2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi günlerde kullan toprak

çok özendirici bir anlatım gördüm bukocum..nispetmi yapıyosun kuzummmmmmm

aşk olsun edacım olur mu hepimiz çeyiz alımlarımızı burda paylaşmadık mı ben sadece geriden takip ediyorum planlarımı anlatıyorumm neden özendireyim eksiğim kalamayacak o zaman anlamında yazmıştım

Zamanla alınıyor bende o eksik felan diyordum şimdi ordan alıp oraya koyuyurum yer yok hatta aldıklarımı unutup tekrar tekrar aldıklarım bile var az ve öz yeterliymiş oysa özellikle bardak çanak çok fazla

aldıklarımı burda albüme ekledim ya başında beri o çok iyi oldu canım ara ara ne almışım diye açıp bakıyorum tabak çanak konusunda ise bende az ve öz almaya çalışacağım annemi durdurabilirsem tabi su takımı ve kahvaltı takımı alacakmış istemiyorum alma alırsan kırarım dedim ben alayımda sen istersen kır dedi istemiyorumdan anlamıyor

allahım az bucuk anamın huyu buketin anasına benzeseydiii Yarabbim

kızlar herşyden birer tane almak yeterli mutfakta
benim hala açılmamış kutularım var.
boşuna yer kaplıo.
eşimde getiriş bir sürü kadehler bira bardakları vs hiç açmadım bile kutusyla arka odaya.
ama havlu çok lazım oluo. devamlı değiştiriyrm gerçi çok kirli çıkıo biriktirip yıkıcam

Dünya kadar hediye geliyor kınada ev hediyesi borcam bardak çanak para vermeyin hep bıraktım evde kayınvalidemde felan yer yok zaten

borcam almayacağım zaten canım annemede ev hediyesi çok gelmişti bana gelmezse onunkileri alırım. bardak alayım ya kendi zevkim olsun getirirlerse bende başkasına götürürüm napim

adaş önemli değilde..senin şu herşeyi bilmişliğin yokmu..cahillikte arkama baksam kimseyi görmem valla intimate ne adaşım

edacığımmm canım çok güzel bir gelin olmuşsun canım benim sade şık ve zarif rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş.

çok teşekkür ederim kızlar, bende gelinliğimi cok beğendim ve beğenerek giydim
eteğin üstündeki çiçekler hareketliydi ve ben yürüyüp oynadıkca onlar sallandı
o tarz detayları cok severim ben

adaş'ım öyle şey mi olur? ihtiyacın olmamıştır o yüzden bilmiyor olabilirsin
özel bölge temizleme jeli veya sabunu
ben seba med kullanıyorum

Kübra akşam kızartma yapacaktım ya sözde kayınvalideme indim bir bakayım dedim kahve felan yukarı çıkamadım bir kızartma yapalım yeriz dedi diyemiyorum yukarıda yaparım sonra börek ısıttık sonra annemleri aradılar çağırdı annemler geldi bende bol bir salata yapıp indirdim aşağıya fıs çıktı benim yemek yapmam sonra dedim markete gideceğim alış veriş yapamdık diye buradan al kullan felan dedim bilmiyorum ben yapmak yemek hem öğrenirrim kendim yapmaya çalışayım dedim oda tabi ki öğrenceksin kızım dedi yoksa çağıracaklardı yemek yemek için 9 kadar bekleme diye birşeyde diyemiyor insan bugün itibari ile değişiyor artık eve gitmem 8 felan olur benim onlar 6 yemek yiyor :))

deniz, geçen gün eşimin eski oturduğu yerde muhtarlıkda işi vardı bende ben boşuna gelmiim sen gidip gelene kadar ben annemleri göreyim dedim
neyse eşimin işi uzamış biraz ama evden cıkmadan önce konuşmuştuk akşama corba yaparız, salata yaparız bi de tost. neyse eşimin işi uzayınca ben annemde karpuz yedim o da kesti beni, eve geldik karnın aç mı hayatım annen seni yemek yemeden göndermemiştir dedim. yok yemedim ben hanımla yicem dedim dedi.
bende bişey yediğimi söyleyemedim. corba yaptım salata yaptık birlikte bi de tost yaptık, tekrar yine yedim
sen neden bu kadar az yedin nefis olmuş yemekler dedi ama bişi diyemedim

Benim koca alışamadı daha evliliğe birgün kahvaltı yiyor birgün yemiyor dünde kayınvalidemde yemekte olduğumuzu biliyordu bir sürü ekmek almış

deniz kayınvalidenlerle altlı-üstlü oturuyosun, nasıl? özellikle ilk günler, alışma süreci falan? biz de altlı-üstlü oturucaz nasıl olacak diye düşünüyorum şimdiden?

kız yerim ben seni evli mutlu akıllı kız ..
ben yemege kaçtım kızlar öptüm

deniz kayınvalidenlerle altlı-üstlü oturuyosun, nasıl? özellikle ilk günler, alışma süreci falan? Biz de altlı-üstlü oturucaz nasıl olacak diye düşünüyorum şimdiden?

en başından beri mesafeli olduğum için beklentide olması gereken durum yaratmıyorum evde 3 gün tektim kahvaltıyada inmedim öğlen yemeğede sadece akşama doğru bir saat uğrayıp çıkıyorum bence sende öyle yap fazla samimiyet başından kalkammazsın canım sıkıntı olur bence ben böyle iyiyim zaten herşeye karışan bir yapısı yok çok şükür

bende öyle düşünüyorum ama onlar birlikte olmayı seviyorlar ama ben ayrı evim ayrı düzenim olsun istiyorum. umarım seninkiler gibi çok fazla karışmazlar. biz de çok yakın değiliz ama mesafe de koymak istemiyor onlar. bir de kayınvalidemle yapılarımız farklı o düşündürüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…