- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.921
kızlar benim nişan tarihim kesinleşti babam az önce yeri ayarladı 4 haziran düşünüyorduk oteller doluymuş 5 haziran olacak gene aşkımın eniştesi ertesigün okul var gelmeyecek aşkımın gene boynu bükük kalacak:S
kızlar benim nişan tarihim kesinleşti babam az önce yeri ayarladı 4 haziran düşünüyorduk oteller doluymuş 5 haziran olacak gene aşkımın eniştesi ertesigün okul var gelmeyecek aşkımın gene boynu bükük kalacak:S
Nişanlımla adalara gittik bisiklet turu yapacağız.
Bisikletleri seçtik tola koyulduk hedef adayı bisikletle tamamlamak.
Tepeye çıkdık soluklanalım dedik piknik yapıcaz.
Dik bir yer var aşağısı uçurum.Benim manita sen tut tepeyi firenleri sıka sıka in.
Benim yüreğim ağzımda o anda duramasa devamı uçurum.İnmedim tabi orayı.
Tekrar çıkıp ikna etti aynı yere indik yemeğimizi yedik.Tekrar yola koyulalım dedik.
Düz yola çıkdık birde ne görelim benim manitanın tekeri patlamış.
Boy 1.86 kilo 80 tartar mı o bisiklet ilerliyemiyor bir türlü.
Bende atladım benim bisiklete güzel güzel sürüyorum ama aklım manitada.
Dedim haktır sana ödüm kopmuştu ahım tuttu.Sonra kıyamadım tabi.
Benim önü papatyayla süslü olan bisikleti verdim manitaya tekeri patlak olanı ben aldım.
Yavaş yavaş ilerledik.Yolda her gören kafasını çevirip bizi izledi tabi.
Dedim manitan mı var derdin var ogün buğündür adaların lafını açtırmıyor ben çok eğlenmişdim ama
Nişanlımla adalara gittik bisiklet turu yapacağız.
Bisikletleri seçtik tola koyulduk hedef adayı bisikletle tamamlamak.
Tepeye çıkdık soluklanalım dedik piknik yapıcaz.
Dik bir yer var aşağısı uçurum.Benim manita sen tut tepeyi firenleri sıka sıka in.
Benim yüreğim ağzımda o anda duramasa devamı uçurum.İnmedim tabi orayı.
Tekrar çıkıp ikna etti aynı yere indik yemeğimizi yedik.Tekrar yola koyulalım dedik.
Düz yola çıkdık birde ne görelim benim manitanın tekeri patlamış.
Boy 1.86 kilo 80 tartar mı o bisiklet ilerliyemiyor bir türlü.
Bende atladım benim bisiklete güzel güzel sürüyorum ama aklım manitada.
Dedim haktır sana ödüm kopmuştu ahım tuttu.Sonra kıyamadım tabi.
Benim önü papatyayla süslü olan bisikleti verdim manitaya tekeri patlak olanı ben aldım.
Yavaş yavaş ilerledik.Yolda her gören kafasını çevirip bizi izledi tabi.
Dedim manitan mı var derdin var ogün buğündür adaların lafını açtırmıyor ben çok eğlenmişdim ama
Niye boynu bükük kalsın canım, bir dolu akrabası olacak sonuçta...
Hadi hayırlısı, ülen takvimde benden öncesin Buket
istiyorsan değişebiliriz şekerYinede ablası eniştesi olsun isterdi cumartesi olsun diye rica etmişti ama babamda iyi biryerde olsun istiyor diye sadece otellere sordu
edayla nurgüle alştm ama sen manita deynce tuhaf gelio nilay
edayla nurgüle alştm ama sen manita deynce tuhaf gelio nilay
Ahh Adalar deme bacım, bizde yarış yapmıştık benimkiyle, sen yenersin ben yenerim diye, az kalsın kadını eziyordum...
Ama harika bir gündü güya yine gidecektik
yahu edaya kızıyordu iyice çoğaldınız kullanmayın şu kelimeyi iyibirşey değil ki hakaretten farkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?