- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #72.981
peki sözlünn tawrı ne buket kırlma gbi bi durum varmı
canım ben mühendisim yardımcı olmak dısında cok agır sartlar içeren bi sözleşme koydular imzalam için bende imzalamayınca ay basında cıkısımı vercekler
off çok kötü olmuş. ben de geçen bahsettiğin gibi bir iş sözleşmesi gördüm. aman allahım sanki işçi değil köle alıyorlar. dedim bunları okuyup imzalayacak kişi yoktur.
siz memurlara mı acaba ben bakınca üç gün yazıyor nette
düğünü siz yapacaksınız ben birşey demiyorum dedi ama ayıp oldu biraz:S O kırıls bile bana belli etmez ki
kafam çok karışık canım ya evde napcam alışkın değilim evde kalmaya pek bide malum dügün sonrası ödemeler hakkım da hayırlısı artık yapacakta birşey yok.
düğünü siz yapacaksınız ben birşey demiyorum dedi ama ayıp oldu biraz:S O kırıls bile bana belli etmez ki
rabbim yardımcın olsun. düğün sonrası hemen iş bakarsın artık canım.
nişanı demek istedn herhalde.. ablasıyla sen konşsan buket izah etsen yada kayınvalideni
arasan araştrdk ama uygn tarh bulunmadı gelmenizi çk isterm filan dersin.. zaten okulların son haftası bi gn izin alsalar nolurki
kızlar hiçmi avukat arkadasınız yok..benim yokda o yüzden sordum
hani danışsanız sorsanız kaç gün diye özel sektör için
kızlar hiçmi avukat arkadasınız yok..benim yokda o yüzden sordum
hani danışsanız sorsanız kaç gün diye özel sektör için
5 işgünü canım yani 1 hafta bende ,eşimde özel sektördeyiz ikimizde 5 gün kullandık
canım sizin iş yerinizdeki geçerli toplu iş sözleşmesiyle iş kanununda 3 gün olan evlilik izni 5 güne çıkarılmış bu işyerinin insiyatifine bağlıdır.çıkarabilir ama 3 günden aşağı düşürülemez..
canım ben insan kaynaklarındayım ve personelimeze uyguladığımız evlilik izni 3 gündür torba yasanın bir katkısı olmadı hala aynı yani
canım önceden 3 gündü yakın zamanda 5 gün oldu yasayla diye biliyorum sözleşme söz konusu değil çünkü bizde. işyerine göre değişiyor en kesin sonuç yetkiliyle konusmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?