- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.881
evet senin ütün daha büyük. ütü masaları 100- 120 arasında değişiyordu sanırım canım.
hoşgeldin denizim..aman işte boş tv programları..
rüyamda düğünümün olacagı gün salon bizi çağırmıyo kabul etmiyo..nişanlım o gün çalışıyo.sinir oluyorum..saçım makyajım kötü yapılmıs..bi dolu kabus gördüm..hep bu şekilde rüya görüyorum..ya gelinliğim kötü ya saçım ..ya mekan yok..hep olumsuz kızlar..bana artık bilinçaltı gibi gelmiyo..hep aynı benzer rüyalar..:97:
bende hep kendi düğünüm kendim yaaprdım damat olmazdı imse gelemzdi salon boş üç beş kişi inan nişanlı kıza evlenmek üzeri olan kızlara oluyormuş annem hep derdi .)))
dün anı efterimi okudum düğünde yazılan özellkile sesli okudum bir başladık eşimle hüngür hüngür ağlamaya
günaydın canlarrr :)))
hazıran da çok gelin var kızlar teker teker gideceksiniz foto makinaları ayarlayın pil felan ölmsüzleştrin anı bakıyorum sürekli çok değişik geliyor ben miyim diyorum
günaydın canım..az kaldı..hersey tamammı
öylemi denizim..aman ne biliyim hep kötü hep kötü..mutsuz bi evlilikmi yapıcam ne diyodum kendi kendime..Aman Allah korusun...
ayy denizim kıyamam..eşindemi ağladı cidden
Yer var mı
:18: hemen hemen canım. Bugün gidip gelinliği teslim alıcam akşamada kına elbisemi alıcam büyük şeylerin halloldu gibi ufak tefek şeyler kaldı onlarıda artık olan olur olmayan düğünden sonraya kalır takmıyorum ama çok yorgunum hem çalışıyorum hem koşturuyorum hem evde birsürü misafir hiç dinlenemiyorum canım herşey bana bakıyo :))
Olmaz mı şekerim.Ekim gelinisin kanımca hoşgelmişsin.
Nasılda az kaldı esracım herşey çok ama çok güzel olsun inşallah.
Evet ayers, ekım gelınıyım...
Tecrubelerınızden faydalanayım dedım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?