- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.201
bende öyle düşünüyorum ama onlar birlikte olmayı seviyorlar ama ben ayrı evim ayrı düzenim olsun istiyorum. Umarım seninkiler gibi çok fazla karışmazlar. Biz de çok yakın değiliz ama mesafe de koymak istemiyor onlar. Bir de kayınvalidemle yapılarımız farklı o düşündürüyor beni
kızlar yarın kandil ve ben kayınvaldemi aramayı düşünmüyrm
canımcım ara sen saygılısın bırak devam etsin saygınlığın ara bence
bencede ara Zeynep sen insanlığını yap. bende ararım ama gitmem diye düşünüyorum nişandan sonraki kandillerde giderim artık
mükemmel kaynana yoktur biliyorsun benimki anlayışlı bir kere olsun teksin ldün mü kaldınmı diye ses bbile etmedi uyuyor olabilirim diye tv sesi biler kısmış yukarı çıkmasın diye umarım böyl olur.
Hixmet edilmesini isterler tabiki çaylrını döküyorum topluyorum yerleştiriyorum mutlu oluyorlar birlikte olduuğm zamanlar şuanda eşim henüz kopamıyor gibi birşey hissediyorum çünkü ilk alt kata uğruyordu benimde merdivenlerde karşılamayı sevdiğimi bilyor tabi onun selamlaşma durumunu bekleyemeceğim için anladı artık ilk yukarı çıkıp sonra iniyor taviz çok önemli alışma devride şimdilik bir problem yok sadece her indiğimde öpmeyi bekliyorlar .))) ne garip geldi bana her indiğimde el öpüyoruz selamlaşıyoruz
Buketçim şarkı güzel tabi anlamını bilmiyorum ama hoş
2/3 haziran yani perşembeyi cumaya bağlayan gece oluyor demi ay çok sevap ya oruç tutabilsem keşke
evet cnm hastalığım geçio gibi abdest alıp yasin okucam bende ne zamnadır okumuodum zaten
aynen canım bende çok uzun zaman oldu
ayrıntıları atlıyoruz düğün gecesi namaz felan ne yaptınız
düğün bitti eve geçiyoruz köşede sesler pat pat havayi fişek süprizleri dedim eyvah bastılar burayı korktum sonra kafayı çıkardım 15 tane arka arkaya harikaydı süprizlere bayılırım ya merdivenlerde güller odaya kadar bir romantik olmuş benim kociş anlatamam birde merdivenlerde havaya kaldırdı birde beni kucakladı ay flimlerdeki gibi aynı şimdi aklıma geldi
aynen canım bende çok uzun zaman oldu
ayrıntıları atlıyoruz düğün gecesi namaz felan ne yaptınız
düğün bitti eve geçiyoruz köşede sesler pat pat havayi fişek süprizleri dedim eyvah bastılar burayı korktum sonra kafayı çıkardım 15 tane arka arkaya harikaydı süprizlere bayılırım ya merdivenlerde güller odaya kadar bir romantik olmuş benim kociş anlatamam birde merdivenlerde havaya kaldırdı birde beni kucakladı ay flimlerdeki gibi aynı şimdi aklıma geldi
Kübra akşam kızartma yapacaktım ya sözde kayınvalideme indim bir bakayım dedim kahve felan yukarı çıkamadım bir kızartma yapalım yeriz dedi diyemiyorum yukarıda yaparım sonra börek ısıttık sonra annemleri aradılar çağırdı annemler geldi bende bol bir salata yapıp indirdim aşağıya fıs çıktı benim yemek yapmam sonra dedim markete gideceğim alış veriş yapamdık diye buradan al kullan felan dedim bilmiyorum ben yapmak yemek hem öğrenirrim kendim yapmaya çalışayım dedim oda tabi ki öğrenceksin kızım dedi yoksa çağıracaklardı yemek yemek için 9 kadar bekleme diye birşeyde diyemiyor insan bugün itibari ile değişiyor artık eve gitmem 8 felan olur benim onlar 6 yemek yiyor :))
deniz, geçen gün eşimin eski oturduğu yerde muhtarlıkda işi vardı bende ben boşuna gelmiim sen gidip gelene kadar ben annemleri göreyim dedim
neyse eşimin işi uzamış biraz ama evden cıkmadan önce konuşmuştuk akşama corba yaparız, salata yaparız bi de tost. neyse eşimin işi uzayınca ben annemde karpuz yedim o da kesti beni, eve geldik karnın aç mı hayatım annen seni yemek yemeden göndermemiştir dedim. yok yemedim ben hanımla yicem dedim dedi.
bende bişey yediğimi söyleyemedim. corba yaptım salata yaptık birlikte bi de tost yaptık, tekrar yine yedim
sen neden bu kadar az yedin nefis olmuş yemekler dedi ama bişi diyemedim
mükemmel kaynana yoktur biliyorsun benimki anlayışlı bir kere olsun teksin ldün mü kaldınmı diye ses bbile etmedi uyuyor olabilirim diye tv sesi biler kısmış yukarı çıkmasın diye umarım böyl olur.
Hixmet edilmesini isterler tabiki çaylrını döküyorum topluyorum yerleştiriyorum mutlu oluyorlar birlikte olduuğm zamanlar şuanda eşim henüz kopamıyor gibi birşey hissediyorum çünkü ilk alt kata uğruyordu benimde merdivenlerde karşılamayı sevdiğimi bilyor tabi onun selamlaşma durumunu bekleyemeceğim için anladı artık ilk yukarı çıkıp sonra iniyor taviz çok önemli alışma devride şimdilik bir problem yok sadece her indiğimde öpmeyi bekliyorlar .))) ne garip geldi bana her indiğimde el öpüyoruz selamlaşıyoruz
gıslar bir iki resim daha ekledim albüme,
fotoğrafcı arkadaşım bütün gün benimleydi daha cok foto var ama bunlar
kardeşimin pcsinde olanlar
cnm ben kılmadım da eşim kıldı duvağımda.
biz havai yi pasta keserken attıkda eltim kaçtı
hahaha sonunu bekleyemedi yüreğine iniodu baktım çıkıolar bir hoşçakal demeden
çok güzel oluooo peşpeşe rengarenk.
herkes çok beğendi ama abime o kadar söledim bi fotosunu çekmemiş ne bilim sana bakıoum unuttum dio
ayyy ne güzel ya bizim hiç aklımıza gelmedi havai fişekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?