- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.381
bizim ikimizinde arabası yokkayınpederin arabası güzel ama o olur herhalde gelin arabası
ne kayınvalidesi kız bizde önde sağdıç oturur arkada gelin damat başkada kimse binmez gelin arbasına
bzmde şahsi arabamz yok babamn arabası war o da olblrdi ama nişanlmn arkdşı kullanıcak arabayı onn arabası olcak chevrolet cruze mş
Kübra perdelerini yıkadın mı hiç
oo betüş süperrr bizde araba bulamadık herkes düğüne arabasıyla geleceği için kimseden isteyemedik. en sonunda mercedes clk 180 kiralaık 180 tl yesüper oldu çok havalıydııı
yok canım 2 aylık oldu ama yıkamayı düşünmüyorum canım ya bizim evde sigara içende yok sanırım bu perdeler 6 ay daha idare eder beni. kirlenmişmidir sence
oo betüş süperrr bizde araba bulamadık herkes düğüne arabasıyla geleceği için kimseden isteyemedik. En sonunda mercedes clk 180 kiralaık 180 tl yeSüper oldu çok havalıydııı
yok canım 2 aylık oldu ama yıkamayı düşünmüyorum canım ya bizim evde sigara içende yok sanırım bu perdeler 6 ay daha idare eder beni. Kirlenmişmidir sence
benim perdeci kirlenmesini bekleme ki uzun ömürlü olsun demişti ama temmuz başı gibi yıka istersen
nie böcük dedn kız arabana küçük mü
teşekkür ederim buketcim,
ama bu fotolar prof. çekilmiş fotolarımız değil canım, bunları yanımda gelen arkadaşım çekti diğer prof. arkadaş ile beraber pozlara hazırlanırken vs.
Profesyonel çekim yapılanlar daha hazır değilmiş maalesef
senin fotoğraflarını da merakla bekliyoruz canım
biz foto çilem tanıdık ve ekonomik diye şuan onlasr hazır değil ne fiyat çıkacak bilmiyoruz ben salonda fotografçını çektiği resimleri albüme koymuştum ondan bahsettim
düğün albümü ne olacak bilmiyorum çünkü nişan albümüne ekleteceğiz
o bizim böcüğümüz kimse araba demez herkes böcük derYarisin eski modeli canım yenisinin bagajı büyük benimkisine spor çantası zor sığıyor nerdeyse hiç yok bagaj
Bende merakla bekliyorum canım hala 1 foto bile elime geçmedihım pardon o zaman tatlım fotoğrafçının günahını aldım
Anladım canım bende nişanda çektirdiğimiz yere albüm fiyatı sordum da 750 dedi şok oldum :S Uygun yer bulursam oraya yaptırırım
ayy bn yarisleri çk sewiorm ehlyet alırkende yaris kullandm dewamlı sınacva filan grerken hep onu sürdm babamnkini sremiyorum çk zor gelio gerçi nişanlm öğretcek uçucaksn yollarda dio
bende 2005 in kasımında aldım aralığında yepisyenisi çıktı onlar daha büyük reklamını yapmışlar bir baktım bagajından fil çıkıyor ben şok diyorum ama ama ama bunun bagajından fil çıkıyor benimkine kedi zor sığar herkes koptu
ayy bn yarisleri çk sewiorm ehlyet alırkende yaris kullandm dewamlı sınacva filan grerken hep onu sürdm babamnkini sremiyorum çk zor gelio gerçi nişanlm öğretcek uçucaksn yollarda dio
Eki Görüntüle 206526
hepinizi bekliyorum kızlar sizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki yanımdasınız öpüyorum sizi kocaman kocaman
oyy çok duygulandım arkadasımmmm..bizde seni çok seviyoruz..düğün gününde kınam olucak..
Eki Görüntüle 206526
hepinizi bekliyorum kızlar sizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki yanımdasınız öpüyorum sizi kocaman kocaman
oyy çok duygulandım arkadasımmmm..bizde seni çok seviyoruz..düğün gününde kınam olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?