- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.141
bişiy sorcam kızlar
hani bu bana dio ya ben oğlumu sana helal etmiyrm die
bu saatten sonra böyle bişiy mümkünmü
Ne kadan hoş :) Ben de 12 kasım geliniyim istanbulluyum istanbulda oturacağım
kızlar akşama türlü yapacağım. elimdeki malzemelerle. taze fasulye patates patlıcanım var. birde yanına pilav ve cacık yaparım. bu malzemeler yeter miiii
kızlar akşama türlü yapacağım. elimdeki malzemelerle. taze fasulye patates patlıcanım var. birde yanına pilav ve cacık yaparım. bu malzemeler yeter miiii
evtt nihayet büyük gün 8 yıldan beri bekliyorumbir ara sanırım evlenemyecegim faland edim de nihayaettt az kaldı seninkinede az kalmış cnaımmm
Annem aradı şimdi nilay aldığınız buzdolabı no-frost du dimi?Bezelye alıyorum 15 kilo senin içinde alayım dolabına koyarız.
Hafta sonları hemen hazır gene alır yaparsın yemeğin olur kızım diyor.Canım ya birde telde tarif veriyor.
Pilav yapmayı bilmiyorum diyorum ben öğretirim sana hemen öğrenirsin diyor:)
yeter canım... bazıları kabakta koyuyor ama bence kokusundan dolayı güzel olmuyor :)
Hımmm bence yeter canımcım.
Ben patlıcan yemediğim için türlü menümde hiç olmaz kanımca.
benimkide pazar günü tutturdu allaım diye. dedim anne yiyeceğimiz iki tencere bişey sen yap ben senden alırım dedim
tamamdır kızlar teşekkürler. nilayyyy patlıcana bayılıyorum bende tam tersi.
kızlar ben geldm.. moralim çok bozuk evlendiğim için işten çıkarılıyorum ve bunu son hafta öğreniyorum.. bu hafta çk katılamayblrm aranıza yeni gelen kişiye işi öğreteceğim..
kızlar ben geldm.. moralim çok bozuk evlendiğim için işten çıkarılıyorum ve bunu son hafta öğreniyorum.. bu hafta çk katılamayblrm aranıza yeni gelen kişiye işi öğreteceğim..
Canım kendi ailem geldiği zaman hediyesini alır öyle gelir babam özel sofra ile oklava yaptırıyormuş hamur açıp yemek yapacakmışım adamdaki hayale bak allahım çatlak babişim var birde annem baktı duvarda saatim yoktu eksik birşeyi almayı istediler saat alacakalr işte davet etmem lazım bir hafta sonu
ama kayınvalidem el öpmeden birşey vermediği gibi hediyesini görmedim olsun önemli değil düşünüyor ekmeğimi alıyor yetiyor hepsi onn olsun birşey beklemiyorum sonuçta aynı çatı altındayız düşünmeleri gerekiyor aslında normali ama diyecek birşey yok
canım patateste koyabilirsin havuç ta koy renklendirsin bayılırımm:))
benimkide pazar günü tutturdu allaım diye. dedim anne yiyeceğimiz iki tencere bişey sen yap ben senden alırım dedim
28aaaaa betüşşş onun yasal bir süresi olur kullan canım sende hakkını sonuna kadar ara ne kadardır çalışıyordun burada bana yaz yasal haklarını yazayım sana hemen
Bende sabah akşam her türünü yiyebilirim.. birde patates... Allaha çok şükür eşimde patates ve patlıcan hastası :)
ihtiyacın olduğundan değil de insanın düşünülmek çok hoşuna gidiyor benim kayınvalidemin de baskülü bozulmuş kendine alırken bizede almış baskül düşünmesi nasıl hoşuma gitti anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?