- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.821
gözün aydın canım hayırlı olsunn nikah günün
günaydın hatunlar ben geldimm
size danışmak istediğim bir konu var.moralim gerçekden bozuk.
Biz hafta sonu nişanlımın teyzine gittik.annem,yengem ve ben.(saolsun davet etti)
bu arada yüzük takalı 6 ay oldu henüz annemlerle nişanlımın evine gitmedik.
Güya annesi bizim için istanbulda ev tuttu.biliyorsunuz normalde köyde kalıyordu.
Ama hiç çağırmadı.yinede teyzesine oturmaya geldi.benim zaten teyzesi kuzenleriyle aram çok ama çok iyi.teyzesi her konuda sanki annesi gibi destek oldu bizi.sizin sevğinize inanıyorum dedi her zaman.nişanlımda zaten teyzesinde kalıyordu taki annesi gelen kadar.yine gitmeyecekdi annesiyle ama ben ikna ettim.
çünkü bizi hiç desteklemedi,nişanlımın hep evlilikden vazgeçiceğini düşündü.o yüzden maddi manevi hiç yanımızda olmadı neyse onlar geldi geçti.
Nişanlım annesinin davet etmemesine birde teyzesine gelmesine çok bozuldu.annem oğlum çok eğlendik keşke sende olsaydın dedi.nişanlımda ama teyzemde demiş.günlerdir annesiyel konuşmuyordu zaten.en son o akşam annesi neden triplisin demiş.
Nişanlımda sen neden geldin benim için mi demiş?anneside yok senin için gelmedim demiş.bende tam o sırada aradım teli açtı bende dinliyim diye açmış.tam açtığında çıkmıştı annesi.sonra anlattı bana.teyzemde kaldığım için gocunduğumu sanıyor ama ben gocunmadım.sen vardın yanımda teyzem vardı o yoktu.güya sizin için ev tuttu hani bir kez bile çağırmadı.siz teyzeme geldiniz dedi.çok mahcup oluyorum en azından köyde olsa köyde derim dedi.çok üzüldüm içim gitti.
Dünde bize geldi gömleği lekeli.hayatım gömlek alalım bunun lekesi çıkmıyor heralde dedim.yıkanmadı dedi.nasıl yani dedim çamaşırlarımı yıkamıyor dedi.dünde ütü yapmış pantalonunu çift ütü olmuş.kızlar ağladım ağladım şuan bile gözlerim doluyor.gömleğimide ben ütüledim dedi.dedim hafta sonu getir ben ütülerim götürürsün.tamam benim uzakda olan karım dedi.sonrada uyuduk.
Bu nasıl anne gerçekden anlamıyorum.birde nişanlım nilay eşyaları aldı filan demiş.hani bekliyorum ki diyor bizde şu zaman alırız helal olsun kıza almış diyeceğine.koca mı bekliyormuş demiş benim için.şok oldum.artık benim için bitti.şans verdim birçok defa değerlendiremedi dedi.
Oy oy oy hayırlı olsun zübüşümm çok ama çok sevindiimm allahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah
kadın sinirlenmekte haklıymış buketim o zaman.
valla bende çok sinirlendim bekleme odasında gözlerim doldu öksüzler gibi çıktım evden
Günaydın hatunlar ben geldimm
Size danışmak istediğim bir konu var.Moralim gerçekden bozuk.
Biz hafta sonu nişanlımın teyzine gittik.Annem,yengem ve ben.(Saolsun davet etti)
Bu arada yüzük takalı 6 ay oldu henüz annemlerle nişanlımın evine gitmedik.
Güya annesi bizim için istanbulda ev tuttu.Biliyorsunuz normalde köyde kalıyordu.
Ama hiç çağırmadı.Yinede teyzesine oturmaya geldi.Benim zaten teyzesi kuzenleriyle aram çok ama çok iyi.Teyzesi her konuda sanki annesi gibi destek oldu bizi.Sizin sevğinize inanıyorum dedi her zaman.Nişanlımda zaten teyzesinde kalıyordu taki annesi gelen kadar.Yine gitmeyecekdi annesiyle ama ben ikna ettim.
Çünkü bizi hiç desteklemedi,nişanlımın hep evlilikden vazgeçiceğini düşündü.O yüzden maddi manevi hiç yanımızda olmadı neyse onlar geldi geçti.
Nişanlım annesinin davet etmemesine birde teyzesine gelmesine çok bozuldu.Annem oğlum çok eğlendik keşke sende olsaydın dedi.Nişanlımda ama teyzemde demiş.Günlerdir annesiyel konuşmuyordu zaten.En son o akşam annesi neden triplisin demiş.
Nişanlımda sen neden geldin benim için mi demiş?Anneside yok senin için gelmedim demiş.Bende tam o sırada aradım teli açtı bende dinliyim diye açmış.Tam açtığında çıkmıştı annesi.Sonra anlattı bana.Teyzemde kaldığım için gocunduğumu sanıyor ama ben gocunmadım.Sen vardın yanımda teyzem vardı o yoktu.Güya sizin için ev tuttu hani bir kez bile çağırmadı.Siz teyzeme geldiniz dedi.Çok mahcup oluyorum en azından köyde olsa köyde derim dedi.Çok üzüldüm içim gitti.
Dünde bize geldi gömleği lekeli.Hayatım gömlek alalım bunun lekesi çıkmıyor heralde dedim.Yıkanmadı dedi.Nasıl yani dedim çamaşırlarımı yıkamıyor dedi.Dünde ütü yapmış pantalonunu çift ütü olmuş.Kızlar ağladım ağladım şuan bile gözlerim doluyor.Gömleğimide ben ütüledim dedi.Dedim hafta sonu getir ben ütülerim götürürsün.Tamam benim uzakda olan karım dedi.Sonrada uyuduk.
Bu nasıl anne gerçekden anlamıyorum.Birde nişanlım nilay eşyaları aldı filan demiş.Hani bekliyorum ki diyor bizde şu zaman alırız helal olsun kıza almış diyeceğine.Koca mı bekliyormuş demiş benim için.Şok oldum.Artık benim için bitti.Şans verdim birçok defa değerlendiremedi dedi.
ayıp olmuş canım gerçekten insan bari görevini yapar
slm bebişlerrrrrr
betüşümm evin yerlemişş çok sevindim canım sorunsuz atlattığına eminim çok güzel olmuştur kısa zamanda resimleri isteriz...
bukoooooo seni tebrik ettim görmedin mi kuzummmm.
zeynepcim dış çekimleriniz çok güzel neresi canım?
günaydın canım çok teşekkür ederim sırf siz görün diye akşam fotoğraftan çekip ekledim kötü oldu ama en kısa zamanda temin edip diğer fotoğraflarıda paylaşacağım
slm bebişlerrrrrr
betüşümm evin yerlemişş çok sevindim canım sorunsuz atlattığına eminim çok güzel olmuştur kısa zamanda resimleri isteriz...
bukoooooo seni tebrik ettim görmedin mi kuzummmm.
zeynepcim dış çekimleriniz çok güzel neresi canım?
ayıp olmuş canım gerçekten insan bari görevini yapar
buketcim ben göremedim fotoğraflarınızı
Ekran yazıları birden büyüdü bunun yaraı nasıl kızlar
ahhhh canımmmm kocasının fıstıkııııı
sağol kuzum biz kaldık galiba demi:)
ne yapıcaz ne edicez ben çok heycanlı ve telaşlıyım şimdiden:)
ah nilaycım işte anne baba seçme gibi alternatifimiz yok kadının içinde evlat sevgisi kalmamış yada uğraşmak istemiyor ?
Tabiki ayıp davet etmesi lazım 6 ayda hiçmi gidilip oturulmaz yani düşüncesiz davranmış ama siz olgun insansınız beklentide olmaktan vazgeçin karşılık beklerseniz eğer mutsuz olursun takarsın kafana artık siz nişanlın ve sen gerekirse annenler bağrına basacak daha çok iki evlat sevigisi gösterecek çok ilginç neler var ama morelinizi bozup sevindirmeyin insanları derim
kıyamam ben size...
bırak artık üstüne düşeni layığıyla yerine getirdin...
bişi yapma artık...
sakına sakın üzülme de...
hiç kıyamadım sevgiline...
getirsin çamaşırlarını sen yıka hatta evlenene kadar da...
bu çeyiz muhabbetine de pes doğrusu diyorum...pes!
çekemiyor bence %100!
iyi bakalım nasıl olayım kuzum yorgunum hafta sonu temizlik yaptım evimde mobilyalarımız geldi çok güzel oldu heryer tülleri astım cicili bir evimiz oldu allaha şükür dün akşam manitayla baktık birbirimize başladık ağlamaya o benim gözümün yaşını siliyor ben onun çocuk gibiydik inanamıyoruz rüyadamıyız biz uyanmayalım ne olur dedik birbirimize çok seviyorummmmmiyi olmaya çalışıyorum bitanem sen nasılsın..
canımm benimmm çok sağol....
Allah razı olsun...
ctrl + mausedeki aşağı yukarı tuşlarını oynat..düzeltirsin cnm
iyi bakalım nasıl olayım kuzum yorgunum hafta sonu temizlik yaptım evimde mobilyalarımız geldi çok güzel oldu heryer tülleri astım cicili bir evimiz oldu allaha şükür dün akşam manitayla baktık birbirimize başladık ağlamaya o benim gözümün yaşını siliyor ben onun çocuk gibiydik inanamıyoruz rüyadamıyız biz uyanmayalım ne olur dedik birbirimize çok seviyorummmmm
canım benim hayırlı olsun nikah gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?