2011 gelin adayları buyrun sohbete

şimdi bakımsız gelin gibi hissediyorum gerçi o zamanda pek yapmıyordum ama şmidi sanıyorum ki herkes bana bakıor eve giderken yolda felan inceliyorlar

ayyy deniz bende öyle sanıyorum
ama kimsenin baktığından da eminim.
valla ben sabahları duş alıp cıkıyorum, zaten saçlarımı da kestirdim
bi köpük yetiyo bana ama süslenip püslenenlere imrenmiyor değilim

şimdi bakımsız gelin gibi hissediyorum gerçi o zamanda pek yapmıyordum ama şmidi sanıyorum ki herkes bana bakıor eve giderken yolda felan inceliyorlar

bende çok çekiniyorum komşulardan diyorum görseler beni ne pasaklı gelin diyecekler. zaten geçen başıma gelen. eşim çöpü kapıya bırakmış ben evde yoktum. kapııcı çöpü almış sonra zile basmış eşime demişki. eşinize söyleyin bir daha çöpü dikkatli koysun hep suyu akmış binaya. benim kide tamam dem,ş. ya diyroum deseydin ya ben koydum zaten kapıcıfalan hep dedikodu kazanıdır bina kesin derler yeni gelin çöpü bile atmayı billmiyor

bnm nişanlmda hç sewmio istemyrm niye yapıosn diyo kızıo bnde çk fazla yapmazdm zaten kalem rimel ama o onada karşı hele bde renkli kalem srdysem allaaaaah

ya canım varya nişanlıyken hiçbişey değil sen evlenince gör. adam bir anda değiti. senin boynun mu gözüküyor o biraz dar gibi. bakayımsen makyaj mı yaptın. yüzüğünü taktın mı sabah sorguya çekiliyorum resmen. ben tek taşım takılıyor diye heryere sadece alyansımı takıyorum. izin vermiyor diyo tektaşı tak o daha gösterişli insanlar evli olduğunu anlasın

kızlar aslışın yerine listeyi ben patlatıyorum :86:

ahh bnm sonumda böyle olucak sabah okl önlerndeki müdürler gbi teftş edecek bni yüzüğe filan çk takılmaz hç takmadığım olmadı çnkü ama bu makyaj konusu tam bi mesele ewde yap dışarda yapma d msafr gelnce yapma dio :)

benimki de dışarıda makyaj yapmaya acayip sinir oluyor
bi de saç toplamaya

tahrik ediyomuşum insanları

bnm nişanlmda işte nie yapıosn dio sewiorm diorum ewde yap o zamn dio ewdede yaparım diyorm olmaz dışarda olmycak kmse grmycek bn istemyrm deyip duruo

ya enterasan bişey var benim kide evde makyaja uyuz oluyor. yapıyorum yapma diyor bence makyajsız daha doğalsın. onunla birlikte düğüne gittik bir kere yaptım bişey demedi. ama onsuz kınaya giderken yapmama izin vermedi işte garipler bu erkekler. evlenince evde yapmanıda pek istemeyecekktir bence beüş

blmiorm valla bnm hpoşuma gdio ama ewde yapmama bişii demesn

saç toplamanın tahrik edeceği hiç aklıma gelmezdi
dışarda makyaja benimki de kızıyor ben de pek sevmiyorum zaten...

aaa öyle deme erkek milleti kim bilir neler kuruyolar kafalarında
saçım açıksa açık kalıcak toplu ise toplu
özellikle de topluyken açtığım zaman çıldırıyo

ben bazen düşünüyorum biz niye böyle düşüncelere sahip değiliz
hangi kadın bir erkeğin açık olan bir düğmesinden veya kollarından tahrik olur ki:44:

evet ilginç fikirler çıkıyor ekstra şeylere eyvallah ondan önce ben diyorum bazen yuh diye
ama bazen de okadar basit bişeye laf söyleyince yok artık ona da bişey deme diyorum

evet güzel olurdu heralde benim aşkım hiç karışmaz bana

benimki nişanlıyken hiç bişeyime karışmazdı. evlenince de ufak tefek böyle işte. bence en güzeli bu canım. güven çok önemli attığın her adımda eşinin yanlış anlamasından korkarar ömür geçmez.öyle piskopatlar varki insanın gözü korkuyor. hamdolsun bence bu hallerine

kızlar eski konusmalarımız hey gidi günler :97:

ahhh daha neler yapardık bizz çok yaramazdım ya hele kurbağa yavrularını toplarr onları severdik beslerdik :86: büyüyecekler etlerini yiyeceğiz diye nerden bilirdik kurbağa olduklarını

bence işe yakın yerde oturmak daha mantıklı canım
tabiki gene de sizin düşünceniz önemli olan
senin ismin neydi canım
bide resminiz yok mu nişanlınla birlikte çok merak ettim sizi vallah

bana diyorsan benim adım buket canım:) ofisede yapılıyor ama evdede çok şık duruyor hem perde hem güneşlik 2 si bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…