2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende hayatımın ilk kahvagısını anlatayım. buda kavgamı diyeceksinzi ama ne yapayım normalde çok korkak biriyimdir pek beceremem böyle şeyleri. okulun süzük öğrencilerindenim tabi sesim çıkmaz. bir gün kantinde oturduk arkadaşlarla bir kız geldi çirkef bişey bu sandalye benim diyor. allah allah dedim nerden senin oluyor. bu sırada kız bağırmaya başlayınca bütün kantin sustu bize bakıyor. ben oturuyordum kalktım sen aldın diyor. kalkmasaydın falan derken tartıştı laf kavgası. sonra kız ben otururken sandalyeyi altımdan çekmek için yeltendi allahtan arkadaşlar farketti tuttular beni . bunun üzerine ben kıza bir tokat attım. aldım sandalyeyi kıza uzattım. ben gidiyorum al şimdi bu sandalyeyi g...ne sok dedim nasıl dedim bilmiyorum ama bütün kantin şok oldu. bizim arkadaşlar alkış kopardılar falan. kızda gitti müdüre şikayet edeceğim dedi. ama bişey çıkmadı böyle süzük kızdan beklememiştir müdür böyle davranış

Son düzenleme:
ben anlatayım kızlar,,

zamanında biliyosunuz dostum dediğim insanı şuan konusmuyoruz.. neyse
umutsuz bir aşkı vardı 5-6 yıl deli gibi sevdi adamı..çocuk bunu aldattı bıraktı tekrar geldi umit verdi tekrar ayrıldı..ama kız bunun müptelası oldu..körkütük aşıktı öyle söyliyim..

aradan yıllar geçti..birgün kahvaltı yaparken dediki..hadi onu görmeye gidelim..nasıl yani dedim tanımıcakmı..yok dedi çarşaf giyicez tanımıcak..21 yasındayız ikimizde..
neyse biz o kızın yengesinden çarşaf ayarladık..vermiyolar çarşafı duasız giyilmez diye..bende dedimki sevim yenge babam sanırım annemi aldatıyo onu takip edicez o yüzde hayır için veriver çarşafı dedim..o kız için hayatta yapmıcagım şey olamazdı..neyse aldık çarşafları gittik bize..giyindik bir güzel..kıza dedim gel gidiceğimiz yerde giyinelim dedim bulamayız bi yer dedi..ellerimizde oje unutmusuz..yengem balkondan bakıp kıvırmayın çarşafın içinde diye bağırıyo bize..farkında bile değiliz..neyse bindik metroya..insanlar bize bakıyo..yada öyle geliyo..benim burnumun altına bağladıgım toplu iğne habire çıkıyo..gülüşüyoruz bi yandan..neyse biz vardık aksarayaaa..yürüdük kapalı çarşıya..gittik çocugun dkkanından geçtik..çocuk bize biz çocuga baktık..öyle dısarı çıktık..havada güzel..yeşilliklerde oturduk.arkadas gördü diye çocugu canı yandı..gel sigara içelim dedi..çektik çarşafın eteklerini bi güzel yukarıya altımızda pijama..sigara içiyoruz..
haydii şimdi eve dönücez..ne salağızki çarşafın altına düzgün bişi giymemişiz..çıkartamıyozda..
neyse yürüyoruz..önde iki kız bize bakarak demesinmi asıl bunlardan korkucaksın gerçek hırsız bunlar..kıza bi dalacaktım..bi baktım arkadasım yerlerde..gülüyoo..hey allahım ne gündü..
metrodayız dönüyoruz abimin arkadası beni gözlerimden tanıdı sanki..o anda yine toplu iğnem çıkmazmı gördü yüzümü çocuk..bidahada arkama bakmadan doğru eve..

kızlar benim nişan tarihim kesinleşti babam az önce yeri ayarladı 4 haziran düşünüyorduk oteller doluymuş 5 haziran olacak gene aşkımın eniştesi ertesigün okul var gelmeyecek aşkımın gene boynu bükük kalacak:S

Niye boynu bükük kalsın canım, bir dolu akrabası olacak sonuçta...
Hadi hayırlısı, ülen takvimde benden öncesin Buket

Nişanlımla adalara gittik bisiklet turu yapacağız.
Bisikletleri seçtik tola koyulduk hedef adayı bisikletle tamamlamak.
Tepeye çıkdık soluklanalım dedik piknik yapıcaz.
Dik bir yer var aşağısı uçurum.Benim manita sen tut tepeyi firenleri sıka sıka in.
Benim yüreğim ağzımda o anda duramasa devamı uçurum.İnmedim tabi orayı.
Tekrar çıkıp ikna etti aynı yere indik yemeğimizi yedik.Tekrar yola koyulalım dedik.

Düz yola çıkdık birde ne görelim benim manitanın tekeri patlamış.
Boy 1.86 kilo 80 tartar mı o bisiklet ilerliyemiyor bir türlü.
Bende atladım benim bisiklete güzel güzel sürüyorum ama aklım manitada.
Dedim haktır sana ödüm kopmuştu ahım tuttu.Sonra kıyamadım tabi.
Benim önü papatyayla süslü olan bisikleti verdim manitaya tekeri patlak olanı ben aldım.
Yavaş yavaş ilerledik.Yolda her gören kafasını çevirip bizi izledi tabi.
Dedim manitan mı var derdin var ogün buğündür adaların lafını açtırmıyor ben çok eğlenmişdim ama

Ahh Adalar deme bacım, bizde yarış yapmıştık benimkiyle, sen yenersin ben yenerim diye, az kalsın kadını eziyordum...
Ama harika bir gündü güya yine gidecektik

edayla nurgüle alştm ama sen manita deynce tuhaf gelio nilay

Canım hayırlısı olsun artık neden boynu bükük kalsın.
Kalabalık olucak sonuçda.Allahım herşeyi gönlünüze göre versin.

Kübra ve edoş süpersinizzz

edayla nurgüle alştm ama sen manita deynce tuhaf gelio nilay

Betüş sorma dilime dolandı normalde de manita diyorum millet şok oluyor.
Ama benim hoşuma gidiyor ne yapayım

Ahh Adalar deme bacım, bizde yarış yapmıştık benimkiyle, sen yenersin ben yenerim diye, az kalsın kadını eziyordum...
Ama harika bir gündü güya yine gidecektik

Allah korusun kız.
Bizde bayırdan kaptırmışız gidiyoruzz altta kalmayıp hızlı gidicem ya uçuyorum ama resmen.
Freni bir bastım benim arka lastik sen kay toparlıyamasam bisikletle birlikte yerlerdeydim
Allahan bir şey olmadı.Tabi manita fark etti hız limiti koydu

selam kızlar
bugun bir süprizle karşılaştım
kayınvalidemde kına hazırlamış hediye olarak
ay cok hoşuma gitti
vardı ama bunlarda güzel olmuş
şimdi eklicem kızlar resim
telefonla çektim ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…