2011 gelin adayları buyrun sohbete

nesrin çok güzeller cnm.
kızlar ben izin işimi hallettim.
çarşamba ( perşembe resmi tatil kınam var zaten ) cuma
p.tesi salı çarşamba 5 gün evlilik iznimi kullanıyrm
koçiş p.tesi işe gitcek bende evde sıkılırım die çarşamba gelebilirim dedim
gelme biz hallederiz dediler
aaa canıma minnet :)

kaç gün evlilik izni 3 gün değilmiydi canım

sağol cnm
nasl az kaldı yaaa
dilediğince geçer inş

Allah a hamd olsun evlilik güzel gidiyor bi sorun yok canım ama işle ilgili sıkıntılarım var sen nasılsın alıştın mı evli bayan olmaya:)

bizde bir ayımızı bitirdik şimdi şimdi anladım evli olduğumu. her yönüyle yeni oturmaya başladı evlilik. iş yeriyle evlenirken konuşmuştum. yardımcı olmaya çalışıyorlar. seninkiler yardımcı olmuyormu hiç işin neydi iclal

ne güzel anılarınız var ya karnım ağrıdı burda eddoşşş çarşaff işi deli cesaret işi kızz :))
ayy benim hala aklımda kalıp çözmediğim bişiyi anlatayımm duymanlar için
nişanlım arasıra gelip gidiyor bize biliyorsunuz annem nişanlım ben salonda oturuyoruz tv izliyoruz can alıcı bir program var tabi dalmışız öyle zarttttttttttttt diye bir ses geldi biri kaçırdı ben koltukta nişanlım yerde uzanmış vaziyette annemde diğer koltukta ben bi an şokk oldum yerimden kıvranamadım yüzüm kızardı bakamadımda etrafa hemen bir soru sordum olay kapansın diye içimdende annem mi yaptı nişanlım mı diye düşünüyorum bi yandan hala bulamadım yapanı tabi

şimdi söyledim tuttuysanız yapacak birşey yok dedi ama eniştesi özellikle 4 ü yaparsanız gelirim demiş kötü oldu çok:S

yani buketcm araştrmasanz haklılar ama sormşsnz bulunamamş yani yapıcak bişey yok o kadar insan uzaktan geleblioken tek bi kişi 1 gnü problem ediosa bu onn sorunu..

canım ben mühendisim yardımcı olmak dısında cok agır sartlar içeren bi sözleşme koydular imzalam için bende imzalamayınca ay basında cıkısımı vercekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…