2011 gelin adayları buyrun sohbete

Oy oy oy bu hafta sonu tam 3 gelinimiz birden varmışş

Eda,zeynep,deniz çok ama çok mutlu olun kızlar.Ayakkabınızın altına isimleri yazmayı unutmayın

bugun ofisteki son gününmü çok özlücem seni ben
ağlattınız beni sonunda..

tüm temennilerim esra gibi deniz ve adaşım..ikinizide çok seviyorum..çok mutlu olun..çok özlicem sizi..Allah yar ve yardmıcınız olsun..Rabbim nazardan korusun sizi

Allah razı olsun sizlerden kızlar,
güzel dilek ve dualarınız icin ayrıca cok cok teşekkür ederim
isimlerinizi liste yaptım, cumartesi unutmamak icin
sizden cok şey öğrendim, çok derdeimi paylaştım
bir kere daha söylemiştim, aslıya bu topiği açarak sizinle tanışmama vesile olduğu icin sonsuz teşekkürler

Aa maşallah ne kadar tatlı gelin sabırlı gelin güler yüzlü bak dicekler zeynep için eda için ohh ağlamak yok kızlar bende ağzıma sakız atmayı düşünüyorum çünkü ani ataklarım tehlikeli olabilir çenem felan kitleenir sıkmaktan o acı naneli küçük dil altlarından acıyı düşünmekten ağlamak aklıma grlemz onu bilem düşündüm

nurgüşüm bu yaşta ne şekeri bebeğim ya..ırsimi:97:

oyy cnm benim.
kızlar bütün gibi olduk artık. birlikte gülüp ağlıyrz heycanlarımızı paylaşıyrz
iyiki varsınızz

biri bana çatlakmı diyodu

:emir_bebe
of yaaaaaaa offffffff
hiç ümidim yok bu yıldan

CANIMCIM AAAA ZATEN YIL BİTTİ BE KUZUM SENDE DERT ETTİĞİN ŞEYE BAK RAHAT RAHAT HAZIRLAN PLAN YAP DELİMİSİN BİR HAFTA SONRA YILI DEVİRDİN YANİ BİŞEYCİK KALMIYOR NİSAN MAYIS GİBİ ZAMAN DİLİMİ BNCE İDEAL SIKMA KENDİNİ BURADA HEP BİRLİKTE TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ O TARAFIDA DÜŞÜN ALTINI VAR EŞYASI VAR TOPRAĞIM

of yaaaaaaa offffffff
hiç ümidim yok bu yıldan

Hiç belli olmaz şekerim.
Benim aklımda evliliğin E'si yoktu kız.
İlişkimizin 8. ayında sözlendim.
1. yılında nişanlandım.
2 yıl olmadan evleniyorum nasipse.
Biri bana bunları anlatsa hadi canım hayatta olmaz derdim.

nilayyum nerdesin kız sen ne zamandır aaaaaaa işine gücüne başlıycam he çalış çalış nereye kadar ya he kız hiç sorma 1 gün var vallaha

Kızz nurgülüm balayına hatun gönderdim.Onun işleride bana kaldı.Şimdi yapmasan kızı saat başı arıcak benim müdür nerdeyse bende kıyamıyorumm tadını çıkarsın ne yapayım koştur koştur anca fırsat buldukça geliyorum işde.

onlardan var bende iyi fikir ama gözlerim yaşarıyor zaten atınca
bana ters etki yapabilir. :):)

Bugün topik duygusallıkta ön planda hadi komik anılar anatalım ya azıcık gülelim

ben anlatmıştm daha önce pazarda babam diye başka bir adamın koluna gir yürü adam da ses çıkarmıyor salak bir baktım babam değil bastım gaza kaçıyorummmmm

Soyguncunun biri bir bankaya girmiş. Çekmiş silahını havaya ateş
etmiş. Her...kesin yere yatmasını istemiş.
Kasalardaki paraları toplamış ve kapıya doğru yönelmiş.
Tam çıkacakken oradaki bir adama sormuş:
”Beni gördün mü?”
Adam şaşkınlıkla ”Evet gördüm.” deyince çekmiş tabancasını adamı
alnından vurmuş.
Tam tekrar kapıya hamle etmiş ki; kapının yanında bir karı koca duruyor.
Adama sormuş:
”Beni gördün mü?”
Adam gayet soğukkanlı bir şekilde yanıtlamış:
”Valla ben hiçbir şey görmedim, ama benim hanım gördü sanıyorum... :))

Süpermiş denizcim yhaa:)
Bende nişanlımla sinemaya gittim.(O zamanlar manitam ) (Edoş senden çaldım bu kelimeyi bayılıyorum)
Bakdım oturcağımız yer dip kuytu köşe.
Erkek milletiyle sinemayada gidilmez dedim.
Neden fıstığım dedi.Dip kuytu köşe ne yapmayı planlıyon acep dedim.
Bakdım bizimki gülüyor ne oldu dedim.Fıstığım yeri sen seçtin ne yapmayı planlıyorsun bana dedi.
Ben şoklarda Sonra sarıldık kaynaşdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…