- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.621
deniz hoşgeldin hayırlı olsun tekrar. rabbim ömür boyu huzurdan mutluluktan ayırmasınnnn
düğün ertesi pazar günü dörtte kalktık altıda el öpmeye aşağıya indik mecburen zaten biim dolaba börek koymuşlardı misafirlere yemek hazıralyacaklardı 12 tık tık kapı bir sinir geldi açtırmadam eşime kapıyı bir saat sonra tekrar açtırdım benmide görceklermiş uyuyor demiş eşmi :)
kızlar korkutmak değil amacım sonuşta yıllardır özlemini çektiğimiz şeydi ama sıkıntı yaşamayın diye söylüyorum bunlar biraz daha kolaylaştırır yani.)
ben kullanıyorum hap yawwwwww benimkide istemiyordu ama yapacak birşey yok
deniz hala açıomu canın.
benim geçmedi hala çünkü. oturmamda fln sorun yokta hala zorlanıyrm
evli hatun olmak çok güzel bir yemek yapıyorum keyifli anlatamam zevk alıyorum resmen ütüden nefret eden ben üç makina çamaşır ütüledim kendi evin olunca çok güzel farklı oluyor herşey
eşim korunmayacağını söylemişti zaten ben korunmak istedim planlarım var çünkü geleceğe dair biraz ödemeleri azaltmak gibi eğer hap kullanmasaydım hamile kalma riski ilk günlerde çok fazla
acımazmı dün sadece uymanın sevincini yaşadım akşam olsun istemiyorum ben aı çekerken karşımdaki eş cağzımın zevk alması beni katil eder çünkü allahtan anlıyor da bir nevi zorlamıyor
amannnn erkek ne kadar korunur odasıda şüpheli denizciğim çok ii yapmışsın en azından garanti canım benim bende ilaç içiyorum riske atamam
15 -20 güne hiç bişeyin kalmaz deniz merak etme gün gün dhada azalır acın
acımazmı dün sadece uymanın sevincini yaşadım akşam olsun istemiyorum ben aı çekerken karşımdaki eş cağzımın zevk alması beni katil eder çünkü allahtan anlıyor da bir nevi zorlamıyor
çok şükür ki eşim çok anlayışlı davranıo
ama üzülüorum hala düzelmedi normale girmedi kızıomudur acaba içinden bana die.
çok ağladım beni sakinleştirmesi vardı hala gözümden gitmio
amannnn erkek ne kadar korunur odasıda şüpheli denizciğim çok ii yapmışsın en azından garanti canım benim bende ilaç içiyorum riske atamam
tabiki cesaret çok önemli canım bende heyttt hodri meydan dedim sonra boku meydanını gördüm ama yinede sevdiğin insan var yanında birde senin ki ay desen otorur seninle ilgilenir benim eşim de yapılı iri yarı bende minyon mutlaka etkisi oldu korkmayın doktor diyor eşime içir bir kaç kadeh ne olacak
arkadaşımın 2 yaşında oğlu var ve 2 ay sonra diğer çocuğunu doğuracak neden bu kadar erken yaptın 2. yi dedim hapla korunuyordum ama oldu bende şaşırdım dedi
anlayışlı olması çok önemli. yoksa çok zor. ama onunda içini rahatlat zeynep. ona bu sürecin 15- 20 gün sonra düzeldiğini ve hep böyle sürmeidğini ve ilk defa böyle bişey yaşadığın için normal olduğunu söyle ki oda rahatlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?