- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.181
iyi günlerde kullan toprak
çok özendirici bir anlatım gördüm bukocum..nispetmi yapıyosun kuzummmmmmm
Zamanla alınıyor bende o eksik felan diyordum şimdi ordan alıp oraya koyuyurum yer yok hatta aldıklarımı unutup tekrar tekrar aldıklarım bile var az ve öz yeterliymiş oysa özellikle bardak çanak çok fazla
aldıklarımı burda albüme ekledim ya başında beri o çok iyi oldu canım ara ara ne almışım diye açıp bakıyorum tabak çanak konusunda ise bende az ve öz almaya çalışacağım annemi durdurabilirsem tabi su takımı ve kahvaltı takımı alacakmış istemiyorum alma alırsan kırarım dedim ben alayımda sen istersen kır dedi istemiyorumdan anlamıyor
allahım az bucuk anamın huyu buketin anasına benzeseydiii Yarabbim
allahım az bucuk anamın huyu buketin anasına benzeseydiii yarabbim
Dünya kadar hediye geliyor kınada ev hediyesi borcam bardak çanak para vermeyin hep bıraktım evde kayınvalidemde felan yer yok zaten
Dünya kadar hediye geliyor kınada ev hediyesi borcam bardak çanak para vermeyin hep bıraktım evde kayınvalidemde felan yer yok zaten
Teşekkür ederim canım..
Eda şahane olmuşsun canım gelinliğine bayıldımm
Kız sırf seni görmek için bekledim.Ben artık kaçayım kızlar.
Akşama doğru yine uğramaya çalışırım.
Akşam nişanlım gelecek işleri toparliyim geç kalmiyim.
Öpüldünüz...
adaş önemli değilde..senin şu herşeyi bilmişliğin yokmu..cahillikte arkama baksam kimseyi görmem vallaintimate ne adaşım
eda çok asil olmuşsun gelin buketin de çok güzel. bende kızlara tavsiye edeyim diyecektim gerçekten çok öenmli kızlar bende kullanıyorum hala vaj... temizliği için ph ını bozmadan temizleyen jel. numis med marka aldım bende. kesinlikle alın
edacığımmm canım çok güzel bir gelin olmuşsun canım benim sade şık ve zarif rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin inş.
Kübra akşam kızartma yapacaktım ya sözde kayınvalideme indim bir bakayım dedim kahve felan yukarı çıkamadım bir kızartma yapalım yeriz dedi diyemiyorum yukarıda yaparım sonra börek ısıttık sonra annemleri aradılar çağırdı annemler geldi bende bol bir salata yapıp indirdim aşağıya fıs çıktı benim yemek yapmam sonra dedim markete gideceğim alış veriş yapamdık diye buradan al kullan felan dedim bilmiyorum ben yapmak yemek hem öğrenirrim kendim yapmaya çalışayım dedim oda tabi ki öğrenceksin kızım dedi yoksa çağıracaklardı yemek yemek için 9 kadar bekleme diye birşeyde diyemiyor insan bugün itibari ile değişiyor artık eve gitmem 8 felan olur benim onlar 6 yemek yiyor :))
Kübra akşam kızartma yapacaktım ya sözde kayınvalideme indim bir bakayım dedim kahve felan yukarı çıkamadım bir kızartma yapalım yeriz dedi diyemiyorum yukarıda yaparım sonra börek ısıttık sonra annemleri aradılar çağırdı annemler geldi bende bol bir salata yapıp indirdim aşağıya fıs çıktı benim yemek yapmam sonra dedim markete gideceğim alış veriş yapamdık diye buradan al kullan felan dedim bilmiyorum ben yapmak yemek hem öğrenirrim kendim yapmaya çalışayım dedim oda tabi ki öğrenceksin kızım dedi yoksa çağıracaklardı yemek yemek için 9 kadar bekleme diye birşeyde diyemiyor insan bugün itibari ile değişiyor artık eve gitmem 8 felan olur benim onlar 6 yemek yiyor :))
deniz kayınvalidenlerle altlı-üstlü oturuyosun, nasıl? özellikle ilk günler, alışma süreci falan? Biz de altlı-üstlü oturucaz nasıl olacak diye düşünüyorum şimdiden?
en başından beri mesafeli olduğum için beklentide olması gereken durum yaratmıyorum evde 3 gün tektim kahvaltıyada inmedim öğlen yemeğede sadece akşama doğru bir saat uğrayıp çıkıyorum bence sende öyle yap fazla samimiyet başından kalkammazsın canım sıkıntı olur bence ben böyle iyiyim zaten herşeye karışan bir yapısı yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?