2011 gelin adayları buyrun sohbete

nurgl valla çk ii zayıflamşsn çk da yakışıosnz nasl zayfladn

teşekkür ederim canım benim normalde dana gibi yerdim gördüğün gibi ondan sonra yemeği azalttım canım...ama tabii ilaçta bana yardımcı oldu canım

nurgülcüm çok yakışmışsınız çok tatlı görünüyorsun

teşekür ederim buketçiğimmmm

maşallah ya azmine hayran oldum :)
çok yakışıyosunuz bence de...

teşekkür ederim canım benim valla ne demişler azimle.... mermeri delermiş dimi nişanlım bile artık yeter kızan gibi kaldın diyor alışmış tabii benim dombili halime şimdi küçük geliyorum gözüne

nurgülüm inanılmaz fark var çok güzel olmuş çok daha genç görünüyorsun kilonu muhafaza etmeye çalış

şimdi zaten yiyemiyorum buko o yağlı miğde gidince yerine küçücük birşey kaldı istesemde hemen doyuyorum valla nişanda aldıkları takımın eteğini giyiyorum hemen belimden düşüyor kız kıyafetlerim olmuor artık ohhhh alışveriş yapacağımmmmmmm

.......
ne ilacı canım

yap kuzucum sefan olsun benimde gelinlik bakmaya kadar 3 kilo almam lazım forumda dolaşıyordum biri tarif vermiş gece yatmadan tok karnına bebe bisküvisi süt ve balı karıştırırp her akşam yiyormuşuz denemek lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…