- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.061
ya hatun..ınan tek derdın bu olsun..bak ben memurum..evlendiğimde her odayı duzemem..kıradayım köy yerınde..
bence ne karşı taraf ne de ailen bu konuda eksık bırakmaz senı..sıkıntı yapma bunları..guzel gunler bunlar,guzel telaşlar..çok sıkıntıya kapılıp zayıflamayasın..çırpı gelın olma sakın
zaten 3 kg verdim bile 55im ama karsıdan bakınca 50 diyor herkes
beni en çok sinir eden seyde nisanlm olcak uyuz çok rahat ne desem alırız ya sorun etme diyor deli oluyorm
bak sen şunu ıstıyorsun..evlenmeden önce tam düzeyım evimi..düğünden 1 hafta önce elımde kahve fıncanı ya da fotoğraf makınesı..huzurla dolaşayım odaları..
yanı yarım işi sevmıyorsun..
ama dediğim gıbı şimdiden telaş etme..gerçekten aileler sizden daha çok şey almaya yeltenır tarıh yaklaştıkça..hayırlısı ıle hepsı olacak..ama sen sıkarsan kendını stres olur adı..
bence bırazda olsa kılo almaya bak bu dönemde
hem gunumuzde ınternetten alışverış var..beğen markayı alırsın 1 haftaya elınde oluyor..ev bellı olunca çarçabuk halledılır o..benım arkadaşlar boyle halledıo bazen..sıkma canını..
kızlar meltem nerde..elçinde hiç ugramıyo.iş buldumu acaba...edoşumun son günü..gelemiyoda..Allah kolaylık versin adaşımm..
Meltemi bende uzun zamandır görmedim elçinide öyle.
Kız gerçi bende bayadır gelemedim ama insan merak ediyor.
aynen dedigin gibi azıcık heves yapıyorum anneme diyorum hadi magazaya gidelim esyaları almaya baslıyalm son 2 ay kala alırz diyor ben o an çileden çıkıyorum hiç bi istegim olmuyorperde ne olck peki
vardır netten sipariş alan markalar..ya da şimdiden bazı mağazaların sıtesınden beğen sen modeli..
ölçüyü mağazanın kendısıne ya da netten adresıne sipariş verırsın..
çok zor değil..
hem annen gelmıyorsa mağazalara sen çık gez..katalog broşür falan al dön..evdede beraber bakın..o öyle öyle anca heveslenır..
ikili sohbet yeri oldu galibatopic ben görmeyeli
yok aldım zaten gösterdim öyle dedi isde tr'ye gidip gelelim 2 ay kalmıs oluyor dügüne, o zaman alırz hepsini dedi bende üsteliyemedim, perde ölçüsü yok ki seçiyim ev tutulmadı diye
hatun hepten acelecısın yaw sen
ev tutulunca ölçü al bırkaç gune hallolur dedım ben zaten:)
2 ayda alınır herşey..sen netten,broşurden falan bakmaya devam et..kafanda ne kadar net olursa alacağın şey ya da model ona göre alırsın..o zamanda sıkıntı olmaz..2 aya kadar dizayn ve tasarıma karar ver..kafanda fikir olunca daha çabuk olursun..
ama sen kendını bunlarla erken sıkma hatun..60 gunde neler olur neler..
bakıyorum zaten aklımda salon, mutfak yatak odası nasl olcak hep karar verdim.. ev tutulunca olçu alınırda perdeyi burdan almak istemiyorum guzel yok kimse anlamıyo beni
haydaa başladı yıne..kız evı ben tutayım ozaman sana bızım köyde
sıkma kendını bu işlerle arkadaşım 60 gune kaç ev düzülür?
neyse kal sağlıcakla:80:
Meltoşş özledim seni cnm cok oldu gorüşmeyeli yaaa
Napyosun cnm
Diğer kizlar sizede selam
tabiki konusursunuz sizi bu topicte ilk defa görüyorum da hoşgeldiniz yazdım kimse cvp bile vermedi hani diger kişileri sallamayacaksanız özelden de konusabilirsiniz o mana da yazdım ...
İiyim bebegimm sen nasılsın?Ahhh ahhh işten fırsat bulup da buraya gelemiyorum çok özledim sizleri geçmişi okudum işte canımm kınayla ilgili herseyine bayıldım Allah agız tadıyla yapmayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?