2011 gelin adayları buyrun sohbete

tünaydınnnn :))

Tünaydınnn hoşgelmişsin.

Zeynebim sende hoş gelmişsin kuzum.
Deniz eşinle yapmıyor musun kahvaltı? Benim ki sabah kahvaltısına çok önem veriyor.Ben şimdi evde yapmıyorum ama ilerde erken kalkıp hazırlıcam kahvaltı yapıp evden çıkcaz.Birlikde hazırlarız diyor canımın içi kıyamam ona

eşinle beraber kahvaltı etmiyor musun?
ben de sevmem tek başına kahvaltıyı, canım hiç bişey istemez...

işte eşim ben evdeyim dün gece burada komşunun köpekleri var sabaha kadar havladı itler .) birde bir sürü köpek toplanmış uyuyamadım ezanla birlikte yatınca uykumu böldürmedi yapmayacağım dedi zaten

hoşbulduk bebem

Herkese günaydın kızlar...
Son iş günüm ve bir evrak kayboldu ( Kaç saattir onunla uğraşıyorum.
Yarında çıkışı veremeyecekler bu evrak yüzünden bakalım ne olacak, perşembe günüde gidiyoruz, nasıl yetişecek bilemiyorum (

Sevdiceğimde enişdeden farksız değildi kuzum.Bana ilk zamanlar şey demişti.Çok sık haberleşmeyelim mesajlaşmayalım konuşmayalım bu ilişkiyi yıpratır.Bende tamam dedim :) Sonra bir gün arkadaşlarla dışardayım.Mesajlaşmayalım dedi ya yazmıyorum tabi.Sonra bakdım benimkinden mesaj geldi ben mesajlaşmayalım dedim ama seni merak ettim ne yapıyorsun diye aldı beni bir gülmek Evlenmek şurda dursun bizimki ilişki anlamında bile kurallar koymuştu.Hepsi uçup gitti

Benimkide çok önem verir kahvaltıya, geçenlerde uyanamam sabah dedim.
"Bana kahvaltı hazırlamayacakmısın" diye sordu :))
Ayy bir kere hazırlayıp işe göndermiştim, kendi evimde kimbilir nasıl olur, çok güzel oluyor çok, o sabah öpücüğü insana enerji veriyor :))

esraş heyecan ne durumda varmı heyecan psikolojik durumun nasıl

Akşam nişanlımla tam 2 saat konuştuk, eşyalar gelince daha bir heyecan sardı diyor :))
Bu sabahta mobilyalarımız geldi şuan montajı yapılıyor, habire arıyor neyi nereye koydurayım diye :))
Birde evimiz-eşyalarımız diye hitap etmesi çok hoşuma gidiyor
Stresten heyecanım yarıda kaldı, umarım evrağı çabucak buluruz (

kurallar çiğnenmek içindir canıımm aman Allah mutluluklarımızı daim etsin de onlar sözlerini yemiş olsalar da olur

günaydın esroşummm ayyy kıyamam ya nereye giderki yaw belki biri pis bi şaka yapmak istemiştir kuzum inş. tez vakitte bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…