2011 gelin adayları buyrun sohbete

Buket nerelerde olaki düğündaşım benim..
Zuhalımda kilit noktam.Sonunda bende 5'li rakamları görebildim.
Bir ara 6 dan hiç kurtulamıcam sandım

zaman ne çabuk geçiyo valla bugün yatak odam gelicek aklıma kübra geldi onunda gardırobu sığmamıştı eve ben küçük seçtim ama sığmıcak diye çok korkuyorum

bu hafta sonu eda, deniz ve zeynep gitsin sonraki gelin gereksizce ondan sonrada emine ve beni uğurlucaksınız

Sonra aslı,sonra şemben42,sonra gamze,sonra betüş,sonra esra,sonra seaster,sonra edoşum nurgülüm,sonra hevin,sonra mdilek sonra giz09,sonra kilit noktam zuhalım,sonra BEN ne kadan az kalmış yarabbim

Oy oy anneler, annemde çok üzülüyor ama belli etmiyor, Allah'tan eşyalar haftaiçi gidecek orada bulunmak istemiyorum, kolilerken çok üzülücem (
Hele kıyafetlerimi göndermek daha bir üzecek beni çünkü eşyalarımı henüz kullanamadım benim olduğunu idrak edemedim, ama kıyafetlerim, dolabım bomboş kalacak (

Sonra aslı,sonra şemben42,sonra gamze,sonra betüş,sonra esra,sonra seaster,sonra edoşum nurgülüm,sonra hevin,sonra mdilek sonra giz09,sonra kilit noktam zuhalım,sonra BEN ne kadan az kalmış yarabbim

sus kız sen kazana düştün aramızda en kısa süre nişanlı kalıcak olanlardansın sen hemde yaşı en küçük olanlardan sus bakiim:82:

Nugülümm edoşla aranda bir güncük varmış kızz maşallah

nilayyum nerdesin kız sen ne zamandır aaaaaaa işine gücüne başlıycam he çalış çalış nereye kadar ya he kız hiç sorma 1 gün var vallaha

senide çok seiyorum köpek seni..sabah dertleştik yaa zuzum benimm..

bende seni çok seviyorum ağlayıp sızlanma sinir etme beniii aaaaaaaaaa dertleşeceğiz tabii ne günler için birbirimizin yanındayız dostuz biz dost beni deli etmeyin kimse ağlayıp durmasınnn aaaaaaaa valla ben şeker hastası olduğum için hemencik ağlıyorum üzülüyorum her halta bu arada hafta sonu bende çok ağladım üzüldüm onun içinde gözüm morardı millette diyorki eniştemi dövdü şeker hastası olduğum için hemen batlak veriyor bir yerler hehehe üzülmeyin yavrular çok mutlu olacağız hepimiz sonrada bebiş topiği yaparız 2016 haziran anneleri gülün bakem hemen çok seviyorum sizi çok mutlu olalım hep beraber inş.

Üzülmemek elde değil ki.Babam artık benimle uyumuyor mesela.Ne zaman yanıma gelip sarılsa ağlamaya başlıyor. Bilmiyorum daha çok var belkide ondan henüz evlenicekmişim gibi gelmiyor bana.

hemen bitirmicez yani
off hayatımda hiç kınaya gitmedim ne zor gelior ya.
Lsteyi görünce mideme ağrı girdi
hayal bile edemezdim bu listeyi ben

salonda kimse pek yemiyor salonda kuruyemiş felan yemek yasak yazıyor da bizim tolum çok kuralcıdır mutlaka yiyorlardır biz gittiğimizde alır evde yeriz genelde

sus kız sen kazana düştün aramızda en kısa süre nişanlı kalıcak olanlardansın sen hemde yaşı en küçük olanlardan sus bakiim:82:

Kız ben orasını hiç hesaba katmıyorum :)
Sizleri gördükçe özeniyorum ne yapayım allahtan bu özentimi normal hayatıma yansıtmıyorum.
Yoksa benimki hemen kıyacak nikahı

22 yaşımın son demlerinde evleniyorum kısmetde 23. yaş günümü kocişle kutlucam.
Kocaman hatun oldumm

of yaaaaaaa offffffff
hiç ümidim yok bu yıldan

Canım geç olsunda güç olmasın yaa, akşına bırak zamanı, valla kendini yıprattığına değmiyor...

Üzülmemek elde değil ki.Babam artık benimle uyumuyor mesela.Ne zaman yanıma gelip sarılsa ağlamaya başlıyor. Bilmiyorum daha çok var belkide ondan henüz evlenicekmişim gibi gelmiyor bana.

Bende artık yastığım ve yorganımla yatamıyorum sinir oldum, annem yıkadı yatırmam seni diyo eve temiz temiz gidecekmiş. Onlara çok alışmışım geceleri bile uyuyamıyorum, dün inat ettim yastığımı aldım mışıl mışıl uyudum. Ama yorganımı vermiyo

hemen bitirmicez yani
off hayatımda hiç kınaya gitmedim ne zor gelior ya.
lsteyi görünce mideme ağrı girdi
hayal bile edemezdim bu listeyi ben

Ben bile bu kadar heyecanlandıysam seni hiç düşünemiyorum, kız kahvaltı bile yapmadım bugün sizin heyecanınızı paylaşmaktan... İştah falan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…