2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoşbulduk canım, sanada hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım..

Eda şahane olmuşsun canım gelinliğine bayıldımm
Kız sırf seni görmek için bekledim.Ben artık kaçayım kızlar.
Akşama doğru yine uğramaya çalışırım.
Akşam nişanlım gelecek işleri toparliyim geç kalmiyim.
Öpüldünüz...

ben deniz'e de girdim havuz'a da deniz
baktım diğer balayı çiftlerinden hatunlar da giriyo
ama hiç ıslak mayo ile oturmadım bi de intimate wash kullandım
çok şükür herhangi bir problem yaşamadım

adaş önemli değilde..senin şu herşeyi bilmişliğin yokmu..cahillikte arkama baksam kimseyi görmem valla intimate ne adaşım

ben deniz'e de girdim havuz'a da deniz
baktım diğer balayı çiftlerinden hatunlar da giriyo
ama hiç ıslak mayo ile oturmadım bi de intimate wash kullandım
çok şükür herhangi bir problem yaşamadım

eda çok asil olmuşsun gelin buketin de çok güzel. bende kızlara tavsiye edeyim diyecektim gerçekten çok öenmli kızlar bende kullanıyorum hala vaj... temizliği için ph ını bozmadan temizleyen jel. numis med marka aldım bende. kesinlikle alın

evet o jeli bende kullanıyorum akıntı kalıntıları başka türlü temizlenmiyor onunla yıkıyorum hep

Son düzenleme:
dün bi komsu geldi kapıda ben tanımıyorum annem tanıyo..kapıda konusuyolar aynı kızın ses tonu senn..oyy dedim nurgüşümün sesiii.

ayyy kıyamam ben sana canım benim çok isterim gelmeyi yanında olmayı ama biliyorsun bizimde hazırlıklar işte bu cumartesi mobilyalar gelecek pazar günüde beyaz eşyalar haftada çarşıya gideceğiz 12 hazirandada çeyiz almaya gelecekler bizde o gün sereceğiz yoğun yani kuşum

evet kusum biliyorum..bende 11 haziranda çeyizleri göndermeyi planlıyorum..düğünden sonra görüşücez ama kuzu..

tabii görüşürüz canım benim bende 11 haziranda gelinlik provasına ve kına malzemelerini aynı zamanda alışverişe çıkacağız canım nasip olursa

kuzum ben alışverişe çıkmıcam..çeyizleri göndermeyi planlıyorum
alışveriş yapamıyorum hiç..eksiklerim daha var ama..çok tıkandım..annem bazayıda sen öde dedi..yarında bileziğide sen al derlerse şaşırmıcam..:97:

Eda canımcım stres stres stres görüyorum tek başına mücadele sakin ol kuşum bindallı kiralarsın alıp neyapacaksın baza altı birde kıyafet kiralama yerleri yokmu ablam düğünde kiraladı 40 tl harika bir elbiseydi

iyi günlerde kullan toprak

teşekkür ederim canım temel eksiklerim kaldı onlarıda nişadan sonra babamla özdileğe gidip elime geçeni sepete atarak tamamlamayı düşünüyorum bornoz takımı havlular nevresim ve pike takımları günlük yemek takımı günlük bıçak takımı aldırsam o gün geriye birşey kalmayacak zaten süpürgeleri ben alırım

çok özendirici bir anlatım gördüm bukocum..nispetmi yapıyosun kuzummmmmmm

Zamanla alınıyor bende o eksik felan diyordum şimdi ordan alıp oraya koyuyurum yer yok hatta aldıklarımı unutup tekrar tekrar aldıklarım bile var az ve öz yeterliymiş oysa özellikle bardak çanak çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…