2011 gelin adayları buyrun sohbete

tavuklu şehriye salatası nasıl oluo eda.
bende bezelye yapıcam birde salata tek çeşit istedi eşim.
yiyemiyrz sonra hemde yorgunsun yapma dedi :)
ama patatesli kek istio cnm ondan yapabilirim

zeynepcim,
arpa sehriyeleri tavuk suyunda pilav yapar gibi pişiriyorsun
ıstersen bulyon da kullanabilirsin. sonra kaba alıp ılıdıktan sonra
biraz nar eşkisi, taze soğan, didilmiş tavuk (ton balıklı da güzel oluyor)
taze nane, kırmızı biber doğruyorsun tuzunu ekleyip karıştırıyorsun.
afiyetle yiyorsun

Son düzenleme:
denizcim kinci biri değilim ama affettirmesini asla bilmez kendisini..özür beklerken mesela..hala aynı kararlılıkta görmek deli ediyo..benimle laf yarısına girme..kadın ol..
hep aynı hikayeler aynı cümleler..bilmişlikleri..hayırları..evetse kesinlikle evetleri..şu yasadıklarım bir rüya olsa uyanmama çok sevinirdim inan..

şimdi aradı..ona artık hiçbirseye karısmıcam demiştim..c.tesi çeyiz gidicek ayarlamayı yaparsınız dedim..kesinlikle böylesi daha mantıklı..
mutfak dolabı tv ünitesi ve portmanto geliyomus..buzdolabıda yoldaymış..oraya bez atmıstım ayaklarını silseler bari..çok şükür hırlamadan kapattık teli..

değişik bişiymiş canımcım.
bi ara deniyeyim arada değişik bişiylerde yapmak lazım

kızlar ya masamın üstündeki kaktüse ben yokken bol bol su vermişler
herşeyinden su fışkırıoo
annem hediye almıştı onu bana su içinde bırakmışlar. nasıl kuruturum şimdi bilginz var mı?

Son düzenleme:
kızlar ablüme bir sürü resim yükledim
daha da yükeleyecektim ama boyutları cok büyük o nedenle daha fazla uğraşamadım

kızlar bişey soracam sizlere..
özelliklere düğünü yeni atlatanlara..
gelin arabası mevzusunu konuştuk nişanlımla..
o diyorki daha minibüs tipi olsun mesela cafelatte nin resimlerde gördüğüm gibi..
ama ben minibüs değil de normal güzel bir araba olsun yada jeep olsun diyorum..
jeep bulamayabilirim ama rahat olursun minibüs tipinde diyor..

minibüste çok abes geliyor ama ne diyorsunuz kızlar ?

not: cafelatte arkadaşım harika olmuşun bayıldım bayıldım tüm resimlere..
mutluluklar

doğruyu söylemek gerekirse ben nişanlımın arabası olsun istemiştim gelin arabası, (arabası siyah ford fiesta) ama 1 hafta önce vurmuşlardı arabamıza o nedenle olamadı maalesef. VIP transporter oldu bizim gelin arabası cok da rahat ettim gelinlikle
gelin arabası benim düşündüğüm, kafama taktığım ve hayal ettiğim en son şeydi

hıh nişanlım da transporter olsun diyor ama ne bileyim minibüs bana abes geliyor nedense
sonra rahat edememekten de korkuyorum..
o zaman jeep olmazsa VIP transporter olsun diyeyim bari..

sağolasın canım fikir için..
gelini minibüsle aldılar denmesi tuhafıma gidiyor benim ama ondan takıldım aslında pek takılmamıştım..

edacım baktım albümüne mükmmel olmuş hepsi sende çok güzel çıkmışsın. Dış çekim stüdyoya 100 basar bence o kadar güzel görünüyor ki.. Yanlız zeynebin fotocusunu daha başarılı buldum benimde dış çekimlerim oldu merakla onları bekliyorum

bende kendi arabamı böcüğümüzü gelin arabası yapmak istiyorum o kadar anısı var ki...

teşekkür ederim buketcim,
ama bu fotolar prof. çekilmiş fotolarımız değil canım, bunları yanımda gelen arkadaşım çekti diğer prof. arkadaş ile beraber pozlara hazırlanırken vs.
Profesyonel çekim yapılanlar daha hazır değilmiş maalesef
senin fotoğraflarını da merakla bekliyoruz canım

Son düzenleme:

ben o kadar düşünememiştim dilekçim ya daha düğün sabahına kadar ne arabası olacağını bilmiyordım fark etmezdi binek de rahat kimse olmuyor ki eskiden yenge yok görümce binerdi şimdi önde kayınvalidem arkada bizdik :)

denizcim siz nereye kaç liraya albümü yaptırmıştınız canım?

biz foto çilem tanıdık ve ekonomik diye şuan onlasr hazır değil ne fiyat çıkacak bilmiyoruz ben salonda fotografçını çektiği resimleri albüme koymuştum ondan bahsettim
düğün albümü ne olacak bilmiyorum çünkü nişan albümüne ekleteceğiz

ne kayınvalidesi kız bizde önde sağdıç oturur arkada gelin damat başkada kimse binmez gelin arbasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…