2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz edoşum baktınmı evine akşam ne alemde canım benim ayyyy ben heyecandan öleceğim galiba son 10 gün kına gecesini saymıyorum tabii rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin hepimize inş.

3 aydan az kaldı bizimde ne ev ne gelinlik, damatlık ,davetiye hiçbiri hazır değil nasıl yapacağım bilemiyorum

Canim senin yine 3 ayin varmis. benim 1 bucuk ay kaldi. ne ev ne gelinlik ne ceyiz. hersey son 2 haftada olacak. nasil olacak diye sorma onu bende bilmiyorum. nikah tarihi bile alinmadi. =(( ben hollandada yasiyorum bizim gelmemizi bekliyorlar ondan boyle.
ama canim 3 ayda rahat yetisir

kanka ben takvime bile bakmıyorum artık..10 günümüzmü kaldı..

maddi durmunuz iyiyse canım dediğin gibi 2 haftada herşeyi halledersin.biraz koçuşturmalı olur ama idare edersin işte bizde herşeyimizi aldık sayılır ama yinede sıkıştık gücümüz tükendi gibi maddi açıdan baya açılacağız

daha eksiğim çok bebişkommm şu sıralar maddi darlıkta çekiyoruz nasıl yetiştireceğiz bilmem:18:

zuzuşum bn daha davetiyeyi geçen hafta bastrdm davetye deiğin 2 gnlk iş gelnlk desen son 1-1.5 ay kala da alsan yetşir hele hazır bi model beğenrsen son 15 gnde yeter e damatlık da zaten 1-2 gn mağaza gezilip halledilcek şyler.. senn nişanlnn tayinide çıktı zaten kiralık ev bakarsınz yani tüm bu bahsettiğin hazrlklar son 1-2 ayda halledlcek şeyler senn çeyizin maşallah hzır zaten hiiiç kasma kendni dert etme.. mllet 3 ay içinde 0dan evlenmeye karar verp ev dizio sen ohoo bayağı yol katettn yetşr

:))) olur bebişkommm sen bana evi ver ben sana çeyizleri:)) yetişirde herşeyede para basmak lazım o nasıl yetişir onu bulmadık

zuzu ben 2 ay kala bişi yapmamıstım..çünkü ev yok ev olmayınca bişi yapasın gelmiyo..aman daha var nasıl olsa diye duruyosun öyle..para yetişmiyo taksit yap az da olsa..içi rahatlıyo..bi alez al mesela ne biliyim..
amanin ben daha almadım alez..bu akşam alıyım muhakkak

Alabildigimiz kadar alinacak hersey. alinmayanlari evlendikten sonra nisanlimla aliriz artik. yapacak birsey yok.

öyle betüşümmm şükürki çoğunu hallettim bi ben koşturmuyorum ya sizleride gördüm işte nasıl millet kendini paralıyor hepimiz geçiriyor bu aşamaları sizler kazasız belasız atlattınız darısı başıma diyorum canlarım benimmmmmm:52.

Edacım su an son dönemler olduğu için böyle hissediyorsun.Bende sürekli bana biri vazgeç dese de geri dönsem diye bekliyordum.
Zor oluyor ilk etapta.Bu yaşıma kadar yemek yapmış insan değildim ben.eve gittiğimde sofra önümde hazır olurdu.Ama şu an herşey sana bakıyor.Ben hiç bilmememe rağmen yemek yapmaya çalışıyorum.
Sadece pazar sabahı çok kötü oldum...Pazar günleri uyanır uyanmaz kahvaltım hazırdı,o gün oturup ben hazırladım.Boğazımda dizildi lokmalar
Ama burda eşine de çok büyük pay düşüyor...Biz hemen hemen 1 haftadır evimizdeyiz...Ve eşim elinden gelen yardımı yapıyor benim için.O da öyle davranınca senin yaptıkların çok gözüne batmıyor.Umarım hep böyle devam eder ...

alez benimde yok canım onu sonra alırım artık çoğu şeyi taksitle hallettim bebişimm ama geriye nakit verilecek şeyler kaldı alez önemlimiki eddoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…