2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım ben mühendisim yardımcı olmak dısında cok agır sartlar içeren bi sözleşme koydular imzalam için bende imzalamayınca ay basında cıkısımı vercekler

off çok kötü olmuş. ben de geçen bahsettiğin gibi bir iş sözleşmesi gördüm. aman allahım sanki işçi değil köle alıyorlar. dedim bunları okuyup imzalayacak kişi yoktur.

off çok kötü olmuş. ben de geçen bahsettiğin gibi bir iş sözleşmesi gördüm. aman allahım sanki işçi değil köle alıyorlar. dedim bunları okuyup imzalayacak kişi yoktur.

kafam çok karışık canım ya evde napcam alışkın değilim evde kalmaya pek bide malum dügün sonrası ödemeler hakkım da hayırlısı artık yapacakta birşey yok.

düğünü siz yapacaksınız ben birşey demiyorum dedi ama ayıp oldu biraz:S O kırıls bile bana belli etmez ki

nişanı demek istedn herhalde.. ablasıyla sen konşsan buket izah etsen yada kayınvalideni
arasan araştrdk ama uygn tarh bulunmadı gelmenizi çk isterm filan dersin.. zaten okulların son haftası bi gn izin alsalar nolurki

düğünü siz yapacaksınız ben birşey demiyorum dedi ama ayıp oldu biraz:S O kırıls bile bana belli etmez ki

evet nişan kıza ait oldugu için ses çıkaramamıstır..acıma buket..ben de abisini beklemiştim nişanda gelsinde nişan yapayım diye..unutmaki sen insanlara değil insanlar sana göre hareket edicek..düğün ayrı ortak bulmanız gereken bi tarih..ama bu nişan..5 haziranda güzel tarih balım..yürü sen.tam destek arkandayım

nişanı demek istedn herhalde.. ablasıyla sen konşsan buket izah etsen yada kayınvalideni
arasan araştrdk ama uygn tarh bulunmadı gelmenizi çk isterm filan dersin.. zaten okulların son haftası bi gn izin alsalar nolurki

canım bizde nişanlımın ailesi yüzünden kötü bi tarihte düğünümüzü yapmak zorunda kaldık...Yok efendim okullar kapanınca kimse gelmezmiş,herkes memlekete gidiyormuş falan filan.Ona bakarsanız benim memlekette olacak düğünüme de okullar kapanmadığı için kimse gelemicek...
O yüzden herkese göre ayarlayamazsın sen tarihini,onlar sana göre ayarlamalılar...Ve bahsettiğin kişiler nişanlının ablası,eniştesi...Ya bi gün izin alacaklar ya da uykularından feragat edip nişandan sonra dönecekler evlerine...O yüzden sen boşuna takılıp mutlu günlerinin tadını kaçırma canım...

5 işgünü canım yani 1 hafta bende ,eşimde özel sektördeyiz ikimizde 5 gün kullandık

canım sizin iş yerinizdeki geçerli toplu iş sözleşmesiyle iş kanununda 3 gün olan evlilik izni 5 güne çıkarılmış bu işyerinin insiyatifine bağlıdır.çıkarabilir ama 3 günden aşağı düşürülemez..

Son düzenleme:

canım önceden 3 gündü yakın zamanda 5 gün oldu yasayla diye biliyorum sözleşme söz konusu değil çünkü bizde. işyerine göre değişiyor en kesin sonuç yetkiliyle konusmak :)

canım önceden 3 gündü yakın zamanda 5 gün oldu yasayla diye biliyorum sözleşme söz konusu değil çünkü bizde. işyerine göre değişiyor en kesin sonuç yetkiliyle konusmak :)

iş yerlerinde sözleşme olmasada geçerli bir protokol vardır canım orda işkanunundaki belirtilen haklar artırılabilir işyerince.torba yasayla artırılması söz konusu değil yoksa 1500 çalışnımız bizi yağma ederler:))) 3 gün izne göndersek onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…