- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.601
aylin aklıma geldi o an gerçekten kızlar ilişki kısmı zor vazelin felan alın mutlaka yanınıza
artık dayanamadım manavgata gitmiştik gezmeye doktora gitim orada krem felan verdi
aylin aklıma geldi o an gerçekten kızlar ilişki kısmı zor vazelin felan alın mutlaka yanınıza
artık dayanamadım manavgata gitmiştik gezmeye doktora gitim orada krem felan verdi
eş cağzım iki gün sabretti mecburen hapına yapmış olduğu sıkıntı var kuruluk gibi vazalin ve hametan ve anestal sandoz diye bir krem var onu eczaneden alın ilişkiden sonra yanma gibi bişrşey olursa sürersiniz
zeynep senin nasıl geçti kına düğün düğündaşım
yapı meselsi mutlakada benim gibi yapınız varsa hassas çözüm buluyorum yaşayann biri olarak yoksa eczane bile otobüsle gittik yani bugün evimde 3 günüm lambaların yerini tutturamıyorum :) dün annemlere el öpmeye gittik ay çok zor du espiri felan yaptım araya yoksa hüngür hüngür ağlayacaktım
zeynep senin nasıl geçti kına düğün düğündaşım
Kız deniz bayıldı dobra dobra yazmana.
Ben sıfır bilgiliyim bu konularda valla verdiğin bilgiler çok iyi oldu.
Tırsıyorum ama artık kasmıyorum kendimi herşey olucağına varır.Kocaman kız oldum.
Korkmak yok.
düğün ertesi pazar günü dörtte kalktık altıda el öpmeye aşağıya indik mecburen zaten biim dolaba börek koymuşlardı misafirlere yemek hazıralyacaklardı 12 tık tık kapı bir sinir geldi açtırmadam eşime kapıyı bir saat sonra tekrar açtırdım benmide görceklermiş uyuyor demiş eşmi :)
kızlar korkutmak değil amacım sonuşta yıllardır özlemini çektiğimiz şeydi ama sıkıntı yaşamayın diye söylüyorum bunlar biraz daha kolaylaştırır yani.)
Kız deniz bayıldı dobra dobra yazmana.
Ben sıfır bilgiliyim bu konularda valla verdiğin bilgiler çok iyi oldu.
Tırsıyorum ama artık kasmıyorum kendimi herşey olucağına varır.Kocaman kız oldum.
Korkmak yok.
hap kurulukda yapıyor demek..nişanlım kesinlikle hap kullanmamı istemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?