- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.781
gelin parası yaptınızmı kızlar bu hafta sonu gelinlik provam var bakalım kına elbisem ve gelinliğim nasıl oldu acaba
delirmek ki ne delirmek elimde kalıyorlardı yahu zaten kişi başı 50 tl aldılar onun içinde kamera fotoğrafçı yok birde dünyanın bahşişini verdik zorla alıyorlar verdiğinide beğenmiyorlar bilsem baştan bende tembihlerdim ama akıllandım düğünde tembihleyeceğim
gelin parası nedir ??
kızlar albüm yaptımmm dış çekim fotolarımı ekledim niye bakmıosunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/album...im-nikah-kina-fotograflarim.html#post19559540
evit canımcım zarf yaptık 20 tane ama yetmedi tabe.
saflık tecrübesizlik yanımızdakiler dediler ne doldurdunuz zarfları boş yapsaydınız atar kaçardık
siz araya sıkıştırın boşta
buket bencede önlemini al em araba açısından hemde düğündeki bahşiş meselesinde. bizim düğüb günü gelin arabasına tinerciler saldırdı. eşimin boğazına yapıştı hatta biri sıktı zarf ver diye. çok sinir bozucuydu. sinir krizi geçirdik resmen. düğünde de biz söyledik bahşişi biz sonra vereveğiz diye ama pasta keserken istediler salonda. ayrıca akşam şefe verdik 250 tl beğenmedi adam. he birde kuförde aynı şey. neymiş gelin çıkmıyormuş valla dedim ben gidiyorum o kadar para verdim birde bahşiş verecekmişim yuh yaa
buket bencede önlemini al em araba açısından hemde düğündeki bahşiş meselesinde. bizim düğüb günü gelin arabasına tinerciler saldırdı. eşimin boğazına yapıştı hatta biri sıktı zarf ver diye. çok sinir bozucuydu. sinir krizi geçirdik resmen. düğünde de biz söyledik bahşişi biz sonra vereveğiz diye ama pasta keserken istediler salonda. ayrıca akşam şefe verdik 250 tl beğenmedi adam. he birde kuförde aynı şey. neymiş gelin çıkmıyormuş valla dedim ben gidiyorum o kadar para verdim birde bahşiş verecekmişim yuh yaa
çok şükürki sorunsuz atlatmıssınız canım benim..yaşadıgın yorgunlugun aynı bende var..bırak bacagımı el bileklerim ağrıyor diye tel tusuna zorlanıyorum basmakta..geçicek canım az kaldı..çok şükürki buralara kadar geldin..
baktım canım hemen yorumda yaptım çok güzel görünüyorsunuz gelin kapıdan çıkarken başından atılıyor 10 kuruşları tülün içine sarıp küçük organze güllerle süsledik
baktım canım hemen yorumda yaptım çok güzel görünüyorsunuz gelin kapıdan çıkarken başından atılıyor 10 kuruşları tülün içine sarıp küçük organze güllerle süsledik
eyvah ya düğünde daha beter desenize sözleşemeye yazdırayım o zaman dava ederim diye korkuturumnişanlımda kuaför çıkışına ben seni almaya gelmemne kadar tutacaklar ki seni eninde sonunda bırakacaklar akşama kadar tutmazlar ya diyor 20 zarf yetmedi mi:S kağıt 1 likte yok ki:S 5 mi koydunuz zarflara canım
sağol tatlım aminnbende yaptm cnm hatta topiğe de ekledm
zeynep fotoğraflar çok gzel grünüyo allah mutluluğnuzu bozmasn
evet tatlım yaptık annem ayrı kayınvaldem ayrı yaptı dans ederken minikler dur dönme ablaa toplayamıoz diolardı kuyruğuma düşenleri almak için :)
eyvah ya düğünde daha beter desenize sözleşemeye yazdırayım o zaman dava ederim diye korkuturumnişanlımda kuaför çıkışına ben seni almaya gelmemne kadar tutacaklar ki seni eninde sonunda bırakacaklar akşama kadar tutmazlar ya diyor 20 zarf yetmedi mi:S kağıt 1 likte yok ki:S 5 mi koydunuz zarflara canım
buket biz 2 dolar koyduk
bu daha mantıklı:) kağıt 1 dolar yok mu varsa süper fikirmiş
bu daha mantıklı:) kağıt 1 dolar yok mu varsa süper fikirmiş
oda var canım :))) kurnazız biz
kızlar size bir sorum var taşlı alyansta taş aşağı mı geliyor yukarı mı? Anneminde bir sorusu var kayınvalide düğün günü gelin almaya gider mi evde mi bekler?
kızlar size bir sorum var taşlı alyansta taş aşağı mı geliyor yukarı mı? Anneminde bir sorusu var kayınvalide düğün günü gelin almaya gider mi evde mi bekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?