- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.901
İyi yaptın canım hoşgeldin tekrar.
Benim adım nilay:) Bende kasım geliniyim.Haziranda çok gelinimiz var.
Sonrasında benim kilit nokdam zuzuşum arada sen varsın sonra ben.Sonra buket ve meltem hayırlısıyla inşallah.
esracım şimdiden hayırlı uğurlu olsun keşke yakın olabilseydim de gelebilseydim isterdim seviyorum böyle şeyleri
inşallah sorunsuz kazasız belasız atlatırsınız hayırlısıyla tadını çıkar keyfini çıkar oyna gül eğlen senin düğünün senin gecen
zaman yaklaştıkça bi telaş sarmıyo değil acabalar soru işaretleri kafanda bir sürü şey düğünü düşünmeye heyecanlanmaya vaktin kalmıyor desem yeridir. gerçekten mutlu bi evlilik mi olucak ???? çok bi beklenti içine girmemek gerek sanırım.
Evet ramazan gırmeden evlenen arkadas cok sanırım...
Allah herkesı mutlu etsın ınsallah...
Sizin de kurban bayramından sonra mı ?
esracım şimdiden hayırlı uğurlu olsun keşke yakın olabilseydim de gelebilseydim isterdim seviyorum böyle şeyleri
inşallah sorunsuz kazasız belasız atlatırsınız hayırlısıyla tadını çıkar keyfini çıkar oyna gül eğlen senin düğünün senin gecen
Evet canım kurban bayramın hemen sonra allah nasip kısmet ederse.
Bababmın içine sinmedi önceki tarihler.Yoksa bende yaz gelini olacakdım.
Ama kısmet böyleymiş.
Herseyde vardır bı hayır arkadasım...
Ne guzel kı aılen bırlıkte bır kurban daha gecıreceksın oyle dusun
Arada haziran,temmuz gelinlerini gördükçe içerlemiyor değilim.
Ama bir yandan da anca yetişiyor hazırlıklar.Kızlar bilirler biz baya bir hızlı ilerledik her konuda:)
İlişkimizi 6. ayında açıldık ailelere,9. ayında sözlendik,1. yılımızın dolmasından 1 hafta sonra nişanlandık.Nişanımızdan 7,5 ay sonra kadarda düğünümüz olucak hayırlısıyla inşallah.
O yüzden kızlar bekle ne olucakmış diyorlar haklılarSizin hazırlıklar ne durumda?
güzel telaşeler kızlar bunlar az kaldı sayılı günler geçiyor daha kahvaltı yapmadım tek yapmayı sevmiyrum pöff
zeynepcim seni n düğün foto yokmu göremiyorum profilden küçük
aaa bence de sen bekle bakiiiim
Biz evlendıgımızde 10. senemıze gırmıs olacagız ayers düşün yani :86:
Hakket sızın anca yetısır...
Ceyız alısverısı ıcın artık kasmıyorum kendımı mutfak olsun yatak odası olsun hersey bıttı sayılır, ıllakı eksıkler vardır ama yorucu kısmı atlattım, tırnak makasına kadar bıle
Gerısı buyuk ısler artık kısmetse...
Maşallah allah nazarlardan saklasın
Bizimkine kalsa herşey daha hızlı olurduda zor ikna ettim.
Bizde bir evimizi tutsak daha hızlı ilerlicez inşallah hayırlısıyla.
Maşallah allah nazarlardan saklasın
Bizimkine kalsa herşey daha hızlı olurduda zor ikna ettim.
Bizde bir evimizi tutsak daha hızlı ilerlicez inşallah hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?