- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.621
extragel kullandım hiç birşey olmadı kuzum bide bi sıkılaştı taş gibiydi şimdi iyice taş oldu hehehhe
extragel kullandım hiç birşey olmadı kuzum bide bi sıkılaştı taş gibiydi şimdi iyice taş oldu hehehhe
al canım bişeycik olmaz
adı ne nurglcm
edacım ben beyaz eşyalarım alındığında ble yoktm nişanlm anladığı için ona bıraktım montajındada byk ihtmal olmycam.. sende olsan ne değişicekki yatakodası diilki bu oraya koy buraya koy dyesn zaten hepsinn yeri belli. ki bn yatakodam yerleşrken ble yoktum
aşkım ondan değil..öğretiyolarya hani o anlamda dedim
bende almayı düşünüyorum denizciğim olmadı tekrar götürürüm ne yapayım
maurers canım
aşkım ondan değil..öğretiyolarya hani o anlamda dedim
hapını mı jelimi kullandn nurgül kaç kutu
o gerçekten iyimi kuzum yaa.evdeyken songülle ugurun programında çok görüyodum onu
adım rabia ve bu ayın 25.inde düğünüm var büyük bir ihtimallede düğün günü adetli olucam sabah doktora gittim durumu anlattım bana orgametril adında bir ilac verdi geciktirici düğüne 3 gün kala ilaca başla ve günde 3 tane sabah öğle akşam iç dedi bıraktıktan 1 hafta sonra adet olursun ama bu tür ilaçlar düzenini bozar dedi.şimdi bende internetten araştırıyorum kimi iyi diyo kimi hiç tavsiye etmiyo.kararsız kaldım düğün günü adet olmak istemiyorum yaaabirde sizlere danışmak istedim aranızda bu hapı kullanan varmı acaba tavsiye ederlermi
hemen ekliyorum kızlar gene
ben elçine bir fotoyu 5. kez ekletmiştim hakkını helal etsin canım ya hiç kızmadı benide kırmadı her seferinde ekledi
ay nihayet görebildim
çok yakışmışsınız canım
allah mutlu etsin
çok zayıflamışsın hakikaten yaa maşallah
ama daha güzel olmuşsun hep böyle kalırsın inşallah
bende de aynı sorun var ya 2 aydır düzenim değişti düğüne 3 ay var tam düğün gününe geliyor şimdiki düzende değişmezse bende mecbur ilaç alıcam herhalde...
sayi nerde bu elçin hiç gelmiyor görmyorum ben bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?