- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.041
Canım çalışırken bir yandan iş araştırsan olmazmı?
Bulunca çıkarsın, belki 1 hafta falan opsiyonları olur o arada tatil yaparsın...
Nilay'cım tam olarak bilemiyorum ama kargo firmalarında sirkülasyon çok oluyor o nedenle yoldan ziyade işleri karşılaştırın bence. Oradaki işi daha iyise çıkmaması daha iyi olur, çünkü düğün sonra bir dolu borç olacak. Nişanlın hangisinde daha iyi hissedecekse kendini orada çalışsın, yani ona bıraksan daha iyi olur kanımca...
iş konusu açılmışken,bende işimi değiştirmek istiyorum bir an önce kızlar...burda o kadar köreldim ki anlatamam...hem yaptığım iş göze gelmiyor,hem de hakkım verilmiyor ...15 gün izin alabilmek için müdürümün kapısını aşındırıyorum 2 haftadır...
düğünden sonra hemen ayrılayım diyorum...sonra borçlarımız geliyor aklımaotur oturduğun yerde nilgün diyorum...ama burda dayanabilecek çok gücüm kalmadı..sinirlerim yıprandı artık...napıcağımı şaşırmış durumdayım...anlayacağınız yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal
burdaki para durumunu daha konuşmadık.
şimdiki işinden saatleri dışında memnun.şimdiki işindeki para durumu maaş+prim olduğu için belli bir ücret söylemek imkansız.bir ay iyi alırken diğer ay sadece maaşıda alabilir.
şimdiki işiyle kiraladıkları ev yakın yol parası derdi yok.ama biz orda oturmicaz tabi.
Kargo firmasındada görevini tam bilmiyorum.onlarda tam bir iş bölümü yok.pc başında faturada girebilir,dağıtımıda çıkabilir,arayan müşterilerede bilgi de verebilir.saatleride geç ama en azından benim yol sıkıntım olmaz.ona hep diyorum bir bayanın işine yakın olması çok önemli.eğer maltepede oturursak benim o yoldan sonra pestelim çıkar zaten birde evle nasıl ilgilenicem.hadi akşam sorun değil.sabah en azından 6:30 da kalkmam lazım.nişanlım ise 08:40 da kalksa bile yetişiyor işine.erkek gibi evden önce mi çıkacağım?bilemiyorum kafam inanılmaz karışık.diğer yanımda ehliyetini alsın bekle farklı işler bakarsın diyor.of off
Bugünde akşam oldu kızlar
Bugünde akşam oldu kızlar
evet canım...
az kaldı diye sevinirken bazen de hüzünleniyorum...
dün zeynep'in yazdıgı gibi....annemle gecen son günlerim...ailemiz evimiz...
onu da gecelim ömrümüzden ömür gidiyor seviniyoruz....
ne garip...
yettım hatunumsarayın arka bahçesınden yoldum bunları sana
çok kibarsın tesekkür ederim
sorunum bana göre çok büyk baskalrına göre küçk geçermis
noldu sana hatun?
ya simdi 1,5 ay sonra ben tr'ye gelicem ve benim ev tutulmadı daha esyalarm yok perde olçusu lazm ben oraya gelmeden çünkü tr'deki perdeler çok güzel burada fazla seçenek yok hiç güzel degiller ama ev yok dolayısı ile perde olçusude olmycak ne yapcm sasırdm esyalarm alınmadı ya, ya yetismezse eksik kalrsa düsnmektn kafayı yiycm az kaldı
selam kızlar ben geldim nasılsınız
kız dur daha bizim nişanımız olsun önce hüzünlenmeye daha erken bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?