- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.901
deniz eddoşşşş ve nurgüllll çok az kaldıı kemaleee ermeyee
durun bende okul yıllarımdan anlatıciğim...
Evin tam karşısında cami vardı, ramazanda kızlarla toplanıp teraviye gidelim dedik, gittik ama nasıl kalabalık varya. Neyse kadınlar aralarına aldılar bizi namaz kılıyoruz, ben bir ara kafayı bi kaldırdım karşımda siyah bişey allah allah bu neki diyorum, tabi bizim kızlar çoktan kıkırdamaya başladı, meğer kafam kadının eteğinin altına girmiş, çekiştiriyo çıkmıyo, neyse çıkardık, baktımki olmayacak taa köşeye gittim yoksa kovulacaktık gülmekten. Oradada bi piknik tüpü vardı tam önümde kalabalıkya millet ite ite beni tüpe ittiler tam secdeye giderken küüt diye bi vurdu kafam, ama yıldızlar döndü başımda o kadar yani, bizim kızlar bi kahkaha patlattı, kadınları hiç söylemiyorum zaten homurdana homurdana bi oldular. Baktıkki olmayacak çıkmaz zorunda kaldık. Bir dahada gidemedik camiye zaten, gitsekte almazlardıya ...
Durun bende okul yıllarımdan anlatıciğim...
Evin tam karşısında cami vardı, ramazanda kızlarla toplanıp teraviye gidelim dedik, gittik ama nasıl kalabalık varya. Neyse kadınlar aralarına aldılar bizi namaz kılıyoruz, ben bir ara kafayı bi kaldırdım karşımda siyah bişey Allah Allah bu neki diyorum, tabi bizim kızlar çoktan kıkırdamaya başladı, meğer kafam kadının eteğinin altına girmiş, çekiştiriyo çıkmıyo, neyse çıkardık, baktımki olmayacak taa köşeye gittim yoksa kovulacaktık gülmekten. Oradada bi piknik tüpü vardı tam önümde kalabalıkya millet ite ite beni tüpe ittiler tam secdeye giderken küüt diye bi vurdu kafam, ama yıldızlar döndü başımda o kadar yani, bizim kızlar bi kahkaha patlattı, kadınları hiç söylemiyorum zaten homurdana homurdana bi oldular. Baktıkki olmayacak çıkmaz zorunda kaldık. Bir dahada gidemedik camiye zaten, gitsekte almazlardıya ...
Süpermiş denizcim yhaa:)
bende nişanlımla sinemaya gittim.(o zamanlar manitam ) (edoş senden çaldım bu kelimeyi bayılıyorum)
bakdım oturcağımız yer dip kuytu köşe.
Erkek milletiyle sinemayada gidilmez dedim.
Neden fıstığım dedi.dip kuytu köşe ne yapmayı planlıyon acep dedim.
Bakdım bizimki gülüyor ne oldu dedim.fıstığım yeri sen seçtin ne yapmayı planlıyorsun bana dedi.
Ben şoklardaSonra sarıldık kaynaşdık
Evin tam karşısında cami vardı, ramazanda kızlarla toplanıp teraviye gidelim dedik, gittik ama nasıl kalabalık varya. Neyse kadınlar aralarına aldılar bizi namaz kılıyoruz, ben bir ara kafayı bi kaldırdım karşımda siyah bişey Allah Allah bu neki diyorum, tabi bizim kızlar çoktan kıkırdamaya başladı, meğer kafam kadının eteğinin altına girmiş, çekiştiriyo çıkmıyo, neyse çıkardık, baktımki olmayacak taa köşeye gittim yoksa kovulacaktık gülmekten. Oradada bi piknik tüpü vardı tam önümde kalabalıkya millet ite ite beni tüpe ittiler tam secdeye giderken küüt diye bi vurdu kafam, ama yıldızlar döndü başımda o kadar yani, bizim kızlar bi kahkaha patlattı, kadınları hiç söylemiyorum zaten homurdana homurdana bi oldular. Baktıkki olmayacak çıkmaz zorunda kaldık. Bir dahada gidemedik camiye zaten, gitsekte almazlardıya ...
vay utanmazlar sizi müjde arın bir filmi vardı sinemada kaynaşmışlardı onlarda:)))
millet sineema diye sizi zlemesin kız allah seni nişanlın da senden az değil
Yine anlatmıştım
misafir var çay komuşum hararetli bir konuşma babam da sürekli çaydök diyor
allah allah kaynar çay nasıl içiyor hani sonra baktım ki babam misafirin çayınıda içiyor bir fırt kendi bardağı bir fırt misafir ama ne komik di ya
Bugün topik duygusallıkta ön planda hadi komik anılar anatalım ya azıcık gülelim
ben anlatmıştm daha önce pazarda babam diye başka bir adamın koluna gir yürü adam da ses çıkarmıyor salak bir baktım babam değil bastım gaza kaçıyorummmmm
aynısını ben yapmıştım ama daha kötü şekilde şimdi benim gözlerim epey bozuk uzağı göremiyorum o zamanlar gözlük kullanıyordum denize girerken çıkarıyorum erdekteyiz abimde var o zaman evli değil denizde şakalaşıyoruz beraber abimin omzu dönük ben abimin omzuna atladım sonra biri beni arkadan kucakladı bir baktım abim meğer başka bir çocuğun omzuna atlamışım gözüm seçmiyordu ki:S Şimdi neyseki lensle suya giriyorum sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?