- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.761
günaydın kızlarr buket çok hoş grünüyosn tebrk ederm balım allah tez zamanda hayırlsyla tamamına erdrsin inşallah..
kızlar cumartesi çeyizm gtti evim yerleşti gören herkes bayıldı eve annemler hiç grmemşti herkes inşaat halyle hatrlıodu btmiş halini grnce herkesn ağzı açık kaldıbkaç akslk olsada genel olark çook gzeldi bgn yne gdicem evime
günaydın kızlarr buket çok hoş grünüyosn tebrk ederm balım allah tez zamanda hayırlsyla tamamına erdrsin inşallah..
kızlar cumartesi çeyizm gtti evim yerleşti gören herkes bayıldı eve annemler hiç grmemşti herkes inşaat halyle hatrlıodu btmiş halini grnce herkesn ağzı açık kaldıbkaç akslk olsada genel olark çook gzeldi bgn yne gdicem evime
günaydın kızlar
Buket'cim, allah tamamına erdirsin canım benim. Hayırlı uğurlu olur Inşallah
hepinize cok güzel bir hafta diliyorum
kübra ne yaptın hafta sonu canım nasıl geçti ilk evde doğru dürüst geçridiğim hafta sonu 8kg makina çamaşır yıka kurut ütüsüde nerdese8 saat sürüyor pöfff evde alışmıştım s m gömlek ütüleme şimdi xxl xl ütüle ütüle bitmiyor :)
betülcüm hayırlı ugurlu güle güle oturun inşallah..Allah nazarlardan korusun..sende biraz dinlen düğüne kadr..
nerdee edacım ama hayatımda bu kadar yorulduğumu hatrlamıyorum son 1 aydır resmen maratonda gbiyim bacaklarımn kollarımn geceleri ağrısından uyuyamıyorum sabahları yorgn uyanıyorm.. bacağımıda nereye vrdm blmiyorum sol bacağımda kocaman morluk var.. çeyiz gnü bazamz gelmedi güya moblyacı yetştirecekti gelmedi yatak örtüsü son dk geldi yatak odasnn halısı yanlş geldi nişanlm cumartesi saat 12de gelecekken akslkler oldu akşam 6da geldi tüm bu olmszlklara rağmen yorucu ve gzeldi.. saat 12de filan gece çeyiz serme btti yukarıya kayınvalideme çıktık bi baktm odadaki koltuk filan dışarı atılmş kına gecesi gbi mllet döktürüyo ama fena yani :) o kadar yorgnluğun üstne hemde kayınvalidemlerden çıkıp eve geldiğimzde saat gece 3tü düşünn
ya evli bayanlar düğündede böyle zorla bıktrarak bahşiş istiyorlar mı
ya evli bayanlar düğündede böyle zorla bıktrarak bahşiş istiyorlar mı
evetttt.
arabanın önünden ayrılmıolar veriosun yine istiolar.
off berbttı o durum ya.
herşeyde bahşiş kuaförde bile bırakmıolar damadım yakasını
teşekkür ederim canım amiiin. Hiç şüphem yoktu ki tatlım senin evini annem bile 4 gözle bekliyor o kadar zevklisin kiHayırı olsun canım fotoğraflarını paylaşırsın dimi
betüşşş hayırlı olsun canım. ohhh bunuda atlattın keyfini çıkar evinin. benim gibi stres yapma. şimdi çok üzülüyorum keşke takmasaydım kimseyi evime gitmeye korkuyordum laf söz olur diye ah salak kafam yaa
hayırlı olsun betül, güle güle ağız tadı ile oturun evinizde Inşallah
bizim icin foto çektin mi?
salonda sinir ettiler beni ya elimde kaalcaklardı babam zaten fazla fazla verdiği halde damattan da istediler onu bırak kayınpedrimden istediler veriyorsun beğenmiyorlar
nişanda bizide delirttiler buket..düğün için gün almaya gittiğimizde sahibine böyle bişeyin yasak oldugunu söyledim..yok zaten bizde sadece şef ustaya bahşiş verirsiniz o yeterli dedi..gözünü muhakkak korkutun..yasal olmadıgını söyleyin..
üevet salona gelmeden önce gelin arabasını görcekler hücümmm.
sonra arabadan inemiceksinn.
salonda da isticekler tabe yine.
davulcuya yakanı yaptırmıcaksın :) en son babamdan bile istediler.
ay çok fena ya hazırlıklı olun ben sinir küpüne dönmüştüm
pastacıda istemişti ayrıca keserkende istedi.
adım attınmı para diolar
sömürüyorlar
günaydın kızlar nasılsınız buketçiğim nasıl geçti nişan hayırlı uğurlu olsun canım benim allah tamamını erdirsin tez vakitte inş.
ü
ay sadece ben sinir oldum sanıyordum çok mu pintiyim diyeYandık vallahi ya siz zarf mı yapmıştınız?
sağol canım nişanım bu piyanist zımbırtısının şarkı başı bahşiş istemesi ve parayı beğenmedikçe istediğim hiç birşeyi yapmaması hariç süper geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?