2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol canım babamı kıramadım özeniyor diye öyle olacak artık

Çok haklısınız kızlar bende dönerler dedim ama 4,5 yaşında oğulları var o perişan olur yollarda dedi gelebilecek olsalar gelirlerdi dedi ama 5 i olacak artık salon ayarlandı yapacak birşey yok

Son düzenleme:
Kızlar geçen pazar nişanlımın teyzesinin yanına gidicekdik söylemesi ayıp mangal yapıcaklarmış.
Beni kuzeni arayıp davet etti nişanlımın izin günü ogün olursa geliriz tabi dedim.
Ama nişanlımda gitmeyi istemedi sanki her hafta sonu izninde olduğu gibi bize geldi.
Gelmeden öncede fıstığım temizliği bitir olur mu demeyi ihmal etmedi.
2 haftadır her geldiğinde temizlik yapıyor oluyorumda çocuk artık dayanamadı.
Oturduk bizde pcden film izledik,kurtlar vadisini izledik.Ki hiç haz almam ama omzuna yaslanıp izlemek çok hoştu.Sonra çıktık sahilde yürüdük,oturduk,hayal kurduk inanılmaz güzeldi.Bizde olduğumuz zaman çok rahat oluyoruz.Annem her zaman sevgiye saygım sonsuz senin yüzün böyle gülsün hep mutlu ol yeter bana diyor.Nişanlımlarda olduğumuz da yan yana otursak sorun oluyor.Nişanlımda o yüzden hep bizim tarafda olalım istiyor.Diceksiniz ki nilay bunları neden anlatıyorsun

1-Sizce nişanlımın bu şekilde aileme düşkün olması iyi mi?Çekindiğim konu nişanlımın ailesinin laf etme ihtimalinin yüksek olması.
2-Annem nişanlımın kendi ailesine uzak olmasından beni sorumlu tutuyor.Hep sen yapıyorsun diyor.Ama inanın ben yapmıyorum gidelim diye ben teşvik ediyorum.Ama nişanlım istemiyor.Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
3-Annesi beni istemiyor dolaylı yoldan dile de getiriyor nişanlımda bunun farkında sizce o yüzden mi uzak durmamızı istiyor?Tabi bu durumda bile annem yine beni hatalı buluyor.Ben birlik konusunu onaylamadığım için kadın istemiyor sanıyor.Ama gerçek şu ki nişanlımla annesi zaten anlaşamıyorlar.
Hatta nişanlıma kalsa hala teyzesinde kalıcak ama annesi ev açdığı için ben kalması konusunda ikna ettim.Şu anda ortalık sakin gerçekden herşey yolunda.Ama bu konular bir gün patlak vericek gibi.

Annemle nişanlım inanılmaz iyi anlaşıyorlar.Nişanlım anneme anne diyor saygısında asla kusur etmiyor.Ama ben nişanlımın annesine karşı öyle olamıyorum.Anne de diyemiyorum.Zaten bir araya da gelemiyoruz.Nişanlım bir şekilde uzak tutuyor beni.Yada ben mi uzak duruyorum bilemiyorum.Bu konusa bazen kendimle bile çatışıyorum.

nilay ailelerde denge kurulamadı mı çok kötü oluyor. birtarafa yakınlıkta hep kötü nedenler aranır. aslında dengede olması herzaman iyidir nişanlının kendi ailesiyle ilişkide olmasında yarar var bence ama başaramıyorsada bu onun sorunu olmalı senin yapacağın tek şey aralarına girmemen sorunsada onların sorunu deyip bu konuları nişanlınla gündeme getirmemek en iyisi olacak..

Yok canım ben zaten hiç gündeme getirmiyorum.
Gidelim görevimizdir diyorum ama olmaz derse de susuyorum.
Ama işde gel bunu anneme anlat.Annemin erkek kardeşimle arası çok iyidir.
Benimde babamla çok iyidir.Ailece düşkünüz birbirimize allaha şükür.
Annemde nişanlımın bu davranış biçimini kabullenemiyor sanırım.
Olayları akışına bırakmak en güzeli olacak sanırım

yok cnm ya. başkasına güvenemiolar
düğünüde buranın bahçesinde yapıcam artık.
lavaboya bile gidemez oldum.

Oy oy kıyamam yaa sen zaten sitreslisin canım anlayış göstersinler.
Ben departmandaki arkadaşım çıksın erkenden diye onun işlerinide devraldım.
Şimdi arayalım deseler aramıyorum ne gerek var.Kullacağı 5 gün izin zaten ondada rahet etsin.

sen doğru olanı yapıyorsun güsel kusum benim...

ama inşallah kayınvaliden senin olaylarla hiç bir bağlantın olmadığını bilir ....öbür türlü bilmeden günahını alıp sana cephe alabilir...

bence şöylede diyebilirsin nişanlına ''bak bu durum benim yüzümden oluyor sanılabilir o yüzden gidip gelmelerimize davranışlarına daha dikkat et vs ''diyebilrisin...seni zora sokmaması ilerde bi gün senin başının ağrımaması için....

Canım bende aynen bunu söylüyorum.Ama annesiyle iletişim kuramadığı için annesi sanırım benim yönlendirdiğimi sanıyor.Ve bana zaten çokdan ta en başından nişanlım istde kalmaya karar verdiği andan itibaren cephe almış durumda malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…