- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.941
istiyorsan değişebiliriz şekerYinede ablası eniştesi olsun isterdi cumartesi olsun diye rica etmişti ama babamda iyi biryerde olsun istiyor diye sadece otellere sordu
selam kızlar
bugun bir süprizle karşılaştım
kayınvalidemde kına hazırlamış hediye olarak
ay cok hoşuma gitti
vardı ama bunlarda güzel olmuş
şimdi eklicem kızlar resim
telefonla çektim ama olsun
Betüş sorma dilime dolandı normalde de manita diyorum millet şok oluyor.
Ama benim hoşuma gidiyor ne yapayım
Allah korusun kız.
Bizde bayırdan kaptırmışız gidiyoruzz altta kalmayıp hızlı gidicem ya uçuyorum ama resmen.
Freni bir bastım benim arka lastik sen kay toparlıyamasam bisikletle birlikte yerlerdeydim
Allahan bir şey olmadı.Tabi manita fark etti hız limiti koydu
nilay yaa sen yne sewdiceğim de o daha gzeldi.. bnm nişanlm manita dediğimi duysa kızar o bna dese bn daha çk kızarım o kadar gzel söz warken söyleme öyle..
eda bitirim bi kız ağzına yakışıo alıştk galiba bde ona
nilay yaa sen yne sewdiceğim de o daha gzeldi.. bnm nişanlm manita dediğimi duysa kızar o bna dese bn daha çk kızarım o kadar gzel söz warken söyleme öyle..
öğretmen mi? nerede uzakmıki bursaya buket
evet canım ablada eniştede öğretmen yok ya kütahyada yakın bursaya bizimde akrabalar bandırmadan gelecek istese gelir yani babamda bana kızdı 4 ü olmayınca üzüldüm diye sen kendini her zaman dik tutacaksın uzak yer değil istese gelir o fedakarlık yapmıyorsa kendi bilir dedi haklıda
4 otele sormuş 4 haziran doluymuş benden bu kadar 5 i istiyorsan tutacağım isrtemiyorsan başınızın çaresine bakın dedi bende onu üzmek istemedim çünkü iyisi olsun diye uğraşıyor o yüzden artık enişte fedakarlık edicekcanım sen yine babanın dediğini yap ama c.tesi otellerde yokmuydu boş yer??
bncede haklı buket baban.. bak sznde msafrlernz warmş uzaktan gelecek olan.. rca etmş szde araştrmşsnz ama olmuyosa napıcaksn.. artı pazar gnü arabaları warsa nişandan hemen snra çıksnlar yola yada 1 gnlk ikiside izin alsnlar
4 otele sormuş 4 haziran doluymuş benden bu kadar 5 i istiyorsan tutacağım isrtemiyorsan başınızın çaresine bakın dedi bende onu üzmek istemedim çünkü iyisi olsun diye uğraşıyor o yüzden artık enişte fedakarlık edicek
:emir_bebe
CANIMCIM AAAA ZATEN YIL BİTTİ BE KUZUM SENDE DERT ETTİĞİN ŞEYE BAK RAHAT RAHAT HAZIRLAN PLAN YAP DELİMİSİN BİR HAFTA SONRA YILI DEVİRDİN YANİ BİŞEYCİK KALMIYOR NİSAN MAYIS GİBİ ZAMAN DİLİMİ BNCE İDEAL SIKMA KENDİNİ BURADA HEP BİRLİKTE TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ O TARAFIDA DÜŞÜN ALTINI VAR EŞYASI VAR TOPRAĞIM
Hiç belli olmaz şekerim.
Benim aklımda evliliğin E'si yoktu kız.
İlişkimizin 8. ayında sözlendim.
1. yılında nişanlandım.
2 yıl olmadan evleniyorum nasipse.
Biri bana bunları anlatsa hadi canım hayatta olmaz derdim.
.
bizim zaten bursadan gelecek kimse yok herkes bandırmadan gelecek canım akşamada dönecekelr pazartesi iş var çünkü ama eniştesi bu fedakarlığı yapmak istemiyor galiba
aynen canım aynen..ara babişi tut babiş..kaçırma de..çizelgemi değiştiremem bidaha de
bizim zaten bursadan gelecek kimse yok herkes bandırmadan gelecek canım akşamada dönecekelr pazartesi iş var çünkü ama eniştesi bu fedakarlığı yapmak istemiyor galiba
ne bilim burda sizlerler hazırlamışım kendimi 2011 diye diye eylül ekim falan olur sanıyodum
aşkımda rahat rahat oluruz beyaz eşyalar falan ödenir dedi
ne bilim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama bugün süpersiniz siz boşverin
heyecanınız hepinizin çok güzell
Rabbim nazarlardan korusun sizleri
abi kız anadan şanslı babadan şanslı kocadan şanslı kaynanadan şanslı kayınpederden daha şanslı..buko çirkinde değilsin..nerden kaynaklanıyo bu şans sende..ırsimi bacım
Allah ağzınızın tadını bozmasın fıstığımm..
beni babam otelde nişan yapalım dicek..rüyamda görsem kabus diye uyanırım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?