- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.881
canım bizimde aklımız sende inşallah kınanda düğününde sorunsuz geçer tabi sonrasıdaherşey gönlünce olsun şu saatten sonra hiçbişeyi duyma sadece kendinle ilgilen dinlen bol bol son hazırlıklarını yap kremlen kokular sür bitki çayları iç rahatla iyice ufak tefek problemler mutlaka çıkacaktır nazar boncuğu de geç stres olma sakın çok çok mutlu ol:81: (bana da bak sanki kırkkere evlendim:)
Allahım herşeyi gönlüne göre versin canım.Kınan düğünün balayın her şeyin çok ama çok güzel geçsin.Yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın.Farklı heyecanlar bunlar.Ve bizde heyecanınıza ortak oluyoruz kızlar.Darısı bizim başımıza inşallah.
Oy oy oy bu hafta sonu tam 3 gelinimiz birden varmışş
Eda,zeynep,deniz çok ama çok mutlu olun kızlar.Ayakkabınızın altına isimleri yazmayı unutmayın
bugun ofisteki son gününmüçok özlücem seni ben
ağlattınız beni sonunda..
tüm temennilerim esra gibi deniz ve adaşım..ikinizide çok seviyorum..çok mutlu olun..çok özlicem sizi..Allah yar ve yardmıcınız olsun..Rabbim nazardan korusun sizi
nurgüşüm bu yaşta ne şekeri bebeğim ya..ırsimi:97:nilayyum nerdesin kız sen ne zamandır aaaaaaa işine gücüne başlıycam he çalış çalış nereye kadar ya he kız hiç sorma 1 gün var vallaha
bende seni çok seviyorum ağlayıp sızlanma sinir etme beniii aaaaaaaaaa dertleşeceğiz tabii ne günler için birbirimizin yanındayız dostuz biz dost beni deli etmeyin kimse ağlayıp durmasınnn aaaaaaaa valla ben şeker hastası olduğum için hemencik ağlıyorum üzülüyorum her halta bu arada hafta sonu bende çok ağladım üzüldüm onun içinde gözüm morardı millette diyorki eniştemi dövdüşeker hastası olduğum için hemen batlak veriyor bir yerler hehehe üzülmeyin yavrular çok mutlu olacağız hepimiz sonrada bebiş topiği yaparız 2016 haziran anneleri gülün bakem hemen çok seviyorum sizi çok mutlu olalım hep beraber inş.
Canım geç olsunda güç olmasın yaa, akşına bırak zamanı, valla kendini yıprattığına değmiyor...
Ben bile bu kadar heyecanlandıysam seni hiç düşünemiyorum, kız kahvaltı bile yapmadım bugün sizin heyecanınızı paylaşmaktan... İştah falan kalmadı
Aa maşallah ne kadar tatlı gelin sabırlı gelin güler yüzlü bak dicekler zeynep için eda için ohh ağlamak yok kızlar bende ağzıma sakız atmayı düşünüyorum çünkü ani ataklarım tehlikeli olabilir çenem felan kitleenir sıkmaktan o acı naneli küçük dil altlarından acıyı düşünmekten ağlamak aklıma grlemz onu bilem düşündüm
of yaaaaaaa offffffff
hiç ümidim yok bu yıldan
nurgüşüm bu yaşta ne şekeri bebeğim ya..ırsimi:97:
of yaaaaaaa offffffff
hiç ümidim yok bu yıldan
nilayyum nerdesin kız sen ne zamandır aaaaaaa işine gücüne başlıycam he çalış çalış nereye kadar ya he kız hiç sorma 1 gün var vallaha
Aa maşallah ne kadar tatlı gelin sabırlı gelin güler yüzlü bak dicekler zeynep için eda için ohh ağlamak yok kızlar bende ağzıma sakız atmayı düşünüyorum çünkü ani ataklarım tehlikeli olabilir çenem felan kitleenir sıkmaktan o acı naneli küçük dil altlarından acıyı düşünmekten ağlamak aklıma grlemz onu bilem düşündüm
oyy cnm benim.
kızlar bütün gibi olduk artık. birlikte gülüp ağlıyrz heycanlarımızı paylaşıyrz
iyiki varsınızz
yaaaa aman ben hiç takmıyorum hastalığımı ırsi imiş ama stres ve üzüntüden ilerlediii hehehe salla kız ben hiç düşünmüyorum mutluyum hastalığımla
Bugün topik duygusallıkta ön planda hadi komik anılar anatalım ya azıcık gülelim
ben anlatmıştm daha önce pazarda babam diye başka bir adamın koluna gir yürü adam da ses çıkarmıyor salak bir baktım babam değil bastım gaza kaçıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?