2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok moralim bozuk ya ev bulamıyoruz ya
bugün 2 tane eve baktık..
birinin mutfak dolapları yok ve kapıcı parası ile 450 tl diyor ayrıca merkezi sistem kömürlü ısınmaymış yıllık 2 ton kömür alınıyormuş..
o eve değmez dedik geçtik..
bir tane çok süper tam istediğimiz gibi kombili güney cepheli 2.kat yeni bina bulduk ama hem satılık hem kiralık olunca riske giremedik satılsa anında çıkmak gerek yaa..

ya bulamazsak ne yaparım o zaman..
haftaya fala bulunmuş işi bitmiş olması gerek ama yok yok yok yaa offf

sıkma canını tatlım yaa
senin düğüne daha 1 ay var yanlış hatırlamıyosam
çevrenize falan haber verin en arıyoruz diye
daha kolay olur belki

evet 36 gün var canım ama 1 aydır arıyoruz zaten
verdik herkese haber..
hem maddi durumumuza uygun hem de kombili ve yeni bina ve istediğimiz semt olması gerekiyor ama işte bulundukça bile aksilik çıkıyor..
nişanlımla daha 2 kez bakabildik ama o kendi yada annesi bakıyorlar arada sırada..

bir tane vardı ne güzel olacak gibiydi oğlum evlenebilir diye vazgeçmiş ev sahibi

insan sinir yapıyor yaa eşyalar evde orda burda yaa ne güzel yerleşirdi 1-2 haftaya ...

çok morelim bozuldu valla..belli etmiyorum nişanlıma ama korkuyorum yetişmez diye..

dilekcim bizde artık sıkıldıgımız için daha önce baktıgımız ama sistemini begenmediğimiz ve zaman kalmadı deyip tutacagımız eve giderken bi kiralık daire yazısını görüp aradık ve o ev tutuldu..vardır bi hayır..bizde 1 ay kala tuttuk..sıkma canını..bulursunuz muhakkak

inşaallah canım..
aklıma yatan 2 evde sıkıntılı olunca nasıl olur bilemiyorum..
sobalı olmaması şart çünkü ben hiç anlamam soba işinden..
kayınvalidem de sağolsun ben dileğime sobalı ev tutmam diyor ama eski bina da olmamalı sonuçta tüm eşyalar yeni yani..
inş Allahım yardımcı olacak yetişecek hepsi..
hala düğün moduna giremedik gibi ev olmayınca her şey ööle duruyor gibi..
moralim bozuldu valla bugün de ev olmayınca

dielkcim, moralini bozmamaya çalış.
ama benden bir tavsiye bişeyden fedakarlık yapmalısın yoksa sanmıyorum ki hepimizin tam %100 istediği gibi evlerde oturduğunu
benim evim yeni, güzel geniş kombili güney cephe vs. ama sapa bir yerde servise binebilmek icin sabah akşam 10 dakikadan fazla yürüyoruz
yani fedakarlık şart canım. allah gönlünüze göre versin, sen içini ferah tutup umutla bakmaya çalış

valla kombiden vazgeçemem yeni bina kısmı da 2 annemin özellikle tercihi ama işte belki mevkii biraz uzağa gidebiliriz artık ona da nişanlım razı olacak..
kombi ve çok eski olmayan ev olsun ben razıyım da nişanlım mevkii sorunu yapıyor işte..
netten bakıyorum ama hep 3 ev var istediğim mevkiide..
onlara da bugün baktık sonuç hüsran

evet katılıyorum edacım sana
bizim evimizde öyle oldu
benim balkon kapı ve camlarım ahşap mesela ama evim geniş ferah
daha iyilrinin kiraları da daha yüksek olduğu ve bizim bütçemizi aştığı için tutamadık
sende bişeylerden vageçmelsiin yapıcak bişey yok çünkü

Ah dilekçim düğün yaklaştkça sorunlar bitmez hiç belli olmaz edanın dediği gibi kısmet işi canım inş. Gönlüne göre bulabilrisin hayırlısıyla

deniz valla zor atıyorum kendimi dışarı süslenmeye vakit kalmıyor. Zaten kızıyor eşim her sabah bakıyor yüzüme diyro makyaj yapmadın dimi Zaten günlük sadece göz kalemi sürerdim artık oda yok

şimdi bakımsız gelin gibi hissediyorum gerçi o zamanda pek yapmıyordum ama şmidi sanıyorum ki herkes bana bakıor eve giderken yolda felan inceliyorlar

deniz valla zor atıyorum kendimi dışarı süslenmeye vakit kalmıyor. zaten kızıyor eşim her sabah bakıyor yüzüme diyro makyaj yapmadın dimi zaten günlük sadece göz kalemi sürerdim artık oda yok

bnm nişanlmda hç sewmio istemyrm niye yapıosn diyo kızıo bnde çk fazla yapmazdm zaten kalem rimel ama o onada karşı hele bde renkli kalem srdysem allaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…