2011 gelin adayları buyrun sohbete

nilay yaa sen yne sewdiceğim de o daha gzeldi.. bnm nişanlm manita dediğimi duysa kızar o bna dese bn daha çk kızarım o kadar gzel söz warken söyleme öyle..

eda bitirim bi kız ağzına yakışıo alıştk galiba bde ona

Haklısın betüşüm bencede edoşa yakışıyor.
Tamam sizi mi kıracağım yahu duysa sevdiceğimde kızar.
Erkek arkadaşımsın dememe bile kızıyorsa bunu düşünemiyorum.
Kalbimin kalbi canımdan can olan sevdiceğim o benim yesin onu fıstığı
Aşka geldim kızlarr

Yanlız burda laklak yapmayı nasıl özlemişsem çenem düşük maşallah.

öğretmen mi? nerede uzakmıki bursaya buket

evet canım ablada eniştede öğretmen yok ya kütahyada yakın bursaya bizimde akrabalar bandırmadan gelecek istese gelir yani babamda bana kızdı 4 ü olmayınca üzüldüm diye sen kendini her zaman dik tutacaksın uzak yer değil istese gelir o fedakarlık yapmıyorsa kendi bilir dedi haklıda

bencede nilay betüşüme katılıyorum sen lütfen sevdiceğim demeye devam et

bncede haklı buket baban.. bak sznde msafrlernz warmş uzaktan gelecek olan.. rca etmş szde araştrmşsnz ama olmuyosa napıcaksn.. artı pazar gnü arabaları warsa nişandan hemen snra çıksnlar yola yada 1 gnlk ikiside izin alsnlar

canım sen yine babanın dediğini yap ama c.tesi otellerde yokmuydu boş yer??
4 otele sormuş 4 haziran doluymuş benden bu kadar 5 i istiyorsan tutacağım isrtemiyorsan başınızın çaresine bakın dedi bende onu üzmek istemedim çünkü iyisi olsun diye uğraşıyor o yüzden artık enişte fedakarlık edicek

bizim zaten bursadan gelecek kimse yok herkes bandırmadan gelecek canım akşamada dönecekelr pazartesi iş var çünkü ama eniştesi bu fedakarlığı yapmak istemiyor galiba

aynen canım aynen..ara babişi tut babiş..kaçırma de..çizelgemi değiştiremem bidaha de

ne bilim burda sizlerler hazırlamışım kendimi 2011 diye diye eylül ekim falan olur sanıyodum
aşkımda rahat rahat oluruz beyaz eşyalar falan ödenir dedi
ne bilim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama bugün süpersiniz siz boşverin
heyecanınız hepinizin çok güzell
Rabbim nazarlardan korusun sizleri

bizim zaten bursadan gelecek kimse yok herkes bandırmadan gelecek canım akşamada dönecekelr pazartesi iş var çünkü ama eniştesi bu fedakarlığı yapmak istemiyor galiba

abi kız anadan şanslı babadan şanslı kocadan şanslı kaynanadan şanslı kayınpederden daha şanslı..buko çirkinde değilsin..nerden kaynaklanıyo bu şans sende..ırsimi bacım
Allah ağzınızın tadını bozmasın fıstığımm..
beni babam otelde nişan yapalım dicek..rüyamda görsem kabus diye uyanırım:18:

kızlar bi kaç sayfa öncesini okudumda gülmekten öldüm resmen ya Allah sizden razı olsun bugünlerde o kadar çok gülmeye ihtiyacım var ki.

Allahım herşeyi gönlüne göre versin canım.
Biz hep burdayız zaman ilerledikçe evli hatunlar sayımız artıyor o kadar.
Ne demişler geç olsunda güç olmasın.

bilmiyorum ki canım yay burçları şanslı olurlarmış öyle derler annem burcuma bağlıyor. Aşkımda bana dünyanın en şanslı insanısın hep 4 ayak üstüne düşüyorsun der inşallah hep böyle devam eder Bırak nişanı düğünmüde otelde yapacak aşkım salona vereceği parayı verecek üstünü babam ödeyecekmiş ama aşkıma bunu nasıl kabul ettireceğim kara kara bunu düşünüyorum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…