2011 gelin adayları buyrun sohbete

eş cağzım iki gün sabretti mecburen hapına yapmış olduğu sıkıntı var kuruluk gibi vazalin ve hametan ve anestal sandoz diye bir krem var onu eczaneden alın ilişkiden sonra yanma gibi bişrşey olursa sürersiniz

denizcm hoşgeldn maşallah maşallah çk gzel geçmesne çk sewndm ama diğer mevzyla ilgilide söledklerini okuynca tırsmadım değil :S

aylin aklıma geldi o an gerçekten kızlar ilişki kısmı zor vazelin felan alın mutlaka yanınıza
artık dayanamadım manavgata gitmiştik gezmeye doktora gitim orada krem felan verdi

Geçmiş olsun denizim.
Bir ürperti geldi okurken ay benim canımda çok tatlıdır ne halt yicem ben.
Bende hazırlıklı olayım bari çok var diyom da zaman geçiyor.
Çok geçmiş olsun canım.

yapı meselsi mutlakada benim gibi yapınız varsa hassas çözüm buluyorum yaşayann biri olarak yoksa eczane bile otobüsle gittik yani bugün evimde 3 günüm lambaların yerini tutturamıyorum :) dün annemlere el öpmeye gittik ay çok zor du espiri felan yaptım araya yoksa hüngür hüngür ağlayacaktım

Kız deniz bayıldı dobra dobra yazmana.
Ben sıfır bilgiliyim bu konularda valla verdiğin bilgiler çok iyi oldu.
Tırsıyorum ama artık kasmıyorum kendimi herşey olucağına varır.Kocaman kız oldum.
Korkmak yok.

Etrafımdakilerden çekinmesem bende şimdi hüngür hüngür ağlayacağım (
Tamda İzel'in gurbet şarkısı çalıyor (

düğün ertesi pazar günü dörtte kalktık altıda el öpmeye aşağıya indik mecburen zaten biim dolaba börek koymuşlardı misafirlere yemek hazıralyacaklardı 12 tık tık kapı bir sinir geldi açtırmadam eşime kapıyı bir saat sonra tekrar açtırdım benmide görceklermiş uyuyor demiş eşmi :)

kızlar korkutmak değil amacım sonuşta yıllardır özlemini çektiğimiz şeydi ama sıkıntı yaşamayın diye söylüyorum bunlar biraz daha kolaylaştırır yani.)

saol kuzum bizi yönlendirdiğin için

tabiki cesaret çok önemli canım bende heyttt hodri meydan dedim sonra boku meydanını gördüm ama yinede sevdiğin insan var yanında birde senin ki ay desen otorur seninle ilgilenir benim eşim de yapılı iri yarı bende minyon mutlaka etkisi oldu korkmayın doktor diyor eşime içir bir kaç kadeh ne olacak

kızlar anestol falan bilmiyorum ama kremlerde sakıncalı olabiliyor. ph değerini bozuyor va... nın. bunun ,için en sağlıklısı kayganlaştırıcı jel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…