- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.341
benim makine de cok asortik deniz, henüz anlayamadım tam olarak
kısa, süper kısa, sentetik, spor giyisiler, vs vs
eşim diyo ki; ne yani kot pantolonla kumaş pantolonu tek seferde yıkamıo mu makineboşu boşuna bu kadar para verdin hatun diyo
ben ya renkli de yıkıyorum ya da ön yıkamalı beyaz da
düğündaşım de bakayım bizim şafak kaççççç
Edda kız eşyalar bir bir konuyor az kaldı canımcım birde huzur oldumu mutluluk oldumu tamam kim tutar akşam ne yemek yapsam demeye başlarsın .)))
edoşummmm canım nasılsın
Edda kız eşyalar bir bir konuyor az kaldı canımcım birde huzur oldumu mutluluk oldumu tamam kim tutar akşam ne yemek yapsam demeye başlarsın .)))
Hiç birşeyde gözüm yokki denizcimm..sırf yapılıcak diye koşturuyorum..başka bişey yok ne aşk ne heyecan bomboşum..
Hiç birşeyde gözüm yokki denizcimm..sırf yapılıcak diye koşturuyorum..başka bişey yok ne aşk ne heyecan bomboşum..
İyiyim iyi olmaya çalışıyorum bitanem..
sen nasılsın..
senin eşyalar ne zamn geliyo eve..
hiç birşeyde gözüm yokki denizcimm..sırf yapılıcak diye koşturuyorum..başka bişey yok ne aşk ne heyecan bomboşum..
ISPANAK BU ZAMANDA VARMI KIZLAR PAZARA ÇIKMADIĞIM İÇİN BİLMİYORUM
YUMURTALI ISPANAK
• 500 gr ıspanak
• 1 orta boy soğan
• 2-3 çorba kaşığı sıvı yağ
• 1 tatlı kaşığı salça
• tuz , kırmızı toz biber, karabiber
• 4-5 adet yumurta
Yapılışı:
1. Ispanaklar yıkanıp, yemeklik doğranır. Soğan yemeklik doğranır.
2. Derince bir teflon yada çelik tavaya sıvıyağ ilave edilir.
3. Soğan, ıspanak, salçave çok az da karabiber (isteğe bağlı olarak) bu tavaya ilave edilir. Kapağı kapalı olarak ara ara karıştırarak suyunu çekene kadar kavrulur. Son suyu çekmesine yakın tuzu ilave edilir.
4. Üzerine yumurtaları kırılır. Sarılarını rafadan sevenler patlatmayabilirler. Yumurtalar piştikten sonra sıcak olarak servis yapılır.
ISPANAK BU ZAMANDA VARMI KIZLAR PAZARA ÇIKMADIĞIM İÇİN BİLMİYORUM
YUMURTALI ISPANAK
• 500 gr ıspanak
• 1 orta boy soğan
• 2-3 çorba kaşığı sıvı yağ
• 1 tatlı kaşığı salça
• tuz , kırmızı toz biber, karabiber
• 4-5 adet yumurta
Yapılışı:
1. Ispanaklar yıkanıp, yemeklik doğranır. Soğan yemeklik doğranır.
2. Derince bir teflon yada çelik tavaya sıvıyağ ilave edilir.
3. Soğan, ıspanak, salçave çok az da karabiber (isteğe bağlı olarak) bu tavaya ilave edilir. Kapağı kapalı olarak ara ara karıştırarak suyunu çekene kadar kavrulur. Son suyu çekmesine yakın tuzu ilave edilir.
4. Üzerine yumurtaları kırılır. Sarılarını rafadan sevenler patlatmayabilirler. Yumurtalar piştikten sonra sıcak olarak servis yapılır.
deniz'cim ıspanak var canım,
bu çok güzel oluyor ama saçla koymadan yapıyorum ben
ıspanak bulamazsan pazıyla da yapabilirsin o da güzel oluyor
var canım ıspanak bu çok güzel oluyor tavsiye ederim mutlaka yap. biliyordum ama hiç yapmamıştım iyi aklıma getirdin benim içinde bir fiki rolduama ben salça koymuyorum canım. salçalısını bilmiyorum
kızlar ben bugün taze fasulye kavurması
yoğurtlu semizotu ve tavuklu şehriye salatası yapmayı düşünüyorum
hepsi hem pratik hem de hafif
dünkü mantıdan sonra bugün hafif bişey yiyelim diye düşündüm
ben normal yemeğin pişirirken de salça koyuyorum
ama hiç yumurtalı yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?