2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende hep kendi düğünüm kendim yaaprdım damat olmazdı imse gelemzdi salon boş üç beş kişi inan nişanlı kıza evlenmek üzeri olan kızlara oluyormuş annem hep derdi .)))
dün anı efterimi okudum düğünde yazılan özellkile sesli okudum bir başladık eşimle hüngür hüngür ağlamaya

ablam yazmış en dokunaklısını helak oldu koşturmaktan sanki o elneniyor herşyi ile ilgilendi
kızlar kınada dağıacağınız şal duvak felan yağacaksanız çok yapın ummadığınız kalabalık meydana geliyor

hazıran da çok gelin var kızlar teker teker gideceksiniz foto makinaları ayarlayın pil felan ölmsüzleştrin anı bakıyorum sürekli çok değişik geliyor ben miyim diyorum

öylemi denizim..aman ne biliyim hep kötü hep kötü..mutsuz bi evlilikmi yapıcam ne diyodum kendi kendime..Aman Allah korusun...
ayy denizim kıyamam..eşindemi ağladı cidden

hazıran da çok gelin var kızlar teker teker gideceksiniz foto makinaları ayarlayın pil felan ölmsüzleştrin anı bakıyorum sürekli çok değişik geliyor ben miyim diyorum

Haziranda gerçekden çok gelin var.
Balayı dönüşlerinde güzel gelinler cümbülü olucak resmen merakla bekliyoruz:)

günaydın canım..az kaldı..hersey tamammı

:18: hemen hemen canım. Bugün gidip gelinliği teslim alıcam akşamada kına elbisemi alıcam büyük şeylerin halloldu gibi ufak tefek şeyler kaldı onlarıda artık olan olur olmayan düğünden sonraya kalır takmıyorum ama çok yorgunum hem çalışıyorum hem koşturuyorum hem evde birsürü misafir hiç dinlenemiyorum canım herşey bana bakıyo :))

Nasılda az kaldı esracım herşey çok ama çok güzel olsun inşallah.

Evet ayers, ekım gelınıyım...
Tecrubelerınızden faydalanayım dedım...

İyi yaptın canım hoşgeldin tekrar.

Benim adım nilay:) Bende kasım geliniyim.Haziranda çok gelinimiz var.

Sonrasında benim kilit nokdam zuzuşum arada sen varsın sonra ben.Sonra buket ve meltem hayırlısıyla inşallah.

esracım şimdiden hayırlı uğurlu olsun keşke yakın olabilseydim de gelebilseydim isterdim seviyorum böyle şeyleri

inşallah sorunsuz kazasız belasız atlatırsınız hayırlısıyla tadını çıkar keyfini çıkar oyna gül eğlen senin düğünün senin gecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…