2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar akşama türlü yapacağım. elimdeki malzemelerle. taze fasulye patates patlıcanım var. birde yanına pilav ve cacık yaparım. bu malzemeler yeter miiii

bişiy sorcam kızlar
hani bu bana dio ya ben oğlumu sana helal etmiyrm die
bu saatten sonra böyle bişiy mümkünmü

arkadaşım konuya yeni gelidm ama gecmişi okudum snein adına üzldüm cnaım yaaaaa :44::44::44::44: ama sen sıkma cnaını rabbim sana onu helal etmiş sen ne takıyorsun ki zaten biz ve biizm çocuklarmız annemizin bababızın değiliz ki rabbim bizi onlara emanet gönderdi o yüzden sıkma cnaını kimi kime helal etmiyo

Annem aradı şimdi nilay aldığınız buzdolabı no-frost du dimi?Bezelye alıyorum 15 kilo senin içinde alayım dolabına koyarız.
Hafta sonları hemen hazır gene alır yaparsın yemeğin olur kızım diyor.Canım ya birde telde tarif veriyor.
Pilav yapmayı bilmiyorum diyorum ben öğretirim sana hemen öğrenirsin diyor:)

evtt nihayet büyük gün 8 yıldan beri bekliyorum bir ara sanırım evlenemyecegim faland edim de nihayaettt az kaldı seninkinede az kalmış cnaımmm

Maşallah canım kaç yaşındasın ki?

Hımmm biz 9. ayımızda sözlendik,1. yılımızdan 1 hafta sonranişanlandık.
2. yılımıca girmeden evleniyoruz kısmetse ama zaman geçmiyor azaldıkça sanki.

benimkide pazar günü tutturdu allaım diye. dedim anne yiyeceğimiz iki tencere bişey sen yap ben senden alırım dedim

yeter canım... bazıları kabakta koyuyor ama bence kokusundan dolayı güzel olmuyor :)

Hımmm bence yeter canımcım.
Ben patlıcan yemediğim için türlü menümde hiç olmaz kanımca.

tamamdır kızlar teşekkürler. nilayyyy patlıcana bayılıyorum bende tam tersi.

kızlar ben geldm.. moralim çok bozuk evlendiğim için işten çıkarılıyorum ve bunu son hafta öğreniyorum.. bu hafta çk katılamayblrm aranıza yeni gelen kişiye işi öğreteceğim..

kızlar ben geldm.. moralim çok bozuk evlendiğim için işten çıkarılıyorum ve bunu son hafta öğreniyorum.. bu hafta çk katılamayblrm aranıza yeni gelen kişiye işi öğreteceğim..

aaaaa betüşşş onun yasal bir süresi olur kullan canım sende hakkını sonuna kadar ara ne kadardır çalışıyordun burada bana yaz yasal haklarını yazayım sana hemen

ya betüş çok saçma nasıl bunu sana bir hafta kala söyleyebilirler ki.belki sen ona güvenip borç yaptın. hele ki böyle zamanda yapılmamalı. birde işi öğretecekmişsin yok artıkk

ihtiyacın olduğundan değil de insanın düşünülmek çok hoşuna gidiyor benim kayınvalidemin de baskülü bozulmuş kendine alırken bizede almış baskül düşünmesi nasıl hoşuma gitti anlatamam

Canım en az 8 katı tazminatla çıkarabilirler yasal olarak.. Bence hakkını sonuna kadar ara...

benimkide pazar günü tutturdu allaım diye. dedim anne yiyeceğimiz iki tencere bişey sen yap ben senden alırım dedim

tamamdır kızlar teşekkürler. nilayyyy patlıcana bayılıyorum bende tam tersi.

Anneler böyle işde kıyamıyorlar.
Yok kız ben bir türlü yiyemiyorum neden bilmiyorum ama belki alışırım zamanla.

aaaaa betüşşş onun yasal bir süresi olur kullan canım sende hakkını sonuna kadar ara ne kadardır çalışıyordun burada bana yaz yasal haklarını yazayım sana hemen
28

28 nisan 2010 da işe grdm 11 mayıs 2010da sigortam başladı cuma gnüde izin tarihimi sormak için gttiğimde tamamen çıkablrsn dedi bgnde üst ofisteki sekreteri işi öğreteym diye yanıma gtrdiler.. sewiorm işyerimi patronumu o da işweren olarak kendne göre haklı ama ynede ben çlışableceğime gwenerek takste grdm önceden haber wermemesne üzüldm

Son düzenleme:

maşallah buket allah hep böyle muhabbetiniz arttırsın. gerçekten ince düşünmüş. bizde hafta sonu aldık baskkül. eşim rejime başladı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…