2011 gelin adayları buyrun sohbete

hala korkmuyorum korkmuyorum. korkmucam işte
İnşallah bu sıkıntın geçer deniz biranönce. korkmuyorum desemde az çok tedirginlik var ama nesee :)

aslış naber kız neler yapıyorsun

İyiyim nurgülüm. sen nasılsın.
davetiyeleri dağıtıyorum bi taraftan. listemi tutuyorum.
gelinliğimi teslim aldım. çiçeğim kaldı canlımı alsam yapaymı kararsızım hala.
yatak odası cuma gelicek kurulucak.
çeyizleri cumartesi götürcez yerleştiricez.
vizemiz çıktı çok şükür. fotocumuz kaldı ayarlanmayan. biraz karışık işler

olur yetişir zamanla sıkıntı yapma şekerim
korkma zaten korkulacak birşey yok azıcık acıyor o kadar

son dakika ay ne sinir bozucu bir durum önemlimiydi ki evrak yokmu fotokobisi felan çıkar şimdi yoğunlaştın ya gözünle görsende görünmez sakin olup hatırlamaya çlış

Aslıı hani gelinliğin resmi?
Bu arada Deniz'im resim eklemişsin göremedim, isteriz, isteriz albüm isteriz

iyiyim canım ne olsun bende uğraşıyorum valla hazırlıklara devam kuzum bende dün davetiyeleri yazdım dağıtmaya başlayacağım işte bende çiçeğimi aldım kuzum hafta sonu yapay çiçek aldım ama aynı canlı gibi duruyor çok güzel çok beğendim ben hadi bakalım hayırlısı kuzum bizimde cumartesi günü mobilyalarımız gelecek nasip kısmet olursa ohhh büyük iş olmuş vize çıkmış çok şükür canım benim diğerleride hallolur allahın izni ile bende hafta sonu kuaför ve fotocuyla anlaştım canım işte bizimde çok şükür bitti hazırlıklar bekliyoruz ama eksikler bitmiyor be kuzu

kurallar çiğnenmek içindir canıımm aman Allah mutluluklarımızı daim etsin de onlar sözlerini yemiş olsalar da olur

Çiğneten biz oldukdan sonra :)

Aslış hoş geldin kuzum hazırlıklar son hız devam ediyor desene.Bende gelinliğinin resmini çok merak ediyorum.Hazıran gelinlerimiz allahım yardımcınız olsun kuzularım aklımız kalbimiz sizin yanınızda.Herşey dilediğiniz gibi olsun inşallah.

son dakika ay ne sinir bozucu bir durum önemlimiydi ki evrak yokmu fotokobisi felan çıkar şimdi yoğunlaştın ya gözünle görsende görünmez sakin olup hatırlamaya çlış

O an hafızamdan silinmiş gibi, onunla beraber olan evraklar yerli yerinde ama o yok (
Yarın bide onu çıkartmak için uğraşıcam, patron çocukları göndeririz dedi ama bakıcaz artık, ya o değilde 2 yıldır burdayım hiç evrak kaybetmedim, çünkü küçücük bir notu bile saklarım, bu kadar büyük bir rapor nereye gider aklım almıyor, patronda ilginç buldu...

Böyle bir şeye cesaret edebileceklerini zannetmiyorum...

ne bilim kuzum aklıma geldi işte

yok cnm..bıktım artık hafta sonları bişi yapamamktan..ben hafta içi o hafta sonu..pazar izin alıcakmıs o zamn bakıcaz diyo bey

ayyy canım benim ya çok zor valla he hafta sonları çalışması neyse kuzu olmadı hafta içi akşamları bakarsınız canım benim sen evdeki işlerini hallet hafta sonu eksiklerini almaya çalış hurçlarına yerleştir

Eda'cım seninde iki ayağın bir pabuca girdi canımcım, zor işler valla...
Nişanlımın işi rahat olmasaydı bizimde çok zor olacaktı...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

öyle yapıcam kuzum sağol..çok muhabbete gremiyorum bağışla kuzu..hiç ama hiç keyfim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…