2011 gelin adayları buyrun sohbete

anaaaaaaaaaaa kuzu kız bende almadım yawww bende alayım çeyiz serildi yatak örtüsü serildi alez yok

ahh zuzu ahhh..o ahları çok iyi anlıyorum zuzu..tutupta babam su işinide ben göriyim demedi..ele ağız açtım..
tek ve en küçükleriyim..Allah büyük..napalım..

benimde öyle canım kendim koşturuyorum ablalarım var dışarda anca ev yerleşmeye yetişecekler kimse yardım edemedi yani sende atlattın inşalahhh rahatla biraz canım hayırlısıyla yüzünün akıyla çıkacaksın.

ahh zuzu ahhh..o ahları çok iyi anlıyorum zuzu..tutupta babam su işinide ben göriyim demedi..ele ağız açtım..
tek ve en küçükleriyim..Allah büyük..napalım..

kesin len halinize şükredin beni deli etmeyin en azından elinizdekinden istememiş ben ev düzmeye eşyalarımı tamamlamaya çalışıyorum babam aldı başını köye gitti köydeki evimizi düzmeye üstüne üstük bendende para aldı yardım et bana dedi eeee baba en nihayetinde vermesen olmaz kendi eksiklerimi almadım da ona para verdim daha yatak odası halılarım yok ortada nasıl alacağımmm hiç bilmiyorummm amannn halıda olmayı versin allah sağlık sıhat geçim versin ne yapayım sonra alırız kocişimle

hiç takılma canım boşver
o an olmasın sonra olsun halılarında
dediğin gibi allah sağlık sıhhat versin
baban en azından manevi olarak yanındadır seni kimseye mahcup etmemiştir
benimki ne maddi ne de manevi olarak yanımda değildi
baba konusunu açmayın en dertli benimdir aranızda o konuda

son[TABLE .!.:
[/TABLE]bahar14;19694379]sağolun kızlarr destekleriniz için
evli hatunlar ne yemek yapıcaklar bugün

ayh zeynep hiç yemek deme dün zaten moralim bozuldu. türlü yaptım yemeid benim ki. bende küstüm sonra geldi gönlümü aldı pek sevmiyormuş türlüyüde o yüzden yememişte. hiç bir kaşık bile almadı dünden o var onu yerima rtık ben bu akşam. onada çorba falan yaparım.

evlilik güzel de zor iş dimi kübra, iki ayrı insan bir hayatı paylaşmaya çalışıyor
ben bazen diyorum evlenmeseydim hep bekar kalsaydım acaba daha mı iyi olurdu

kocamı seviyorum çok şükür bir sıkıntım yok ama yinede bazen zor geliyor

:))) olur bebişkommm sen bana evi ver ben sana çeyizleri:)) yetişirde herşeyede para basmak lazım o nasıl yetişir onu bulmadık

Taksitle al canım yada bileziklerinden birine kıyacaksın artık

e kübra sormuyormusun eşine bu akşam ne yapayım diye aslında konuşup karar verseniz daha rahat edersin hem emeklerin boşa gitmemiş olur.

evet canım bazen böylemorali bozulunca insanın aklına geliyor. çok zor ya kadın olmak. çok duygusalız hemen kafamıza başka şeyler geliyor. ben normalde kıskanç biri değilim. ama tv de bir bayana güzel kadın dediği zaman sini roluyorum kanalı değiştirtiyorum. sonrada kendime kızıyorum yaptığım aptalca şey için

Taksitle al canım yada bileziklerinden birine kıyacaksın artık

e kübra sormuyormusun eşine bu akşam ne yapayım diye aslında konuşup karar verseniz daha rahat edersin hem emeklerin boşa gitmemiş olur.

ya aslında soruyorum ama dün sanki söylemiştim ona türlü yapacağımı sesi çıkmadı. közlenmiş biber almıştı ondan yedi biraz sonra yaptığım cacıktan yedi. türlüyüde önüne koymuştum bunuda sen yermisin dedi. belki canı çekmedi bilmiyorum ama işte çok üzüldüm. çok hassas oluyorum ya bu aralar.

ki siz hamartsınız ben tmbelim bide :18:

mecbur hamarat oluyosun adaşım
benim eşim mesela; sabahları yatağımızı toplar, akşam yemek hazırlarken mutlaka ya salatayı yapar ya da masayı kurar sonra toplarken yardım eder, bazen bulaşıkları makineye yerleştirir ama yinede kadına bakan o kadar cok iş var ki.... bi kere evde ne var ne yok senden sorulur, camı açarlarlar perdeyi düzeltmezler, kapatırlar yine düzeltmezler, banyoya girerler heryer sırılsıklam olur bu liste böyle uzayıp gider sonra sen bişey diyince dırdırcı olursun.

gözünüzü korkutmak istemem ama gerçekler bunlar,
ben bi de biraz düzen konusunda dikkatliyimdir o yüzden de kafama takıyor ve zorlanıyor olabilirim

canım benim sakın yemek konusunda yemedi diye üzülme,
herkesin damak zevki farklı o yüzden alınma sakın ona canım benim. sen emek vermişsin yeseydi daha mutlu olurdun tabii ama demekki ya canı istemedi ya da gerçekten sevmiyor.
benim eşim de şimdi bana bamya yapsa ben yiyemem hatırı icin belki tadına bakarım ama devamı asla gelmez.

Üzülme sakın buna

haklısın edacım ya bir alınganlık oluyor bende. evlendikten sonra oldu. eşime karşı ne dese ne yapsa alınıyorum. bu ruh halinden kurtulmam lazım.

haklısın edacım ya bir alınganlık oluyor bende. evlendikten sonra oldu. eşime karşı ne dese ne yapsa alınıyorum. bu ruh halinden kurtulmam lazım.

insan alınır tabi canım hazırlarken aklında sırf eşin yesin akşama güzel şeyler yapayım diye odaklıyorsun kendini beğenmeyincede yaptığın emek boşa gidiyor. yemekten geçtim onun öncesindeki aşama önemli eve gel koştur işleri yetiştir yemek yap ve herşeyi hazır et insan yoruluyor tabi umarım zamanla anlarlar

ayy eda resmen beni anlattın
hele o cam açma muhabbetine ölüyorum yaa
camı açıyo bi bakıyorum perde yarıya kadar açık deli oluyorum resmen
banyo konusunda titiz allahtan
duşa girmeden hemen yayar ayak havlusunu
unuttuysa da bana seslenir çıkmadan
aşkııım ayak havlusunu koymamayı unutmuşum getirirmisiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…