- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.661
ay zaten eşim 1 ay tek kaldı dünya çamaşır giyicek çamaşrı çorabı bile yoktu
neyse gece geç oldu çamaşır bitmio nasıl uykum var.
yattım sabah asarım dedim zaten kuru gibidi hemen hemen çıkardığımda astım hemen çorabım yok dedi dışarı çıkcaz haydaa almış ütüyü çoraba bastırınca çorap çırttt gitti ay ne güldüm.
ay zaten eşim 1 ay tek kaldı dünya çamaşır giyicek çamaşrı çorabı bile yoktu
neyse gece geç oldu çamaşır bitmio nasıl uykum var.
yattım sabah asarım dedim zaten kuru gibidi hemen hemen çıkardığımda astım hemen çorabım yok dedi dışarı çıkcaz haydaa almış ütüyü çoraba bastırınca çorap çırttt gitti ay ne güldüm.
canım benimde evde olmadığım için balkona asamıyorum çamaşırı . boş odada kurumasın da uzun sürüyor. bişey kurumaığında saç kurutma makinesını kullanmanı tavsiye ederim çok rahat kurutuyorr
Ay zeynep çok güldüm yaaKız ama gerçekden bitmiyor.Allahtan makineler kuru gibi çıkarıyor.Eskisi gibi olsa ne yapardık bilemiyorum.
herkese selam kızlar size bir konu hakkında danışmak istiyorum balayı otelleriyle ilgili ?
şimdi ben balayına ayvalık sarımsaklıya gitmeyi çok istiyorum... sessiz sakin bir yer otel baktım ordan...
sonra dün bi akrabamız orası çok rüzgarlı hemde denizi hemen bi girdinmi derinleşiyo diyo ve tabiki bende sogudum dogal olarak
hala gitmeyi istiyorum ama karar veremedim hiç oraya daha önce giden varmı ?
yada siz bir yerler önerebilirmisiniz...
kıstaslarıma gelince sakin olsun rahat edelim nişanlım yüzmeyi çok iyi bilmiyo denizi karadeniz gibi hemen derinleşmesin ve birde çok çıplaklı olmasın
Ben gittim ama Ayvalık öyle değil diye hatırlıyorum yaa, yıllar önce gitmiştim.
Altınoluk denizi öyledir, birden derinleşir ama ileri doğru gittiğinde beline kadar iner su, Ayvalıkta gittiğim plaj öyle değildi, git git su belinden yukarı çıkmıyordu. Belki yer yer değişiyordur, hem ben sarımsaklıyı çok seviyorum, ama gideceğin zamanda önemli, mesela şimdi sakindir ama açık cafe falan pek bulamazsın, sezon açılmadığı için pek açmıyorlar...
kızlar nasılsınızz :)) Cumartesi günü çeyizlerim gitti herşeyim yerleşti evim çok güzel oldu hiç içinden çıkmak istemiyorum :)) son haftam o kadar yorgunumki ama koşuşturmalar hala bitmedi :) hava bozdu kızlar dua edinde yağmur yağmasın pazar günü çünkü nikahım açık alanda kıyılıcak ve balayındada yağmur yağmasın denize girmek istiyorumm
kızlar sze odamın şu anki resmlerini ekliim btn haftasonmz burayı toparlamakla geçti resmleri sabah telle çektm çok ii değil Eki Görüntüle 201769 Eki Görüntüle 201771 Eki Görüntüle 201766 Eki Görüntüle 201773 Eki Görüntüle 201772 Eki Görüntüle 201770 Eki Görüntüle 201765 Eki Görüntüle 201767 Eki Görüntüle 201764
betül maşallh nazar değimesin çeyizlerine
şu tüllerle süslediklerin çok hoş olmuş bence..
bende 4 haziranda çeyiz sericem canım seninle aynı tarihte galiba :)
estug nereye balayına gidiyorsun canım ?
canım biz haziran 28 gibi orda olucaz 4 gün kalcaz geri döncez benim çünkü nişanlımın izni az.. o zamanda açık yer olurmu acaba?
esracım birde şey sormak istiyorum mesela böyle bi merkezi filan varmı gezebileceğimiz dolaşabileceğimiz...arabamız yok yalnız onuda belirtmek istiyorum
Amin canım heyacan stres üzüntü mutluluk hepsi birarada:)) İnşallah ufak tefek aksilikler dışında problem olmaz çok korkuyorum:18: bi aksilik çıkıcak diyeCanını sıkma esracım hava güzel olucaktır alllahın izniyle.Allahım kalbine göre versin.Artık yorgunluk heyecan hepsi biribirine karışmıştır.Balayından dönüşde resimlerini bekliyoruz herşey gönlüne göre olsun çok ama çok mutlu olun inşallah.
Betüşümmm maşallah kuzum odan çok topluymuşAllahım nazarlardan saklasın.Az kaldı herşeu dilediğiniz gibi olsun inşallah.Arkadaşlığımız hep böyle devam etsin kızlar hepimizde var bu durum.Kızlara göstericem diye hemen foto makinelerine sarılıyoruz iyiki varsınız
canım Antalya ya gidiyoruz belek e ve ben ege yerine özellikle akdenizi seçmiştim hava güzel olsun diye ama bu hafta boyunca sağanak yağış gözüküyo Antalya dabetül maşallh nazar değimesin çeyizlerine
şu tüllerle süslediklerin çok hoş olmuş bence..
bende 4 haziranda çeyiz sericem canım seninle aynı tarihte galiba :)
estug nereye balayına gidiyorsun canım ?
kızlar nasılsınızz :)) Cumartesi günü çeyizlerim gitti herşeyim yerleşti evim çok güzel oldu hiç içinden çıkmak istemiyorum :)) son haftam o kadar yorgunumki ama koşuşturmalar hala bitmedi :) hava bozdu kızlar dua edinde yağmur yağmasın pazar günü çünkü nikahım açık alanda kıyılıcak ve balayındada yağmur yağmasın denize girmek istiyorumm
hayırlı olsun canım mutlulukla oturun yuvanızda inşallahbiz çok güzel oldudan birşey anlamayız foto isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?