2011 gelin adayları buyrun sohbete

Durun bende okul yıllarımdan anlatıciğim...
Evin tam karşısında cami vardı, ramazanda kızlarla toplanıp teraviye gidelim dedik, gittik ama nasıl kalabalık varya. Neyse kadınlar aralarına aldılar bizi namaz kılıyoruz, ben bir ara kafayı bi kaldırdım karşımda siyah bişey Allah Allah bu neki diyorum, tabi bizim kızlar çoktan kıkırdamaya başladı, meğer kafam kadının eteğinin altına girmiş, çekiştiriyo çıkmıyo, neyse çıkardık, baktımki olmayacak taa köşeye gittim yoksa kovulacaktık gülmekten. Oradada bi piknik tüpü vardı tam önümde kalabalıkya millet ite ite beni tüpe ittiler tam secdeye giderken küüt diye bi vurdu kafam, ama yıldızlar döndü başımda o kadar yani, bizim kızlar bi kahkaha patlattı, kadınları hiç söylemiyorum zaten homurdana homurdana bi oldular. Baktıkki olmayacak çıkmaz zorunda kaldık. Bir dahada gidemedik camiye zaten, gitsekte almazlardıya ...

:82:
ay esra çok yaşa hemi gülmekten gözlerimden yaş geldi
harikaaa

esra allah seni bildiği gibi yapsın. ofiste öyle bir kahkaha patlattım ki . rezil o ldum sayende

vay utanmazlar sizi müjde arın bir filmi vardı sinemada kaynaşmışlardı onlarda:)))
millet sineema diye sizi zlemesin kız allah seni nişanlın da senden az değil

ay süpermiş bu patron burda olmasa basmıştım kahkahayı zor tuttum kendimi

Ay esroş kıyamam çok geçmiş olsun kuzu.
Bende hep korkarım o öndeki kadınların etek olayından.

Bir keresinde yine nişanlımla gülhaneye gittik.
Orda böyle tahta oturaklar var bende önden düğmeli etek giydim.
Bacakları ikiye açıp oturucam tahtaya güya.
Benim oturmamla öndeki iki düğmenin fırmalası bir oldu ben şok nişanlım şok
Sonra döne dolana iğne iplik aradık eminönünde buldukda en sonunda.Düğmeleri dikicem eğilemiyorum etek açılıyor.En sonunda nişanlım dikmişti.Domates gibi suratla dolaşmışdım ama şimdi gülerek hatırlıyoruz canımıniçiyle

Yine anlatmıştım

misafir var çay komuşum hararetli bir konuşma babam da sürekli çaydök diyor
allah allah kaynar çay nasıl içiyor hani sonra baktım ki babam misafirin çayınıda içiyor bir fırt kendi bardağı bir fırt misafir ama ne komik di ya

vay utanmazlar sizi müjde arın bir filmi vardı sinemada kaynaşmışlardı onlarda:)))
millet sineema diye sizi zlemesin kız allah seni nişanlın da senden az değil

Kız ne bileyim oranın dip kuytu olduğunu.
Hani bu ekrandan seçiyon ya sistem öyleydi.
Ben görünce yeri kızayım dedim ama yeri ben seçivermişim.
Omzuna yaslandım uslu uslu film izledikk biz uslu bir çiftiz (Yalan söylüyorsunnn)

Son düzenleme:
bende yaptığım en büyük salaklığı anlatayım. imam hatipe yeni başlamışım. orta okul birinci sınıf ilk günler tabi. okula yürüyerek gidiyorum ve giderken bir köprüden geçiyoruz arkadaşlarla. okul çok büyük binlerce öğrenci var. okuldan çıktık köprünün üstüne geldik arkadaşla nedense köprünün altından geçen arabaları sayarken bulduk kendimizi sonra arkadan bir korna sesi...
okul müdürü kıyafetlerden okul öğrencisi olduğumuzu anlamış çabuk evlerinize dedi. hayatımda yaşadığım en büyük rezillikti. o kadar ödleğimki aylarca okula kafam önde gittim beni bir daha görüp tanımasın diye..

Sürekli bilgisayara bakmaktan bazen bulanık görmeye başlıyorum yine ona bezer birgün nişanlımla buluacağız tarif etti orada bekliyorum bende yöneldim direğin dibinde doğru gidiyorum meğerse o başka tarafta bende başkasına doğru güerek gidiyorm dikildim önüne kafamı kaldırdım abo sen kimsin len :) sonra çaktırmadan adres sorarmış gibi birşey sordum vınladım allahtan papaz olmadık aşkım maşkım diyerek

ayy denizz ve esraaaaaa yerlerdeyimmm çok yasayın

Yaşayın siz emi çok güldüm...
Bizde geçen sene karda yürüyoruz nişanlımla benim botların altı buz pateni gibi kayıyor, tabi nişanlımın kolunda yürüyorum öyle yapışmışımki adamın koluna baktım iz olmuş rahat biraz bırakayım diye düşünürken hafif eğimli bir yerden geçiyorduk benim ayak kay yana düşerken nişanlımın ayağına çarp, oda benim üstüme bi düştü, karşıdan bir amcanın koşmasını görmeliydiniz. Bizimki şaşkın şakın etrafa bakıyor, bi hamleyle kalktı ne oldu der gibi, adamada bişey yok amca diyip duruyor. Eve gidene kadar gülmüştüm, oda kızmıştı

bizim ailede en çok anlatılan bir olay var. bizim almanyadaki akrabalar buraya bayramlarda gelirler sadece. çok yakın bir nenemiz vefat edince mecburen gelmek zorunda kaldılar. içlerinden biri baş sağlığı için nenenin kızına yaklaşarak. bayramınız mübarek olsun demez mi.

yine bayram sandı heralde şaşkınlık işte. ama sülale hala bu olayı konuşur.

aynısını ben yapmıştım ama daha kötü şekilde şimdi benim gözlerim epey bozuk uzağı göremiyorum o zamanlar gözlük kullanıyordum denize girerken çıkarıyorum erdekteyiz abimde var o zaman evli değil denizde şakalaşıyoruz beraber abimin omzu dönük ben abimin omzuna atladım sonra biri beni arkadan kucakladı bir baktım abim meğer başka bir çocuğun omzuna atlamışım gözüm seçmiyordu ki:S Şimdi neyseki lensle suya giriyorum sorun olmuyor

Yine okuldan inciler ama bu defa lise...
Yine karlı bir havaydı, bizim okulun ön kapısıda biraz tümsektir, kar yağınca çocuklar orayı kayak merkezi haline gitiriyordu, birgün okuldan çıktık aşağı yavaş yavaş iniyoruz kaymamak için. Bir çocukta arkadan kayarak geliyor, durduramadı kendisini bende kaçamadım, çocuk geldi bende kucağına düştüm beraber aşağı kayarak inmiştik. Okul kopuyo ama ben nasıl sinirlendim, çocuğu bi güzel pataklamıştım orada, o gün bugündür görmedim zaten...

Ayy bukett koptum burda resmenn Tam gülecekken müdür geçti birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…