2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım çalışırken bir yandan iş araştırsan olmazmı?
Bulunca çıkarsın, belki 1 hafta falan opsiyonları olur o arada tatil yaparsın...

15 gün iznimi aldım...geriye hiç iznim kalmıyor ...
bende hep çalışırken iş bulmanın daha kolay olduğunu düşünenlerdenim ama iş görüşmelerine nasıl gidicem kafamı o kurcalıyor

Ay şimdi yakın bir arkadaşımlada konuştum evet kızlar çok rahatladım.
İş konusunu nişanlıma bırakıyorum ben karışmıyorum oh bee

Ayy bu ruh halini çok iyi biliyorum allahım yardımcın olsun canımcım.
Şimdiden araştırmaya başlayabilirsin nasip kısmet herşey bir yerden bir şeylr çıkar belki.

Az önce nişanlıma kargoya vbaşvurmayalım dedim.Niye dedi?Demek ki onunda aklına yattı.
Arıcak konuşcaz bakalım.

Zeynep bir dolusu işim var ama senin için geldim :)

yarın yoksun sanıyorum

inşallah çok güzel geçer hayal ettiğin gibi geçer düğündaşım kendini sıkma rahat bırak herşey oluruna bırak ve sadece kendini düşün o anı düşün o unutuldu bu kaldı diye aklına getirme hassassın bu konularda

çok mutlu ol görüşemezsek eğer şimdiden tebrik ediyorum
allah kazasız belasız atlatmayı nasip etsinnnnn

ya kargo işi zor iş arkadaşlar saati yok burada bakıyorum 8 9 gibi çıkabiliyorlar
bayanlar içinde çok zor tavsiye etmem sürekli kargolarla içli dışlıyım stres kimse memnun değil

kız dur daha bizim nişanımız olsun önce hüzünlenmeye daha erken bizim için

noldu sana hatun?

ya simdi 1,5 ay sonra ben tr'ye gelicem ve benim ev tutulmadı daha esyalarm yok perde olçusu lazm ben oraya gelmeden çünkü tr'deki perdeler çok güzel burada fazla seçenek yok hiç güzel degiller ama ev yok dolayısı ile perde olçusude olmycak ne yapcm sasırdm esyalarm alınmadı ya, ya yetismezse eksik kalrsa düsnmektn kafayı yiycm az kaldı

ya hatun..ınan tek derdın bu olsun..bak ben memurum..evlendiğimde her odayı duzemem..kıradayım köy yerınde..
bence ne karşı taraf ne de ailen bu konuda eksık bırakmaz senı..sıkıntı yapma bunları..guzel gunler bunlar,guzel telaşlar..çok sıkıntıya kapılıp zayıflamayasın..çırpı gelın olma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…