- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.801
hemen cevap veriyorum taş aşağıya gelir kaynanada gelir gelini almaya
kayınvalde gider kayınvalde gelmeden gelin evden çıkmaz.
kendi çıkartıcak seni
ama benim öyle olmadı
kayınvaldem çok geç geldi bende aşağı indim keyfini bekleyemem.
sonra bi baktık bizim evden geliolar. gelin almaya gelmiş o saattemi gelir gelin almaya insan
edoşum canımmmm bebemmmmm naber nasılsın
buketçiğimmm kaynana gelir oradanda salona gidilir kaynananın evine gidilmez ki kuzum
delirmek ki ne delirmek elimde kalıyorlardı yahu zaten kişi başı 50 tl aldılar onun içinde kamera fotoğrafçı yok birde dünyanın bahşişini verdik zorla alıyorlar verdiğinide beğenmiyorlar bilsem baştan bende tembihlerdim ama akıllandım düğünde tembihleyeceğim
Gelin alıcım çok güzeldi camdan izledim bende el salladım hatta .))))
yarım saat davul zuerna ile halay çekip oynadılar
sonra kayınvalidem kayınpeder bütün ailecek almaya çıktılar kemer takılırken para veriliyor kardeşim aldı 150 200 civarı birşey sonra birlikte çıktık gelin arabasında kayınvaldiem vardı tek birde biz :)))))
aaaa valahhi bizde bayağı bir ters olmuş o zamanyengemin anneside salona salona diye ondan demiş demekki kadının günahını aldık Vallahi biz gelini aldık bizim eve götürdük annemin elini öptürdük annemide aldık salona geçtik
günaydın kızlar
buket hayırlı olsun canım çok da güzel olmuşsun :)
ben nişan için salonla anlaşma yaptım dediler burda kimse zorla bahşiş alamaz alırlarsa şikayete gelin.pasta keserken falan olur o da damadın gösterişidir adettendir tamam dedik. yüzükler takılırken makas kesmiyo dedi garson dayım kesecekti neresi kesmiyor bal gibi de keser deyip kesti kurdeleyitabi sonradan dayıma özel pasta götürmüşler bahşiş almak için dayım yine vermemiş babamdan istemişler bizimkiler inat babam da vermemiş
sonra bize de pasta getirmişler masaya beni oynarken çağırdılar neymiş özel merasimle tekraar bahşiş istediler ben nişanlımı uyarmıştım az az verdi hep. zaten salon parası veriyoruz o kadar
kızlar bu gelin alma merasimi beni hep çok etkilemiş çok duygulandırmıştır bunları okurken bile ağlayasım geliyor
K.babam nikah günümüzü almış....:18:
Ben hala inanamıyorum ama şaka gibi geliyor
Nikah günümüz 22 ekim...aynı zamanda düğün tabikide
kızlar bu gelin alma merasimi beni hep çok etkilemiş çok duygulandırmıştır bunları okurken bile ağlayasım geliyor
k.babam nikah günümüzü almış....:18:
ben hala inanamıyorum ama şaka gibi geliyor
nikah günümüz 22 ekim...aynı zamanda düğün tabikide
haytin gözün aydın şekerim :)
zaman su gibi akıp geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?