2011 gelin adayları buyrun sohbete

dün çok güldüm başımıza neler geldi kızlar
gelinliği almaya gittik gelinlikçiden
dönüşü kavşaktan aşağı dönüyorduk yandanda bir araba aşağıya sinyal felan yok birde kürt içmişler önmüze pat saniyede ile durabildik artık gelinlik üzerime değil tabuda alacaktı az kalsın çok korktum ya ömrümden ömür gitti babamda vardı çok morelim bozuldu

günaydın kızlarr

allah korusun canım. böyle şeyler deme rabbim korumuş geçmiş olsunn

günaydın kızlarr annemleri akşam uğurladım yanlız kovboyum artık

Evlilik öncesi alıştırma olur sanada kuzucum:)
Benim bu üzerimde ki tembelliği atmam lazım gece uyuyamıyorum sabahda kalkamıyorum.
Sevdiceğimde otomatik mesaj yamışm.5 dkda bir aynı mesaj geliyor.Sonra arıyor sonra 5 dk bir yine aynı mesaj kabus gibiydi sabah.Gemiyede yetişemedim tabi.Koynundayım ya kocam uyuyoruz dedim uyuyoruz karıcım dedi.Şükür dedim nede güzel uyumuşum

ah deniz yaa allah korusun.. çok geçmş olsun canm dkkat et kendne

Allah korumuş canım büyük geçmiş olsun birşey veriver birine başının gözünün sadakası olsun

son iş günümden son günaydınım bir sonraki günaydında evli bir hatun olarak geliyorum allahtan bir zaval çıkmazsa

Dularımız aklımız kalbimiz hep sende denizcim.
Herşey çok ama çok güzel olacak inşallah allahım yardımcın olsun.

Tarkandan bir şarkı armağan ediyorum gel gel gel güzelim gel hiç acımıcak gel gel gel güzelim korkma hiç acımıcak

Oy oy oy allah korusun denizcim.Allahım kazalardan belalardan korusun inşallah.Allahım nazarlardan saklasın.

deniz Allah korusun cnm.
aldın dimi gelinliğini hayırlısı olsunn.
bende dün akşam cdlerimi doldurdum
ama hala kına türküsünde kararsızım
alişandan kınayı getir aney bulabildim bi doğru düzgün söyleyen o olmuş türküyü
sonra mumlarımı maytaplarımı mutfağa hazırladım.
bugün yemekler yapılıor. akşam eve gidincede çok işim var. bugün izinli olsam çok iyi olcaktı yaa

kübracım herşeyin çok zevkli döşenmiş çok beğendim İyi günlerde oturun yuvanızda inşallah zaten kendi eviniz di değil mi tv üniteni göremedim var mıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…