2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayy ben bu ütü olayını oldum olası sevmiyorum zaten.Daha yeni elime ütü almaya başladım desem yeridir:)Benim kociş benden daha iyi ütü yapıyor kanımca

bunu bilmiyordum hiç aklıma gelmemişti kızlar ama doğru söylüyorsunuz acil durumlara karşı küçük bir ütü alayım gene ben sağolun kübracım tam bilmiyorum ama nette tefalin buhar kazanlı ütüsünde kesintisiz ütü yapabilme imkanı yazıyordu çabuk ısınan bir teknolojimi var acaba sormak lazım

betüşşş şimdi gördüm de çok az kalmışş heyecan durumu ne alemdee

evt küboş 20 gn kaldı artık.. heyecan ara ara oluo bazen kendi kendme "kızım sen evleniyosun" diyorum ama genel olark aktf bi hyecanm yok şu anda.. heyecandan çok yapacaklarımı ailemi düşünüyorum stres oluyorum.. herhalde son 1 hafta filan kala ayaklarım yere basmaz :)

Kübra kesinlikle katılıyorum annem de var bu ütü için evin geniş olucak bir odanda çamaşır odan olucak ütü masan açık duracak orda yapıp hemen askıya takacaksın evde benim çeyizlerimden yer olmadıgı için annemde kullanamıyor küçük ütümüz braun onu kullanıyoruz ben bir kere kotu çıkarsam giymek için tekrar ütülerim o yüzden ütü benim için çok önemli küçük ütü alıcam bunu da nişanlım ne zaman isterse alabilir...
Bu arada çok sevindim eşin adına geçmiş olsun yazmıştım ama geçmişi okumuyosunuz ....tekrar geçmiş olsun canım

bukooo araba gibi ütünn

tefal teknolojide üst nokta canım mutlaka vardır bir özelliği benimki delonghi güzel ama çok kapsamlı değil hem uygunada aldım 200 tl ye.

inan şaşkınlıktan heyecan bile hissetmeyeceksin. ben şimdi diyorum nasıl rahatmışım öyle ama meğer dışardan belli oluyormuş gerginliğim . düğün videosunu izliyorum nikah kıyılıyor ben ellerimi yumruk yapmışım şaşkınlığın devam edecek evlenince bile. biz hala soruyoruz birbirimize biz evlendik mi yaa

dün metroda bir çift gördüm sevgilliler belli metroda öpüşüp duruyorlar. o an aklıma geldi evlilik gibi güzel bir nimet yok. gelip geçici biriyle değil helalınle evinde yaşamak bazı şeyleri senin özelin olması. rabbime şükürler olsun. rabbim hepimizi yuvasında mutlu etsin.

kübracım senin ütü masan nasıl

http://images.gittigidiyor.com/3088/DELONGHI-WX-340-BUHAR-KAZANLI-UTU__30880987_0.jpg

canım benimki böyle. ısınması için 5- 10 dakika falan bekliyorum . ama sonrasındaki performansı çok iyi. bizim ailede herkes bu ütüyü kullanıyordu o yüzden bundan aldım hem uygunda. tefale bakmıştım ben çok pahalıydı. bunu 200 e aldım

evt kübracım çok şükür bişey çıkmamş çok geçmş olsun eşine

teşekkürler kızlar. içimiz rahatladı hamdolsun rabbime.

çk haklısın kübra çok

bugün ne giysem diye bir yarışm var showda çok gıcık ya izledinizmi

hoşgeldin denizim..aman işte boş tv programları..
rüyamda düğünümün olacagı gün salon bizi çağırmıyo kabul etmiyo..nişanlım o gün çalışıyo.sinir oluyorum..saçım makyajım kötü yapılmıs..bi dolu kabus gördüm..hep bu şekilde rüya görüyorum..ya gelinliğim kötü ya saçım ..ya mekan yok..hep olumsuz kızlar..bana artık bilinçaltı gibi gelmiyo..hep aynı benzer rüyalar..:97:

aşkımda uzay mekiği demişti Kübracım ütü masanı sormuştum bu kazanlıların özel masası mı var normal masaya sığmaz heralde bunlar

evet canım esse lerde satılıyor geniş bir masa ama ben çok pahalı diye alamadım onu normal masa aldım onun üzerinede koyuluyor ama masasında daha sabit durur .ben normalde yere koyuyorum hep masanın üzerinde kalamııyor biraz ddengesiz durduğu için

aa essede varsa kolay alırım ordan bakayım ben sağol canımcım Gerçi ne kadar bilmiyroum çok pahalıysa bende almam eğer normale sığıyorsa normal alırım ama benimki daha büyük sığmaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…