- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.341
yaparsın canım ya senin çeyizin tam benim çeyizimde eksik
daha eksiğim çok bebişkommm şu sıralar maddi darlıkta çekiyoruz nasıl yetiştireceğiz bilmem:18:
3 aydan az kaldı bizimde ne ev ne gelinlik, damatlık ,davetiye hiçbiri hazır değil nasıl yapacağım bilemiyorum
daha eksiğim çok bebişkommm şu sıralar maddi darlıkta çekiyoruz nasıl yetiştireceğiz bilmem:18:
zuzucuğummm rabbim yardım ediyor canım benim allah yeterki sağlık sıhat nasip eylesin herşey olur canım benim olur
günaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz edoşum baktınmı evine akşam ne alemde canım benim ayyyy ben heyecandan öleceğim galiba son 10 gün kına gecesini saymıyorum tabii rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesin hepimize inş.
senin eksiğin varsa ben atayım kendimi istersen çeyizleri değişebiliriz zuzum:) Yetişirsin canım 3 ayın var
Canim senin yine 3 ayin varmis. benim 1 bucuk ay kaldi. ne ev ne gelinlik ne ceyiz. hersey son 2 haftada olacak. nasil olacak diye sorma onu bende bilmiyorum. nikah tarihi bile alinmadi. =(( ben hollandada yasiyorum bizim gelmemizi bekliyorlar ondan boyle.
ama canim 3 ayda rahat yetisir
canım bende son iki ay hiç birşey almadım..işyerinden ekstra para istedimde son eksikleirmi o şekilde hallettim..dert etme zuzu..Allah kolaylıgını veriyo..
:))) olur bebişkommm sen bana evi ver ben sana çeyizleri:)) yetişirde herşeyede para basmak lazım o nasıl yetişir onu bulmadık
maddi durmunuz iyiyse canım dediğin gibi 2 haftada herşeyi halledersin.biraz koçuşturmalı olur ama idare edersin işte bizde herşeyimizi aldık sayılır ama yinede sıkıştık gücümüz tükendi gibimaddi açıdan baya açılacağız
zuzuşum bn daha davetiyeyi geçen hafta bastrdm davetye deiğin 2 gnlk iş gelnlk desen son 1-1.5 ay kala da alsan yetşir hele hazır bi model beğenrsen son 15 gnde yeter e damatlık da zaten 1-2 gn mağaza gezilip halledilcek şyler.. senn nişanlnn tayinide çıktı zaten kiralık ev bakarsınz yani tüm bu bahsettiğin hazrlklar son 1-2 ayda halledlcek şeyler senn çeyizin maşallah hzır zaten hiiiç kasma kendni dert etme.. mllet 3 ay içinde 0dan evlenmeye karar verp ev dizio sen ohoo bayağı yol katettn yetşr
kanka ben takvime bile bakmıyorum artık..10 günümüzmü kaldı..
ahh eddoşşş ahhh inşallah canım Allah kolaylık versin hepimize..Aminnnnnnnnnn
zuzu ben 2 ay kala bişi yapmamıstım..çünkü ev yok ev olmayınca bişi yapasın gelmiyo..aman daha var nasıl olsa diye duruyosun öyle..para yetişmiyo taksit yap az da olsa..içi rahatlıyo..bi alez al mesela ne biliyim..
amanin ben daha almadım alez..bu akşam alıyım muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?