2011 gelin adayları buyrun sohbete

adım rabia ve bu ayın 25.inde düğünüm var büyük bir ihtimallede düğün günü adetli olucam sabah doktora gittim durumu anlattım bana orgametril adında bir ilac verdi geciktirici düğüne 3 gün kala ilaca başla ve günde 3 tane sabah öğle akşam iç dedi bıraktıktan 1 hafta sonra adet olursun ama bu tür ilaçlar düzenini bozar dedi.şimdi bende internetten araştırıyorum kimi iyi diyo kimi hiç tavsiye etmiyo.kararsız kaldım düğün günü adet olmak istemiyorum yaaa birde sizlere danışmak istedim aranızda bu hapı kullanan varmı acaba tavsiye ederlermi

ben bir kere tatilde kullanmıştım aksine düzene girmişti ertesi ay tam 28 gün sonra olmuştum tek olumsuzluğu normalde hiç ağrım olmaz çok şiddetli ağrım olmuştu 1 kere kullanacağın için kullanabilirsin bence benim öyle denk gelse tekrar kullanırım bende

ben denize gitmiştim 2 günlüğüne birde baktım adet oldum..temkinli gitmiştim..belki olmam diyede ilaç içmemiştim ama daha ilk günden oldum ve hemen ilacı içtim kesti..bende yan etki olmdı..sadece sancılı geçirdim o kadr.korkma bence..bi zararı yok..tabi bi kere kullanmak şartıyla..

ben geldim cicişler allah sizi ne etsin emi doğum kontrol hapına daha yeni başladım kız hemen kilo verdirirmi zayıflama hapı kullandım canım benim o kilo verdirdi tabii bide sıkı diyet yaptım ve yemek çok yemedim

kızlar size bişey danısıcam..nişanlım p.tesi günleri izinli biliyosunuz..
beyaz eşyaların montajı o gün yapılacak..ve ben hiçbirini görmicem..nasıl olucak..:26:

kuzum kullanma o hapları yaa.kuzu bak ne dicemmmm sana kızmak yok ama
resmini görmedik aylinde bende

benide korkutan şey tekrar düzensiz olması şimdide dualar ediyorum işallah erken olurumda hiç gerek kalmaz hapı kullanmaya.teşekkür ederim

beyaz eşyaların montajı o gün yapılacak..ve ben hiçbirini görmicem..nasıl olucak..:26:

adaşım zaten görmemişmiydin eşyaları mağazada?
eşyaları nişanlın evdeyken getirsinler teknik servis senin eve varış saatinde gelsin
kursun anlatsın sana kullanımını
biz öyle yapmıştık canım

içimi ferahlattınız gerçekten ya teşekkür ederim tmm ben kullanayım bakalım hayırlısı ..

ayyyyyyyyyyyyy kuzucummmmmmmm..ne güzel olmussun sen öyle cadım benimm..
kuzu benim gibi oran buran yırtılmadı inşallah
enişte bey asabiiiiiiiiii belli heytt..

Son düzenleme:

al canım bişeycik olmaz

adı ne nurglcm

edacım ben beyaz eşyalarım alındığında ble yoktm nişanlm anladığı için ona bıraktım montajındada byk ihtmal olmycam.. sende olsan ne değişicekki yatakodası diilki bu oraya koy buraya koy dyesn zaten hepsinn yeri belli. ki bn yatakodam yerleşrken ble yoktum

valla bende aynı şeyleri yaşadım ancak mağazada beğendik sonrada sırasıyla işte beyaz eşyalar mobilyalar perdeler hepsi geldi ama ben hiçbirini göremedim ancak 1 gün sonra kısmet olmuştu şuan evim hazır bizi bekliyor çok az kaldı :) allah kolaylık versin tüm evleneceklere

aşkım ondan değil..öğretiyolarya hani o anlamda dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…