- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.861
Ben de bundan alıcamm bu çok güzel gömlegi askıda bile ütüleyebiliyorsun annem de bunun bir alt modeli var o bile süperrr ama şimdi bu ütü de her zaman açılmıyor yer sorunu oluyor o yüzden bir tane küçük alıcam ben tefal auto speedleri otomatik olarak kapananlardan alıcam ...
canım benimki de delonghi nin kazanlısı. süper ütü yapıyor bu kazanlılar. tek seferde açıyor kırışıklıkları.
meltem dediğin gibi kazanlılar süper ama ayrıca bir ütü almak gerekiyor acil birşeyi ütülemek istediğinde her zaman kazanlının ısınmasını bekleyemiyor insan. sanırım kazanlılının tek eksi yönüde geç ısınması
betüşşş şimdi gördüm de çok az kalmışş heyecan durumu ne alemdee
uzay mekiğitefalin buhar kazanlı bir ütüsü varda çok beğeniyorum bulabilirsen onu al dedim bulur heralde kırşıklıkları tek sürüşte açıyormuş kullananlar ütü değil başka birşey diyor aşkımda zaten görünce bu ütüye benzemiyorki uzay mekiği bu demişti
Eki Görüntüle 202103
bunu bilmiyordum hiç aklıma gelmemişti kızlar ama doğru söylüyorsunuz acil durumlara karşı küçük bir ütü alayım gene ben sağolunkübracım tam bilmiyorum ama nette tefalin buhar kazanlı ütüsünde kesintisiz ütü yapabilme imkanı yazıyordu çabuk ısınan bir teknolojimi var acaba sormak lazım
evt küboş 20 gn kaldı artık.. heyecan ara ara oluo bazen kendi kendme "kızım sen evleniyosun" diyorumama genel olark aktf bi hyecanm yok şu anda.. heyecandan çok yapacaklarımı ailemi düşünüyorum stres oluyorum.. herhalde son 1 hafta filan kala ayaklarım yere basmaz :)
kübracım senin ütü masan nasıl
Kübra kesinlikle katılıyorum annem de var bu ütü için evin geniş olucak bir odanda çamaşır odan olucak ütü masan açık duracak orda yapıp hemen askıya takacaksın evde benim çeyizlerimden yer olmadıgı için annemde kullanamıyor küçük ütümüz braun onu kullanıyoruz ben bir kere kotu çıkarsam giymek için tekrar ütülerim o yüzden ütü benim için çok önemli küçük ütü alıcam bunu da nişanlım ne zaman isterse alabilir...
Bu arada çok sevindim eşin adına geçmiş olsun yazmıştım ama geçmişi okumuyosunuz ....tekrar geçmiş olsun canım
evt kübracım çok şükür bişey çıkmamş çok geçmş olsun eşine
tefal teknolojide üst nokta canım mutlaka vardır bir özelliği benimki delonghi güzel ama çok kapsamlı değil hem uygunada aldım 200 tl ye.
inan şaşkınlıktan heyecan bile hissetmeyeceksin. ben şimdi diyorum nasıl rahatmışım öyle ama meğer dışardan belli oluyormuş gerginliğim . düğün videosunu izliyorum nikah kıyılıyor ben ellerimi yumruk yapmışımşaşkınlığın devam edecek evlenince bile. biz hala soruyoruz birbirimize biz evlendik mi yaa
dün metroda bir çift gördüm sevgilliler belli metroda öpüşüp duruyorlar. o an aklıma geldi evlilik gibi güzel bir nimet yok. gelip geçici biriyle değil helalınle evinde yaşamak bazı şeyleri senin özelin olması. rabbime şükürler olsun. rabbim hepimizi yuvasında mutlu etsin.
bukooo araba gibi ütünn
bugün ne giysem diye bir yarışm var showda çok gıcık ya izledinizmi
günaydın kızlar
bugün ne giysem diye bir yarışm var showda çok gıcık ya izledinizmi
aşkımda uzay mekiği demiştiKübracım ütü masanı sormuştum bu kazanlıların özel masası mı var normal masaya sığmaz heralde bunlar
evet canım esse lerde satılıyor geniş bir masa ama ben çok pahalı diye alamadım onu normal masa aldım onun üzerinede koyuluyor ama masasında daha sabit durur .ben normalde yere koyuyorum hep masanın üzerinde kalamııyor biraz ddengesiz durduğu için
aa essede varsa kolay alırım ordan bakayım ben sağol canımcımGerçi ne kadar bilmiyroum çok pahalıysa bende almam eğer normale sığıyorsa normal alırım ama benimki daha büyük sığmaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?