- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.161
Hoşgeldin aramıza.Hayırlı olsun canım bende kasım geliniyim :)
Hoşbulduk canım, sanada hayırlı olsun
ben deniz'e de girdim havuz'a da deniz
baktım diğer balayı çiftlerinden hatunlar da giriyo
ama hiç ıslak mayo ile oturmadım bi de intimate wash kullandım
çok şükür herhangi bir problem yaşamadım
ben deniz'e de girdim havuz'a da deniz
baktım diğer balayı çiftlerinden hatunlar da giriyo
ama hiç ıslak mayo ile oturmadım bi de intimate wash kullandım
çok şükür herhangi bir problem yaşamadım
eda çok asil olmuşsun gelin buketin de çok güzel. bende kızlara tavsiye edeyim diyecektim gerçekten çok öenmli kızlar bende kullanıyorum hala vaj... temizliği için ph ını bozmadan temizleyen jel. numis med marka aldım bende. kesinlikle alın
dün bi komsu geldi kapıda ben tanımıyorum annem tanıyo..kapıda konusuyolar aynı kızın ses tonu senn..oyy dedim nurgüşümün sesiii.
ayyy kıyamam ben sana canım benim çok isterim gelmeyi yanında olmayı ama biliyorsun bizimde hazırlıklar işte bu cumartesi mobilyalar gelecek pazar günüde beyaz eşyalar haftada çarşıya gideceğiz 12 hazirandada çeyiz almaya gelecekler bizde o gün sereceğiz yoğun yani kuşum
evet kusum biliyorum..bende 11 haziranda çeyizleri göndermeyi planlıyorum..düğünden sonra görüşücez ama kuzu..
tabii görüşürüz canım benim bende 11 haziranda gelinlik provasına ve kına malzemelerini aynı zamanda alışverişe çıkacağız canım nasip olursa
edoşum senin gelinlik ne alemde kız bindallını kına kıyafetini falan aldınmı canım
sahi kızlar söylemeyi unuttum annecim dün buhar kazanlı o ütüyü bulmuş ve almışBir eksiğim daha halloldu
iyi günlerde kullan toprak
teşekkür ederim canım temel eksiklerim kaldı onlarıda nişadan sonra babamla özdileğe gidip elime geçeni sepete atarak tamamlamayı düşünüyorumbornoz takımı havlular nevresim ve pike takımları günlük yemek takımı günlük bıçak takımı aldırsam o gün geriye birşey kalmayacak zaten süpürgeleri ben alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?