- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.001
canım ben insan kaynaklarındayım ve personelimeze uyguladığımız evlilik izni 3 gündür torba yasanın bir katkısı olmadı hala aynı yani
kadınlara 10 gün olmalı..oturamama kanunu çıkarsınlar
evet nişan kıza ait oldugu için ses çıkaramamıstır..acıma buket..ben de abisini beklemiştim nişanda gelsinde nişan yapayım diye..unutmaki sen insanlara değil insanlar sana göre hareket edicek..düğün ayrı ortak bulmanız gereken bi tarih..ama bu nişan..5 haziranda güzel tarih balım..yürü sen.tam destek arkandayım
canım bizde nişanlımın ailesi yüzünden kötü bi tarihte düğünümüzü yapmak zorunda kaldık...Yok efendim okullar kapanınca kimse gelmezmiş,herkes memlekete gidiyormuş falan filan.Ona bakarsanız benim memlekette olacak düğünüme de okullar kapanmadığı için kimse gelemicek...
O yüzden herkese göre ayarlayamazsın sen tarihini,onlar sana göre ayarlamalılar...Ve bahsettiğin kişiler nişanlının ablası,eniştesi...Ya bi gün izin alacaklar ya da uykularından feragat edip nişandan sonra dönecekler evlerine...O yüzden sen boşuna takılıp mutlu günlerinin tadını kaçırma canım...
canım önceden 3 gündü yakın zamanda 5 gün oldu yasayla diye biliyorum sözleşme söz konusu değil çünkü bizde. işyerine göre değişiyor en kesin sonuç yetkiliyle konusmak :)
Hayırlısı olsun buketcim allahım utandırmasın...
kadınlara 10 gün olmalı..oturamama kanunu çıkarsınlar
ooff benim yarın ki izin çamura yattı
Hayırlısı olsun buketcim allahım utandırmasın...
hayrlısı olsn bncedeee
Amin kızlar teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile atlatırız. Kızlar annem babam bu akşam prag ve viyana turuna çıkıyorlar ben haftasonuna kadar yanlızım
Neden zeynepcim işler mi yoğun ki?
kız bukoooo sizinkiler ne çok tura çıkıyor böylee yoksa bana mı öyle geliyor emekli mi sizinkiler
nilay ailelerde denge kurulamadı mı çok kötü oluyor. birtarafa yakınlıkta hep kötü nedenler aranır. aslında dengede olması herzaman iyidir nişanlının kendi ailesiyle ilişkide olmasında yarar var bence ama başaramıyorsada bu onun sorunu olmalı senin yapacağın tek şey aralarına girmemen sorunsada onların sorunu deyip bu konuları nişanlınla gündeme getirmemek en iyisi olacak..
yok cnm ya. başkasına güvenemiolar
düğünüde buranın bahçesinde yapıcam artık.
lavaboya bile gidemez oldum.
Yok canım ben zaten hiç gündeme getirmiyorum.
Gidelim görevimizdir diyorum ama olmaz derse de susuyorum.
Ama işde gel bunu anneme anlat.Annemin erkek kardeşimle arası çok iyidir.
Benimde babamla çok iyidir.Ailece düşkünüz birbirimize allaha şükür.
Annemde nişanlımın bu davranış biçimini kabullenemiyor sanırım.
Olayları akışına bırakmak en güzeli olacak sanırım
sen doğru olanı yapıyorsun güsel kusum benim...
ama inşallah kayınvaliden senin olaylarla hiç bir bağlantın olmadığını bilir ....öbür türlü bilmeden günahını alıp sana cephe alabilir...
bence şöylede diyebilirsin nişanlına ''bak bu durum benim yüzümden oluyor sanılabilir o yüzden gidip gelmelerimize davranışlarına daha dikkat et vs ''diyebilrisin...seni zora sokmaması ilerde bi gün senin başının ağrımaması için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?