- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.641
nurgül inanamıyorum maşallah nasıl kilo vermişsin. ama çok yakışmış canım bu halin. eşinlede çok yakışıyorsunuz. rabbim tamamına erdirsin.
bence değişebilir ben martın 20si nisan 22 mayıs 23 diye gidiyo haziranda 25 gibi geliyo tam düğün günü ben allah yardımcımız olsun :)
çok moralim bozuk ya ev bulamıyoruz ya
bugün 2 tane eve baktık..
birinin mutfak dolapları yok ve kapıcı parası ile 450 tl diyor ayrıca merkezi sistem kömürlü ısınmaymış yıllık 2 ton kömür alınıyormuş..
o eve değmez dedik geçtik..
bir tane çok süper tam istediğimiz gibi kombili güney cepheli 2.kat yeni bina bulduk ama hem satılık hem kiralık olunca riske giremedik satılsa anında çıkmak gerek yaa..
ya bulamazsak ne yaparım o zaman..
haftaya fala bulunmuş işi bitmiş olması gerek ama yok yok yok yaa offf
inşaallah canım..
aklıma yatan 2 evde sıkıntılı olunca nasıl olur bilemiyorum..
sobalı olmaması şart çünkü ben hiç anlamam soba işinden..
kayınvalidem de sağolsun ben dileğime sobalı ev tutmam diyor ama eski bina da olmamalı sonuçta tüm eşyalar yeni yani..
inş Allahım yardımcı olacak yetişecek hepsi..
hala düğün moduna giremedik gibi ev olmayınca her şey ööle duruyor gibi..
moralim bozuldu valla bugün de ev olmayınca
dielkcim, moralini bozmamaya çalış.
ama benden bir tavsiye bişeyden fedakarlık yapmalısın yoksa sanmıyorum ki hepimizin tam %100 istediği gibi evlerde oturduğunu
benim evim yeni, güzel geniş kombili güney cephe vs. ama sapa bir yerde servise binebilmek icin sabah akşam 10 dakikadan fazla yürüyoruz
yani fedakarlık şart canım. allah gönlünüze göre versin, sen içini ferah tutup umutla bakmaya çalış
Sabah makyaj felan yapıormusunuz saç felan zamanınız oluyor mu kızlar süslenmeye
Aslının kınasına bir mezdeke oynayalım kızlar
Sabah makyaj felan yapıormusunuz saç felan zamanınız oluyor mu kızlar süslenmeye
oooooooh yandaaaaaaaan gtmek istydm zaten gdemedm de(
deniz valla zor atıyorum kendimi dışarı süslenmeye vakit kalmıyor. Zaten kızıyor eşim her sabah bakıyor yüzüme diyro makyaj yapmadın dimiZaten günlük sadece göz kalemi sürerdim artık oda yok
deniz valla zor atıyorum kendimi dışarı süslenmeye vakit kalmıyor. zaten kızıyor eşim her sabah bakıyor yüzüme diyro makyaj yapmadın dimizaten günlük sadece göz kalemi sürerdim artık oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?