- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.641
kızlar anestol falan bilmiyorum ama kremlerde sakıncalı olabiliyor. ph değerini bozuyor va... nın. bunun ,için en sağlıklısı kayganlaştırıcı jel.
içmeyi unutmuştur o zamanında içtiği zaman unutmadığı zaman hiç birşey olmuyormuş kuzu en garanti yöndem hap ve kondom muş bilginiz olsun adamda ilk zamanlar daha doğrusu kimi erkek kondom kullanmayı istemiyor yani onun için yapacak birşey yok haptan başka
Bizde de ben istemiyorum kondom kullanmasını açıkçası, çünkü ilk gece daha zarar verir diye korkuyorum. Hapta kullanmıyorum umarım bişey olmaz, etrafımdaki tüm arkadaşlarım sakın hap kullanma diyor, nişanlımda istemiyo zaten...
Bizde de ben istemiyorum kondom kullanmasını açıkçası, çünkü ilk gece daha zarar verir diye korkuyorum. Hapta kullanmıyorum umarım bişey olmaz, etrafımdaki tüm arkadaşlarım sakın hap kullanma diyor, nişanlımda istemiyo zaten...
bn eczaneye gdip bnu nasıl isticem
bende kondomdan mı acaba die düşünmüyrm değil.
acıyı daha da tetiklio olabilir mi acaba.
ama yinede dikkat edin cnm hiçbişiy kullanmadan tecrübelide olmadan çok zor korunmak
benim annem spiral taktırmıştı ama o ilk çocuktan sonra oluyormuş sanırım araştırmak lazım
canım isterken markasını bilerek git ve utanarak değil gayet rahat söyle. kardeşim eczacı benim diyor böyle şeyleri almaya gelenler de utananları yok başkasına alıyorum diyenler çok dikkatimizi çekiyor ama gayet rahat gelenleri hiç hatırlamıyoruz bile diyoro yüzden markasını söyle ve al.
esra içinde kalmasın kullanmak istiyorsan kullan ama ben sana diyeyim ben çocuk istemiyorum hap kullanıcam diyen ne kadar arkadaşımvarsa bir kaç ay sonra pes ettiler. hapı bıraktılar kimi kendiliğinden kimide rahatsızlık yaptığı için. tabibunu konuşmuştuk her bünyede aynı tepkiyi vermiyor ama arkadaşımda kilo yaptı hormonlarını bozdu
benim annem spiral taktırmıştı ama o ilk çocuktan sonra oluyormuş sanırım araştırmak lazım
kızlar ben 3 ay önce evlendım sızın gıbı kara kara dusunuyordum nasıl korunsam falan dıye..gerı cekme yöntemı falan dıyorlar en basta o şekılde korundum ben cunku kondom ılk basta canınızı cok yakabılır.hap da kullanmadım zaten cok kolay kılo alıyorum bırde hap kullanamam.sımdı kondoma gectık ama arada evde olmadııgnda gerı cekme yöntemı ıle korunuyorz ancak aklım hep hadı hamıle kaldıysam dıye dusunuyorum o zamanda benden sıze şöyle bır tavsıye eger esınızde özen gösterırse kondom kullanıp aynı anda gerı cekme yöntemını uygulamak bazen kondom yırtılabılıyormus bu rıskı göze alamam ben
çk haklısın ilacın markası ne kübra
Ben ilaç kullanmıyorum kullanmıcamda çünkü nişanlım istemiyor bende çok çabuk kilo alıyorum.Ve zaten şuanki kilolarımda ilaç sayesinde.Düzenleyici olarak kullanmıştım malesef ki hala ceremesini çekiyorum.O yüzden en güzeli eşimin korunması.Ki o konuda anlayışlı ben korunurum dedi.Bende tam nasıl olduğunu bilmiyordum demek ki böyle oluyormuş.
evet bana ebe öle demişti.çocuk olmadan takılmıo die.
kızlarr c.tesi günü browni yaptım
akşamda eşimin iş yerinden arkadaşları geldi misafir. ilk misafirlerimide ağarlamış oldum :) tesadf oldu onlarada ikram ettim
ilk denememdi ama süper tuttu. çok beğendiler.
eşimle birlikte çamaşır ve bulaşık mak. bağladılar. ohh o işte bitti telimizde bağlandı salı çarşamba nette tmmdır. birde reklama girermi bilmiorumda şu film belgesel kanalları oluor ya onlardan aldık.
çanakta varmış sitede süper oldu bari cd arayıp durmıcaz :)
evet cnm en iii yöntem bence bu eşiniz kondom kullanırken aynı zamanda gerı çekılme yöntemını kullansın hamıle kalmak ıstemıyorsanız yapacak haptan sonra en ii yöntem bu...
Ayy bakalım ben ne yapıcam, 1 hafta kendi evimde kalıcam annem ve kayınvalidemle beraber, yemek yap derlerse yandım, bir bahane bulup anneme yaptırırım artık
Kızlaar aklınızda bulunsun çeyiz giderken kavanozlarınıza kuru bakliyat koyun, bereket olurmuş, biz koyduk...
Helal olsun zeynebim.Ay bende ilk denemelerde başarılı olurum inşallah her zamann
Bir evin çamaşır derdi hiç bitmiyor ben evde yeni yeni başladım çamaşır olayına girmeye.Hafta sonu erkenden kalktım çamaşır asıyordum.Komşularda şaşırdılar dedim alıştırıyorum kendimi.Annemde benden iyi asmışsın çamaşırları nilay diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?