2011 gelin adayları buyrun sohbete

GÜNÜN FIKRASI

Okulda öğretmen herkese kim cennete gitmek ister diye sorar.Herkes parmak kaldırır bi bizim temel kaldırmaz.Öğretmen temele sorar "temel sen cennete gitmek istemiyon mu" der.Temel "öğretmenim annem okuldan sonra biyere gitme eve gel dedi"de ondan

bende de bir sürü program var ama
sadece 2 tanesini kullandım şimdiye kadar

Edda kız eşyalar bir bir konuyor az kaldı canımcım birde huzur oldumu mutluluk oldumu tamam kim tutar akşam ne yemek yapsam demeye başlarsın .)))

Edda kız eşyalar bir bir konuyor az kaldı canımcım birde huzur oldumu mutluluk oldumu tamam kim tutar akşam ne yemek yapsam demeye başlarsın .)))

hiç sorma denizciğimmmm tatlı telaşlar güzel heyecanlı günler böyle zamanlarda herkes çok hassas oluyor aslında çoğu zaman belkide doğru söyleniyor ama o anki ruh hali ile yanlış algılıyoruz ama böyle günlerde heleki düğünün son günlerinde sağır olmak duymamak ve takmamak gerekiyor aslında herkesin amacı herşeyin en güzelini yapmak kayınvalidenin gelinin damadın herkesin ama herkes kendi algıladığı gibi söyleyince olayları biraz yanlış anlıyoruz ama olsun bugünlerde bitecek ve çok mutlu olacağız ben buna inanıyorum sadece sabırlı olmamız gerekiyor bende bu yüzden sakin davranmaya çalışıyorum ve duymuyorum bazen kalabalığın içinden çıkıyorum dayanamam da birşey söylerim beni yanlış anlarlar diye bazende gülüyorum kalp kırmaya deymez rabbim sağlık sıhat geçim huzur mutluluk nasip eylesin herşey olur allahın izni ile

Hiç birşeyde gözüm yokki denizcimm..sırf yapılıcak diye koşturuyorum..başka bişey yok ne aşk ne heyecan bomboşum..

oyyy yirim ben seni,
içini karartma, stres bazı şeylerin tadına biber katıyor ama o olmadan da olmuyor maalesef canım
aynı çatı altında yaşamaya başlayınca herşey daha güzel olur ınşallah canım benim

Hiç birşeyde gözüm yokki denizcimm..sırf yapılıcak diye koşturuyorum..başka bişey yok ne aşk ne heyecan bomboşum..

edoşummmm valla senin kafanı kırarımmmm heeeeeeee allah allah ya senin düğünün bu senin çık git bi silkelen gel yawww sevdiğin adamla hayatını birleştiriyorsun aynı evde yaşayacaksınız bu ne yawww heyecan yokmuşta ne aaaaaa bak şunun şurası kaç gün kaldı düşünme bunları ara nişanlını şimdi onu ne kadar çok sevdiğini çok az kaldığını son her beraber olacağınızı beraber uyuyup beraber uyanacağınızı söyle dik kafalılık yapma aşkım yapma.....

İyiyim iyi olmaya çalışıyorum bitanem..
sen nasılsın..
senin eşyalar ne zamn geliyo eve..

iyiyim canım ne olsun işte bende aynı valla kuşummm yarın babam geliyor köyden mutluyummmm benim beyaz eşyalar kuruldu tv kuruldu mobilyalar kuruldu tüllerde takıldı pazar günü çeyiz gidecek nasip kısmetse canım

hiç birşeyde gözüm yokki denizcimm..sırf yapılıcak diye koşturuyorum..başka bişey yok ne aşk ne heyecan bomboşum..

üzülüyorum öyle deme gerçekten. Bende biliyorum bende yaşadım hevesin kaçması bomboş olmak heyecansız yeri geldi görmek bile istemedi gözüm hiç birşeyi zamanla bunları benzerlerini bende yaşadım çoğumuzda yaşadık yaşıyoruz bazen ama herşey geçer gider içindeki sevgi bitmedyse işte ozaman güzel beklenen şeyler var demektir eğerki içinde bir gr bile sevgi kalmamışşa işte ozaman zorlu günler bekler

herşey düzeliyor merak etme teselli gibi algılama lütfen yaşadıklarımı söylüyorum sana şuan üzüntün yok yere iki haftan kaldı ve üzgün olmanı istemiyoum hiç kıpır kıpır ol öyle görelim seni espiriler patlat bize

EDDA BU FIKRAŞ SANA GELSİN BİRAZ TEBESSÜM

Delinin biri bir gün havuza düşmüş. bunu gören başka bir delide deliyi kurtarmış.doktorlar o deliyi tebrik etmişler. deliye sormuşlar.deli nerede diye deli hemen cevap vermiş. onu kurusun diye astım demis

ISPANAK BU ZAMANDA VARMI KIZLAR PAZARA ÇIKMADIĞIM İÇİN BİLMİYORUM

YUMURTALI ISPANAK
• 500 gr ıspanak
• 1 orta boy soğan
• 2-3 çorba kaşığı sıvı yağ
• 1 tatlı kaşığı salça
• tuz , kırmızı toz biber, karabiber
• 4-5 adet yumurta
Yapılışı:
1. Ispanaklar yıkanıp, yemeklik doğranır. Soğan yemeklik doğranır.
2. Derince bir teflon yada çelik tavaya sıvıyağ ilave edilir.
3. Soğan, ıspanak, salçave çok az da karabiber (isteğe bağlı olarak) bu tavaya ilave edilir. Kapağı kapalı olarak ara ara karıştırarak suyunu çekene kadar kavrulur. Son suyu çekmesine yakın tuzu ilave edilir.
4. Üzerine yumurtaları kırılır. Sarılarını rafadan sevenler patlatmayabilirler. Yumurtalar piştikten sonra sıcak olarak servis yapılır.

var canım ıspanak bu çok güzel oluyor tavsiye ederim mutlaka yap. biliyordum ama hiç yapmamıştım iyi aklıma getirdin benim içinde bir fiki roldu ama ben salça koymuyorum canım. salçalısını bilmiyorum

Son düzenleme:

deniz'cim ıspanak var canım,
bu çok güzel oluyor ama saçla koymadan yapıyorum ben
ıspanak bulamazsan pazıyla da yapabilirsin o da güzel oluyor

kızlar ben bugün taze fasulye kavurması
yoğurtlu semizotu ve tavuklu şehriye salatası yapmayı düşünüyorum
hepsi hem pratik hem de hafif
dünkü mantıdan sonra bugün hafif bişey yiyelim diye düşündüm

tavuklu şehriye salatası nasıl oluo eda.
bende bezelye yapıcam birde salata tek çeşit istedi eşim.
yiyemiyrz sonra hemde yorgunsun yapma dedi :)
ama patatesli kek istio cnm ondan yapabilirim

aa eda tavuklu şehriye salatası nasıl canım merak ettim tarifini verebilirmisin

ben normal yemeğin pişirirken de salça koyuyorum
ama hiç yumurtalı yapmadım

bende yemekleri salçalı yaparım ama bu salçasız bence güzel olur çünkü çok hafif oluyor .salça ağırlaştırır yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…