2011 gelin adayları buyrun sohbete

hemen cevap veriyorum taş aşağıya gelir kaynanada gelir gelini almaya

bende yukarı takmıştım önce ama hiç gösterişli olmadı şimdi aşağıya taktım süper oldu sağol canım aaa annem yengemi almaya gitmedi diye yengemin annesi küplere bindi çağır anneni gelsin diyo tüm arabalar burda nasıl gesin diyorum otobüse binsin gelsin diyo ki oraya drekt otobüs yok gelmesi en az 1 saat birde o kılık kıyafetle gelecekmiş kadın sinirinden ne söylediğini bilmiyordu. Annem ben gidilmez diye biliyorum ben evde beklerim size kapıyı açarım içeri girerken balkondan birşeyler atarım başına diye kaldım dedi

buketçiğimmm kaynana gelir oradanda salona gidilir kaynananın evine gidilmez ki kuzum

aaaa valahhi bizde bayağı bir ters olmuş o zaman yengemin anneside salona salona diye ondan demiş demekki kadının günahını aldık Vallahi biz gelini aldık bizim eve götürdük annemin elini öptürdük annemide aldık salona geçtik

Gelin alıcım çok güzeldi camdan izledim bende el salladım hatta .))))
yarım saat davul zuerna ile halay çekip oynadılar
sonra kayınvalidem kayınpeder bütün ailecek almaya çıktılar kemer takılırken para veriliyor kardeşim aldı 150 200 civarı birşey sonra birlikte çıktık gelin arabasında kayınvaldiem vardı tek birde biz :)))))

günaydın kızlar
buket hayırlı olsun canım çok da güzel olmuşsun :)

ben nişan için salonla anlaşma yaptım dediler burda kimse zorla bahşiş alamaz alırlarsa şikayete gelin.pasta keserken falan olur o da damadın gösterişidir adettendir tamam dedik. yüzükler takılırken makas kesmiyo dedi garson dayım kesecekti neresi kesmiyor bal gibi de keser deyip kesti kurdeleyi tabi sonradan dayıma özel pasta götürmüşler bahşiş almak için dayım yine vermemiş babamdan istemişler bizimkiler inat babam da vermemiş
sonra bize de pasta getirmişler masaya beni oynarken çağırdılar neymiş özel merasimle tekraar bahşiş istediler ben nişanlımı uyarmıştım az az verdi hep. zaten salon parası veriyoruz o kadar

benim gelin alayım da cok güzeldi
biz kuaförden geldik, kuzenlerim teyzelerim arkadaşlarım halalarım fotoğraf çekindik odada
dışarıda da davul zurna çalıodu. nişanlım gelin konvoyu ile cünkü bizim sokağın başında buluşmuştu
sonra cıkarmaya geldiler beni baya pazarlık yaptılar kardeşim 200 lira almış
sonra kardeşim kuşağımı bağlarken herkes bi ağlamış
fotoğraflara şimdi bakınca gülüyoruz surat ifadelerine

kadın sinirlenmekte haklıymış buketim o zaman.
valla bende çok sinirlendim bekleme odasında gözlerim doldu öksüzler gibi çıktım evden

Günaydın hatunlar ben geldimm

Size danışmak istediğim bir konu var.Moralim gerçekden bozuk.

Biz hafta sonu nişanlımın teyzine gittik.Annem,yengem ve ben.(Saolsun davet etti)
Bu arada yüzük takalı 6 ay oldu henüz annemlerle nişanlımın evine gitmedik.
Güya annesi bizim için istanbulda ev tuttu.Biliyorsunuz normalde köyde kalıyordu.
Ama hiç çağırmadı.Yinede teyzesine oturmaya geldi.Benim zaten teyzesi kuzenleriyle aram çok ama çok iyi.Teyzesi her konuda sanki annesi gibi destek oldu bizi.Sizin sevğinize inanıyorum dedi her zaman.Nişanlımda zaten teyzesinde kalıyordu taki annesi gelen kadar.Yine gitmeyecekdi annesiyle ama ben ikna ettim.

Çünkü bizi hiç desteklemedi,nişanlımın hep evlilikden vazgeçiceğini düşündü.O yüzden maddi manevi hiç yanımızda olmadı neyse onlar geldi geçti.

Nişanlım annesinin davet etmemesine birde teyzesine gelmesine çok bozuldu.Annem oğlum çok eğlendik keşke sende olsaydın dedi.Nişanlımda ama teyzemde demiş.Günlerdir annesiyel konuşmuyordu zaten.En son o akşam annesi neden triplisin demiş.

Nişanlımda sen neden geldin benim için mi demiş?Anneside yok senin için gelmedim demiş.Bende tam o sırada aradım teli açtı bende dinliyim diye açmış.Tam açtığında çıkmıştı annesi.Sonra anlattı bana.Teyzemde kaldığım için gocunduğumu sanıyor ama ben gocunmadım.Sen vardın yanımda teyzem vardı o yoktu.Güya sizin için ev tuttu hani bir kez bile çağırmadı.Siz teyzeme geldiniz dedi.Çok mahcup oluyorum en azından köyde olsa köyde derim dedi.Çok üzüldüm içim gitti.

Dünde bize geldi gömleği lekeli.Hayatım gömlek alalım bunun lekesi çıkmıyor heralde dedim.Yıkanmadı dedi.Nasıl yani dedim çamaşırlarımı yıkamıyor dedi.Dünde ütü yapmış pantalonunu çift ütü olmuş.Kızlar ağladım ağladım şuan bile gözlerim doluyor.Gömleğimide ben ütüledim dedi.Dedim hafta sonu getir ben ütülerim götürürsün.Tamam benim uzakda olan karım dedi.Sonrada uyuduk.

Bu nasıl anne gerçekden anlamıyorum.Birde nişanlım nilay eşyaları aldı filan demiş.Hani bekliyorum ki diyor bizde şu zaman alırız helal olsun kıza almış diyeceğine.Koca mı bekliyormuş demiş benim için.Şok oldum.Artık benim için bitti.Şans verdim birçok defa değerlendiremedi dedi.

Son düzenleme:
kızlar bu gelin alma merasimi beni hep çok etkilemiş çok duygulandırmıştır bunları okurken bile ağlayasım geliyor

k.babam nikah günümüzü almış....:18:

ben hala inanamıyorum ama şaka gibi geliyor

nikah günümüz 22 ekim...aynı zamanda düğün tabikide

Ay kızlar ya allah biz daha şurada kaç gün önce neelrden bahsedyorduk şimdi nasıl olduğunu anlatıyoruz düğün kasetini izledik bir çocuk koşturuyormuş yerlerde tutmuş fırlatmışım çık burdan diye oyun saklanbaş oynuyor bir sinir geldi özellkile garsonlar takıip ediyor hemde eşimin akrabasıymış 10 yaşında erkek otur kıçının üstüne oh iyiki kafasına patlatmamışım vallahi

teşekkür ederim canım fotoğraf net değil en kısa zamanda daha güzellerini ekleyeceğim. Bende nişanlıma tembihledim ama vermeyince kayınpederimden istediler diye mecbur verdik siz gene iyi yapmışsınız. Yaw demek salonla anlaşmakta yetmiyor bende ona güvenmiştim:S Mecbur az az vereceğiz artık o günleri bir görelim de ama dün gerçekten sinir küpü oldum

haytin gözün aydın şekerim :)
zaman su gibi akıp geçsin inşallah

Oy oy oy hayırlı olsun zübüşümm çok ama çok sevindiimm allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…