- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.581
nurgl valla çk ii zayıflamşsn çk da yakışıosnz nasl zayfladn
nurgl valla çk ii zayıflamşsn çk da yakışıosnz nasl zayfladn
nurgülcüm çok yakışmışsınız çok tatlı görünüyorsun
maşallah ya azmine hayran oldum :)
çok yakışıyosunuz bence de...
şimdi gideyim yemeğe gelirim gelince kızçeler öpüyorum sizi
nurgülüm inanılmaz fark var çok güzel olmuş çok daha genç görünüyorsun kilonu muhafaza etmeye çalış
teşekkür ederim canım benim normalde dana gibi yerdim gördüğün gibi ondan sonra yemeği azalttım canım...ama tabii ilaçta bana yardımcı oldu canım
teşekür ederim buketçiğimmmm
teşekkür ederim canım benim valla ne demişler azimle.... mermeri delermiş dimi nişanlım bile artık yeter kızan gibi kaldın diyor alışmış tabii benim dombili halime şimdi küçük geliyorum gözüne
.......
ne ilacı canım
ayyy adı aklıma gelmedi..ne denir ona hani gebelik önleyici dicemde gülmeyin ama
doğum kontrol hapımı zayıflatmş bnm bldiğim kilo aldırıo
ayyy adı aklıma gelmedi..ne denir ona hani gebelik önleyici dicemde gülmeyin ama
şimdi zaten yiyemiyorum buko o yağlı miğde gidince yerine küçücük birşey kaldı istesemde hemen doyuyorum valla nişanda aldıkları takımın eteğini giyiyorum hemen belimden düşüyor kız kıyafetlerim olmuor artık ohhhh alışveriş yapacağımmmmmmm
blemedmki :)heh onu dicektim ayy adı aklıma gelmedi..ilaç kimisinin midesini bulandırıyoya belki nurgülede öyle bi etkisi olmustur diye düşündüm..
bu hafta çok eğlenceli geçiyor yüzüğümü fark eden genç müşterilerin şok suratlarını görmek çok keyifli
bu hafta çok eğlenceli geçiyor yüzüğümü fark eden genç müşterilerin şok suratlarını görmek çok keyifli
hıhhh kaçırdınız beni deseydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?