2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar size bi,r şey daha danışacağım...

Benim nişanlımla iş yerim birbirine çok zıt.Bilenler bilir birimiz Kabataşda diğerimiz maltepede.
Nişanlım 8:00 de iş başı yapıyor çıkışı belli değil.8,9 bazen 10 olabiliyor.İzin günü bir gün ve hangi gün olacağı o hafta belli oluyor.Bazen ctesine plan yaparken izni pazara olabiliyor mesela.
Bende burdaki şubedeki kargo firmsıyla görüştüm eleman arıyorlarmış.Finansda olduğum için müdürüyle görüşüyorum sürekli.Nişanlımın cv sini gönderdim.Çok olumlu dedi işe yakın oturcaz dedim.Bahçelievler bile olabilir dedi.Şimdi burdada 8:30 da iş başı yapıcak akşam çıkış işin bitme durumuna göre 8:30 9 u buluyor dedi.Daha erken bile çıkarızda eleman eksikliğimiz var dedi.Pazar günüde tatil.Hemen benim lat sokağımda burdaki iş olursa işe birlikde gelicez öğlen yemeklerini bile birlikde yiyebiliriz.Benim arada finansda olduğum için geç çıkma durumum söz konusu normalde çıkışım 17:30.Birlikde bile eve gidebiliriz.Sizce bu durum evliliğimiz açısından iyi olur mu?

cnm ben tekim burda
ark.lar başka birimdeler
işimide pek kimse bilmez. o yüzden gitmemi istemiolar :)
kalan oldumu zorlanıyorlar baya.gidincede tel üstüne tel ediolar zaten

heh tamda demek istediğim şey buydu :26:

ama zaten kayınannen sana çoktan cephe almış:26:

kendi bilir valla

adam gibi gecinmesini bilsin

bak bence sakın taviz verme!

şuanki iş yerinden memnun mu peki...

maaşları karşılaştırınca durum kaça kaç?

maltepe deki iş yerinden kendi evinize giderse yol parası kendine ait mi...

sigorta vs ne durumda...

burda kargo işi olursa neci olucak?

cnm ben tekim burda
ark.lar başka birimdeler
işimide pek kimse bilmez. o yüzden gitmemi istemiolar :)
kalan oldumu zorlanıyorlar baya.gidincede tel üstüne tel ediolar zaten

İşde o zor canım ya.
Bende gittiğimde işimi şimdi balayında olan arkadaşıma devredicem.
Gerçekden de doğru tek eleman olmak zor.Ama biz özellikle iş bölümü olmamıza rağmen birbirimizin işlerini öğreniyoruz.Böylece aramak zorunda kalmıyorum şükür.Ki arama düşüncesi bile çekinmeme neden oluyor.

siz bir birinizin gözünün içene bakan bir çiftsiniz birşey olmaz bence canım zaten aynı yerde çalışmayacaksınız ki 24 saat dip dibe olmaaycaksınız yine özlersiniz birbirinizi bence olursa iyi olur benim aşkımıda bir üst caddedeki şubeye verseler sevinçten göbek atarım:)

Son düzenleme:
kızçeler nişanlım aradı..düşünmüşte o ev bizim için en uygun ev..akşam erken çıkıp ev sahibiyle konusacagım..eğer uzlaşırsak tutcez diyorr :18::18:

ya evlendikten sonrası için izin problem değildi ztn ama ne yapalım.
cnm maaşlarda fark varmı
birde nişanlının fikri önemli yani uyum sağlayabilcekmi diğer işinden memnun mu.
yksa niye olmasın süper olur sizin için

Burdaki para durumunu daha konuşmadık.
Şimdiki işinden saatleri dışında memnun.Şimdiki işindeki para durumu maaş+prim olduğu için belli bir ücret söylemek imkansız.Bir ay iyi alırken diğer ay sadece maaşıda alabilir.
Şimdiki işiyle kiraladıkları ev yakın yol parası derdi yok.Ama biz orda oturmicaz tabi.

Kargo firmasındada görevini tam bilmiyorum.Onlarda tam bir iş bölümü yok.Pc başında faturada girebilir,dağıtımıda çıkabilir,arayan müşterilerede bilgi de verebilir.Saatleride geç ama en azından benim yol sıkıntım olmaz.Ona hep diyorum bir bayanın işine yakın olması çok önemli.Eğer maltepede oturursak benim o yoldan sonra pestelim çıkar zaten birde evle nasıl ilgilenicem.Hadi akşam sorun değil.Sabah en azından 6:30 da kalkmam lazım.Nişanlım ise 08:40 da kalksa bile yetişiyor işine.Erkek gibi evden önce mi çıkacağım?Bilemiyorum kafam inanılmaz karışık.Diğer yanımda ehliyetini alsın bekle farklı işler bakarsın diyor.Of off

Son düzenleme:
kızçeler nişanlım aradı..düşünmüşte o ev bizim için en uygun ev..akşam erken çıkıp ev sahibiyle konusacagım..eğer uzlaşırsak tutcez diyorr :18::18:

Edoşş canım herşeyin hayırlısı sıkma sen canını.Birikim açısından kirada da anlaşırsanız bence en uygunuda o olucakdır zaten.

canım benim..hiç dert etme..bende 8,15 de iş başı yapıyorum..nişanlım ben iş başı yaptıgımda hala uyuyor olucak..biz bu yüzden işime yakın yer olsun istedik mesela..saat 10,00 da iş bası yapıyor benimkide.napcaz mecbur erkek gibi erken çıkıcaz evden..tek değilsin nilayyun yanındayım

Allahım kalbine göre versin buketim.Bizim ev kirada olucak canım evide bir kere kurucaz sonuçda.Şimdi bir kere iş değiştirip sonra bir ikincisini yeniden değiştirsin istemiyoruz.Ehliyetini bir alsa çok daha iyi iş imkanlarıda var bunun da farkındayız o yüzden beklesek mi diyoruz.Ama yakın olması da bizi cezbetmedi değil.

Edoşum işime yakın olsa evden erken çıkmakda sorun değil.
Ama sevdiceğim yürüyerek işe giderken ben 2 saatlik yol için erkenden kalkıcam.
Onunda içi rahat etmiyor.E5 üzerinde orta bir yerde oturalım diyor ama bu sefer işden geç çıktığında eve gelmesi 11 i bulur.buda canımızı sıkıyor.Paradan çok zaman konusuna önem veriyoruz ikimizde.

niloşum e-5 sizin için orta yolsa oralardan tutun işte..başka çözüm gelmiyo aklıma miniğim..
heeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh buldum..işten çık balım

Nilay'cım tam olarak bilemiyorum ama kargo firmalarında sirkülasyon çok oluyor o nedenle yoldan ziyade işleri karşılaştırın bence. Oradaki işi daha iyise çıkmaması daha iyi olur, çünkü düğün sonra bir dolu borç olacak. Nişanlın hangisinde daha iyi hissedecekse kendini orada çalışsın, yani ona bıraksan daha iyi olur kanımca...

iş konusu açılmışken,bende işimi değiştirmek istiyorum bir an önce kızlar...burda o kadar köreldim ki anlatamam...hem yaptığım iş göze gelmiyor,hem de hakkım verilmiyor ...15 gün izin alabilmek için müdürümün kapısını aşındırıyorum 2 haftadır...

düğünden sonra hemen ayrılayım diyorum...sonra borçlarımız geliyor aklıma otur oturduğun yerde nilgün diyorum...ama burda dayanabilecek çok gücüm kalmadı..sinirlerim yıprandı artık...napıcağımı şaşırmış durumdayım...anlayacağınız yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal

Canım çalışırken bir yandan iş araştırsan olmazmı?
Bulunca çıkarsın, belki 1 hafta falan opsiyonları olur o arada tatil yaparsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…