2011 gelin adayları buyrun sohbete

mükemmel kaynana yoktur biliyorsun benimki anlayışlı bir kere olsun teksin ldün mü kaldınmı diye ses bbile etmedi uyuyor olabilirim diye tv sesi biler kısmış yukarı çıkmasın diye umarım böyl olur.
Hixmet edilmesini isterler tabiki çaylrını döküyorum topluyorum yerleştiriyorum mutlu oluyorlar birlikte olduuğm zamanlar şuanda eşim henüz kopamıyor gibi birşey hissediyorum çünkü ilk alt kata uğruyordu benimde merdivenlerde karşılamayı sevdiğimi bilyor tabi onun selamlaşma durumunu bekleyemeceğim için anladı artık ilk yukarı çıkıp sonra iniyor taviz çok önemli alışma devride şimdilik bir problem yok sadece her indiğimde öpmeyi bekliyorlar .))) ne garip geldi bana her indiğimde el öpüyoruz selamlaşıyoruz

gıslar bir iki resim daha ekledim albüme,
fotoğrafcı arkadaşım bütün gün benimleydi daha cok foto var ama bunlar
kardeşimin pcsinde olanlar

inşallah hep öyle anlayışlı olurlar, siz de mutlu olursunuz :)
her gittiğinde el öpme garip tabi bakalım bizde de mi öyle olacak :)
benim nişanlım da kopmada sorun yaşayacak çok iyi biliyorum çünkü hep bir aile olcaz ayrı ayrı ama bir ev gibi falan diyor.bizimki müstakil ev birde kapıyı kapatmayız diyodu söyleye söyleye ikna ettim şimdi bazen beraber yeriz bazen ayrı falan diyor ona da lafım yok zaten. inşallah biz de sizin gibi iyi olabilirz :)
çok sağol canım yaşayan birinden duymak güzel oldu

evet cnm hastalığım geçio gibi abdest alıp yasin okucam bende ne zamnadır okumuodum zaten

aynen canım bende çok uzun zaman oldu
ayrıntıları atlıyoruz düğün gecesi namaz felan ne yaptınız
düğün bitti eve geçiyoruz köşede sesler pat pat havayi fişek süprizleri dedim eyvah bastılar burayı korktum sonra kafayı çıkardım 15 tane arka arkaya harikaydı süprizlere bayılırım ya merdivenlerde güller odaya kadar bir romantik olmuş benim kociş anlatamam birde merdivenlerde havaya kaldırdı birde beni kucakladı ay flimlerdeki gibi aynı şimdi aklıma geldi

ayy çok romantik denizcim süperrr aferin enişteye

maşallah deniz eşin ne kadar romantik miş
ben namaz kılmadım ama eşim kıldı

bazen mecbur kalıyoruz deniz bizdede oluyor. ama kırmamak için arada böyle şeyler olsun diyroum bende.

edaaa aynısını birgün bende yaptım ona öğlen yemek yemeidğimi söyledim iş yerinde çünkü planladığımız yemeği yiyecektik evde. ama o biraz geç geldi bende dayanamadım yedim biraz yemekten. sonra o gelince yemek yedin mi dedim geç kalınca normalde dışarda yiyor diğer çalışanlarla. yok dedi seninle planımızı bozmamak için yemedim dedi mecburen bir daha yedim yemeklerden patladım ama çaktırmadımm

kızlar yarın kandil ve ben kayınvaldemi aramayı düşünmüyrm

zeynebimm sen araa büyüklük sende kalsınn

deniz ya nasıl benzeşiyoruz aynı binada değilizde karşılıklıyız her görüşemde yıllardır birbirimizi görmemiş gibi sarılıyoruz sıkı sıkı ilerde değişir diyorum heraldeee

gıslar bir iki resim daha ekledim albüme,
fotoğrafcı arkadaşım bütün gün benimleydi daha cok foto var ama bunlar
kardeşimin pcsinde olanlar

edaa şimdi görüdm resimleri düğün salonunda en yakın arkadaşımın düğünü oldu çok güzel bir salon. onlarda ropörtaj yapılmıştı sizde de oldumu

cnm ben kılmadım da eşim kıldı duvağımda.
biz havai yi pasta keserken attıkda eltim kaçtı
hahaha sonunu bekleyemedi yüreğine iniodu baktım çıkıolar bir hoşçakal demeden
çok güzel oluooo peşpeşe rengarenk.
herkes çok beğendi ama abime o kadar söledim bi fotosunu çekmemiş ne bilim sana bakıoum unuttum dio

ayyy ne güzel ya bizim hiç aklımıza gelmedi havai fişekkk

Baktım eşim kucakladığı gibi beni fırlatacak .)))
acıktım dedim hiç birşey yemedim ben makyajımı felan temizleyene kadar yumurta pişirmiş bana ben yerken o abdest aldı sonra ben aldım gelinlikle felan zor oldu ama niyet önemliydi kendi duvağımda iki rekat kıldım allah kabul etsin hep içimdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…