2011 gelin adayları buyrun sohbete

buket bencede önlemini al em araba açısından hemde düğündeki bahşiş meselesinde. bizim düğüb günü gelin arabasına tinerciler saldırdı. eşimin boğazına yapıştı hatta biri sıktı zarf ver diye. çok sinir bozucuydu. sinir krizi geçirdik resmen. düğünde de biz söyledik bahşişi biz sonra vereveğiz diye ama pasta keserken istediler salonda. ayrıca akşam şefe verdik 250 tl beğenmedi adam. he birde kuförde aynı şey. neymiş gelin çıkmıyormuş valla dedim ben gidiyorum o kadar para verdim birde bahşiş verecekmişim yuh yaa

evit canımcım zarf yaptık 20 tane ama yetmedi tabe.
saflık tecrübesizlik yanımızdakiler dediler ne doldurdunuz zarfları boş yapsaydınız atar kaçardık
siz araya sıkıştırın boşta

eyvah ya düğünde daha beter desenize sözleşemeye yazdırayım o zaman dava ederim diye korkuturum nişanlımda kuaför çıkışına ben seni almaya gelmemne kadar tutacaklar ki seni eninde sonunda bırakacaklar akşama kadar tutmazlar ya diyor 20 zarf yetmedi mi:S kağıt 1 likte yok ki:S 5 mi koydunuz zarflara canım

aynenn tinerciler saldırıo ama arabadan inmeyinn.biri atladı arabanın üstüne inmio
ark. kullanıodu oda inatçı ve sinirlidir vermicem para dedi bi gaza basıo
çocuk tutunmuş tüllere gidio sonra atladı tabe inmek zoudnda kaldı.
kuaförede 70 tl kaptırdık makyöze.
sonra pastacı verdiğimiz 50 yi beğenmedi mırın kırın hadi bi 50 daha.
davulcu zaten bi bela.
şefede 100 kaptırdık.
o arada garsonlar geldi her bri 70 tl aldı.
offf zaten takılanları veriosun yani

baktım canım hemen yorumda yaptım çok güzel görünüyorsunuz gelin kapıdan çıkarken başından atılıyor 10 kuruşları tülün içine sarıp küçük organze güllerle süsledik

bende yaptm cnm hatta topiğe de ekledm

zeynep fotoğraflar çok gzel grünüyo allah mutluluğnuzu bozmasn

baktım canım hemen yorumda yaptım çok güzel görünüyorsunuz gelin kapıdan çıkarken başından atılıyor 10 kuruşları tülün içine sarıp küçük organze güllerle süsledik

evet tatlım yaptık annem ayrı kayınvaldem ayrı yaptı dans ederken minikler dur dönme ablaa toplayamıoz diolardı kuyruğuma düşenleri almak için :)

en az 5 tl koyuluo işte ama bir alan yine yapışıo.
zaten fotocuların kapısında beklio onlar gelin aabasını gördülermi haydii
boş zarf yapın :)
bende yaptm cnm hatta topiğe de ekledm

zeynep fotoğraflar çok gzel grünüyo allah mutluluğnuzu bozmasn
sağol tatlım aminn

evet tatlım yaptık annem ayrı kayınvaldem ayrı yaptı dans ederken minikler dur dönme ablaa toplayamıoz diolardı kuyruğuma düşenleri almak için :)

ii bakalım bizde 2 sene önce şirkette en yakınım ablam kadar sevdiğim cancazımın kardeşi için yapmıştık atmayı unutmuşlar saolsun bana getirdi bana kısmetmiş

buket biz 2 dolar koyduk

ayyy kızlar cumartesi günü mobilyalarım gelmiş öğleden sonra bende gittim evime çok güzel olmuşşş pazar günüde manita plazmayı sinema sistemini bağlamış oturduk film falan izledik ailecek temizlik yaptım bugünde beyaz eşyalar monte olacak çok heyecanlıyım ya tüllerimi falan astım çok güzel oldu

kızlar size bir sorum var taşlı alyansta taş aşağı mı geliyor yukarı mı? Anneminde bir sorusu var kayınvalide düğün günü gelin almaya gider mi evde mi bekler?

kızlar size bir sorum var taşlı alyansta taş aşağı mı geliyor yukarı mı? Anneminde bir sorusu var kayınvalide düğün günü gelin almaya gider mi evde mi bekler?

kayınvalde gider kayınvalde gelmeden gelin evden çıkmaz.
kendi çıkartıcak seni
ama benim öyle olmadı
kayınvaldem çok geç geldi bende aşağı indim keyfini bekleyemem.
sonra bi baktık bizim evden geliolar. gelin almaya gelmiş o saattemi gelir gelin almaya insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…