2011 gelin adayları buyrun sohbete

ah nilaycım işte anne baba seçme gibi alternatifimiz yok kadının içinde evlat sevgisi kalmamış yada uğraşmak istemiyor ?
Tabiki ayıp davet etmesi lazım 6 ayda hiçmi gidilip oturulmaz yani düşüncesiz davranmış ama siz olgun insansınız beklentide olmaktan vazgeçin karşılık beklerseniz eğer mutsuz olursun takarsın kafana artık siz nişanlın ve sen gerekirse annenler bağrına basacak daha çok iki evlat sevigisi gösterecek çok ilginç neler var ama morelinizi bozup sevindirmeyin insanları derim

Oy oy oy hayırlı olsun zübüşümm çok ama çok sevindiimm allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah

ahhhh canımmmm kocasının fıstıkııııı

sağol kuzum biz kaldık galiba demi:)

ne yapıcaz ne edicez ben çok heycanlı ve telaşlıyım şimdiden:)

slm bebişlerrrrrr
betüşümm evin yerlemişş çok sevindim canım sorunsuz atlattığına eminim çok güzel olmuştur kısa zamanda resimleri isteriz...
bukoooooo seni tebrik ettim görmedin mi kuzummmm.
zeynepcim dış çekimleriniz çok güzel neresi canım?

kıyamam ben size...
bırak artık üstüne düşeni layığıyla yerine getirdin...
bişi yapma artık...
sakına sakın üzülme de...
hiç kıyamadım sevgiline...
getirsin çamaşırlarını sen yıka hatta evlenene kadar da...
bu çeyiz muhabbetine de pes doğrusu diyorum...pes!
çekemiyor bence %100!

ayıp olmuş canım gerçekten insan bari görevini yapar

sağol zuzum.
tekirdağ rakoczi müzesinde aşıklar parkında ve marinada yapıldı çekimler.
evit ama bende aramadım kandilde herkes görevini bilsin bende bileyim.
dün akşam dayısı yengesi arıo ayy resimler çok güzell nasıl güzel oldunn düğün nasıl güzeldi
yengelerinin ayıplarını örtmeye çalışıolar hep. sağolsunlar düşünüolar

BİRAZ NEŞELENELİM....
Otobüs şoförü yolcuları alır ve yola koyulur yolda giderken arkasındaki teyze sofore badem uzatır ve al oglum bu bademleri sen ye der bir süre boyle bademleri uzatır şoför sorar teyze sende biraz ye der teyze derki yok evladım ben üstündeki. Çikolatayı emiyorum bademleri sen ye der :-D

sağol zuzuşum darısı en gzel şeklde başına inşallah.. bu akşam gdnce resm çeker getirrim yarın inş.

ayıp olmuş canım gerçekten insan bari görevini yapar

kız annemde yengemi almaya gitmedi de inan öyle olduğunu bilmiyormuş bak çok utandım şimdi birde yengemin annesi tepindi sinirden diye çok gülmüştüm

buketcim ben göremedim fotoğraflarınızı

zübeydecim şimdilik sadece birtane düğün çıkışı babamın fotocudan aldığı var onu fotoğraf makinesi ile çektim sırf sizi bekletmemek için o fotoğrafıda albüme ekledim canım bakabilirsin

ahhhh canımmmm kocasının fıstıkııııı

sağol kuzum biz kaldık galiba demi:)

ne yapıcaz ne edicez ben çok heycanlı ve telaşlıyım şimdiden:)

Günler yaklaştıkça telaş artıyor kuzucumm.Vakit kimi zaman az kimi zaman çok geliyor.Biz artık koyun koyuna uyumak istiyoruz.Tüm günü birlikde geçirsekde yetmiyor yetmiyor...

Yok denicim zaten hiç beklenti içinde değilim artık.Tek üzüldüğüm nişanlımın bulunduğu konum.Daha nekadar dayanabilir gerçekden bilmiyorum.Karışmakda istemiyorum ama o anlattıkça canımdan can gidiyor.

Bende öyle düşünüyorum canım çekemiyor annemde öle diyor.
Öyle yapıcaz artık getircek ben ütülücem yıkıcam göndercem başka çarede yok.
Bir erkek olarak bu durumda olması gerçekden çok ama çok zor.
Ve hiç ama hiç hak etmiyor.
Benim uzakda olan karım diyor.Zaten evi tutunca dicem yeni evimizde kal.
Anlatmasam kendi kendimi yerdim size anlatayım dedim.

iyi olmaya çalışıyorum bitanem sen nasılsın..
iyi bakalım nasıl olayım kuzum yorgunum hafta sonu temizlik yaptım evimde mobilyalarımız geldi çok güzel oldu heryer tülleri astım cicili bir evimiz oldu allaha şükür dün akşam manitayla baktık birbirimize başladık ağlamaya o benim gözümün yaşını siliyor ben onun çocuk gibiydik inanamıyoruz rüyadamıyız biz uyanmayalım ne olur dedik birbirimize çok seviyorummmmm
canımm benimmm çok sağol....

Allah razı olsun...

canım benim hayırlı olsun nikah gününüz

hep böyle mutlu olun bitanem..Allah mutlulugunuzu artırsın hep böyle devam eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…