2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yok yok denizcim korkutan yazdıkların değil zaten korkuyoruz onda sorun yok :) Ama yazdıkların bilinçli olmamızı sağlıyor kendi adıma teşekkür ederim.Herkese sorulmuyor aklımızdaki sorular tabi.
Esnek olduğunda kanama olmuyormuş galiba bir korkumu açıklayayım benimkide esnekse ve eşim bana güvenmesse diye çok tırsıyorum ben nedense

evli hatun olmak çok güzel bir yemek yapıyorum keyifli anlatamam zevk alıyorum resmen ütüden nefret eden ben üç makina çamaşır ütüledim kendi evin olunca çok güzel farklı oluyor herşey

evetdeniz bende normalde tembel diye adlandırılırdım annem tarafından. şimdi arıyor annem ben işten gelip yemek yaptığımı duyunca şaşırıyor. kendi evince olunca nasılda yapıyormuşsun diyor.

eşim korunmayacağını söylemişti zaten ben korunmak istedim planlarım var çünkü geleceğe dair biraz ödemeleri azaltmak gibi eğer hap kullanmasaydım hamile kalma riski ilk günlerde çok fazla

amannnn erkek ne kadar korunur odasıda şüpheli denizciğim çok ii yapmışsın en azından garanti canım benim bende ilaç içiyorum riske atamam

zaten doktor herkesten kan gelmek zorunda değil dedi eşim oradaydı içine de kaçabiliyormuş vişne çürüğü renginde lekede olabiliyormuş kızlar aklınızda bulunsın ilişkiden sonra wc oturu gibi hemen kalkıp oturun ve bol bol u için kınada düğünde bol bol su için ben koşturmadan bir bardak bile içmdim

amannnn erkek ne kadar korunur odasıda şüpheli denizciğim çok ii yapmışsın en azından garanti canım benim bende ilaç içiyorum riske atamam

arkadaşımın 2 yaşında oğlu var ve 2 ay sonra diğer çocuğunu doğuracak neden bu kadar erken yaptın 2. yi dedim hapla korunuyordum ama oldu bende şaşırdım dedi

acımazmı dün sadece uymanın sevincini yaşadım akşam olsun istemiyorum ben aı çekerken karşımdaki eş cağzımın zevk alması beni katil eder çünkü allahtan anlıyor da bir nevi zorlamıyor

çok şükür ki eşim çok anlayışlı davranıo
ama üzülüorum hala düzelmedi normale girmedi kızıomudur acaba içinden bana die.
çok ağladım beni sakinleştirmesi vardı hala gözümden gitmio

ben bir evi topalyıp çıkayım doktora gelince haberleşiriz
görüşürüz kızlarakıl akıldan üstündür bilseydim baştan beşki şimdi doktor yolu görünmezdi
arko vazalin su kremler yazmış olduğum

anlayışlı olması çok önemli. yoksa çok zor. ama onunda içini rahatlat zeynep. ona bu sürecin 15- 20 gün sonra düzeldiğini ve hep böyle sürmeidğini ve ilk defa böyle bişey yaşadığın için normal olduğunu söyle ki oda rahatlasın.

Denizcim ben 1.58 boyundayım sevdiceğim 1.86 vede çok zayıfda değil.O kadar küçük kalıyorum ki yanında.Şu konudan korkmuyorum anlayışlıdır canım acısa durur ilgilenir.Ama ben korkmak istemiyorum cesaretli olmak istiyorum.Umarım başarılı olurum.Ama kızlar nasıl desem ben küçüğüm yani minyonum nişanlımın yanında ama nişanlım kocaman ben ne halt yerim bilmiyorum.Anlatabildim mi onuda bilmiyorum oyyy

arkadaşımın 2 yaşında oğlu var ve 2 ay sonra diğer çocuğunu doğuracak neden bu kadar erken yaptın 2. yi dedim hapla korunuyordum ama oldu bende şaşırdım dedi

içmeyi unutmuştur o zamanında içtiği zaman unutmadığı zaman hiç birşey olmuyormuş kuzu en garanti yöndem hap ve kondom muş bilginiz olsun adamda ilk zamanlar daha doğrusu kimi erkek kondom kullanmayı istemiyor yani onun için yapacak birşey yok haptan başka

cnm valla aynı şeyi ben değil o bana söylüo
ben daha tedirgin davranıorum ona göre düzelir acın azalır dio
o kaar olgun davrandı ki. düşündüm karşımda öküz gibi bi adam olsaydı kaçardım dayanamaz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…