2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar selamlar

daha önce söylemiştim yine söylüyorum
biz fotorafçıda kameraya çektik çekimleri
çok tatlı oluyor sonradan izlemesi
mutlaka yapın çok tatlı bir anı.

edacım resimlerine bakıcam canım
başka resim ekleyen varsa bilgi versin çok giremediğim için kaçırmayayım

:83:
ne kayınvalidesi kız bizde önde sağdıç oturur arkada gelin damat başkada kimse binmez gelin arbasına

yok canım kayınvalidem arkadaşlığa geldi yanıma ağlamıştım çıkarken konvoy vardı zaten geri kalan diğer arabalarda bende sümüklerimi çekmekten kim vardı anlamayamdım bir kafamı kaldırdım kayınvalidem bak kızım bende burdayım al peçete ayy sonra ben bir kahkaha gülesim geldi görünce :))

bzmde şahsi arabamz yok babamn arabası war o da olblrdi ama nişanlmn arkdşı kullanıcak arabayı onn arabası olcak chevrolet cruze mş

oo betüş süperrr bizde araba bulamadık herkes düğüne arabasıyla geleceği için kimseden isteyemedik. en sonunda mercedes clk 180 kiralaık 180 tl ye süper oldu çok havalıydııı

Kübra perdelerini yıkadın mı hiç

yok canım 2 aylık oldu ama yıkamayı düşünmüyorum canım ya bizim evde sigara içende yok sanırım bu perdeler 6 ay daha idare eder beni. kirlenmişmidir sence

sznkide süpermş kübra :) bzde kiralycaktk nişanlmn fkri oydu ama arkadşı daha yeni araba aldı dioki onu yaparız gelin arabası dedm bu durumdan onn haberi warmı? yoo ama olcak dedi deli

benim perdeci kirlenmesini bekleme ki uzun ömürlü olsun demişti ama temmuz başı gibi yıka istersen

nie böcük dedn kız arabana küçük mü

o bizim böcüğümüz kimse araba demez herkes böcük der Yarisin eski modeli canım yenisinin bagajı büyük benimkisine spor çantası zor sığıyor nerdeyse hiç yok bagaj

Bende merakla bekliyorum canım hala 1 foto bile elime geçmedi hım pardon o zaman tatlım fotoğrafçının günahını aldım

Anladım canım bende nişanda çektirdiğimiz yere albüm fiyatı sordum da 750 dedi şok oldum :S Uygun yer bulursam oraya yaptırırım

ayy bn yarisleri çk sewiorm ehlyet alırkende yaris kullandm dewamlı sınacva filan grerken hep onu sürdm babamnkini sremiyorum çk zor gelio gerçi nişanlm öğretcek uçucaksn yollarda dio

ayy bn yarisleri çk sewiorm ehlyet alırkende yaris kullandm dewamlı sınacva filan grerken hep onu sürdm babamnkini sremiyorum çk zor gelio gerçi nişanlm öğretcek uçucaksn yollarda dio

bende 2005 in kasımında aldım aralığında yepisyenisi çıktı onlar daha büyük reklamını yapmışlar bir baktım bagajından fil çıkıyor ben şok diyorum ama ama ama bunun bagajından fil çıkıyor benimkine kedi zor sığar herkes koptu

Son düzenleme:

olsn bn kçk arabalrı daha çk sewiorm heryere grio

benim ehliyet aldıktan sonraki ilk arabam nissan cherry di 85 model, 200 mark'a almıştım.
o kadar hızlı gidiyodu ki porsche dioduk ona
tabii ben acemilikle bi kere el frenini tam indirmeden yaklaşık 30km yol gitmiştim
sonra birkaç kere sağa sola çarptım, bi de yanlış benzim aldım bi iki kere öylece pert ettim arabayı
2006 da pert'e verdik ilk gözağrımı

oyy çok duygulandım arkadasımmmm..bizde seni çok seviyoruz..düğün gününde kınam olucak..

bende çok duygulanıyorum gördükçe inanamıyorum herşey rüya gibi geliyor sanki 2005 ekim 18 de başladı bizim aşk hikayemiz bu kadar uzun sürünce ne bilim olmayacak sanki diyordum ama oldu düğünümüze 15 gün kaldı pazar günü evimizde ikimizde göz yaşlarına boğulduk manita ağlıyor ben ağlıyorum rüya dimi eğer rüya ise hiç uyanmayalım prensesim olurmu dedi başladı ağlamaya kurban olurum ben ona ya allah yanımdan başımdan eksik etmesin yokluğunu göstermesin.....çok mutluyum aynı zamanda çokta duygusalım kızlar kafanızı şişirdiysem ne olur kusuruma bakmayın olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…