2011 gelin adayları buyrun sohbete

züleyha bizim çıtırımız nasıl gidiyor nişanlılık kızlar ben agustos da yazmaya baslamıstım size topicte duygu vardı o neden gelmiyor artık?

meltemcim ben çok memnunum yaaaa
Her haftasonu beraberiz onlar geliyo biz gidiyoruz
öncedende görüşüyoduk ama e dışarda gez gez
şimdi ailelerle oturuyoruç
çok beğeniyorum bahçeleri var orda oturuyoruz
1 tane görümcem var huy olarak kopyayız sanki öyle diyolar
Herşey yolunda çok şükür

ben bir kere 1,5 su bardağı şeker ile yapmıştım da çok şekerli olmuştu başkada tarif bulamamıştım sağol canım o karışımı borcama döküp fırında üzerini kızartmayı unutmadın dimi canım

Ben size bir şey anlatıyım benim annemler yazlıktalar ben evde yalnızım sadece 2 tane çok sevdigim kardesim dedigim insan var birisi okul bitince memleketine döndü diger kardesimle hemen hemen hergün birlikteyiz kuzenlerim var ama bana yengemin tek tavsiyesi sakın sırrını derdini akrabalara anlatma oldu onlara hiçbir şey anlatmam onun dışında iş ortamım çok yogun herkes kendi işinin peşinde unv bitince herkes hayat telasına düştü bir tek ben burda sorunlarımı anlatabiliyorum yaptıgım herseyi sizinle paylasıyorum pazar günü ben yapayalnızdım Allah razı olsun Ayse beni aradı derdime ortak oldu

aynen kız dur diğer gelincikleri de sana şikayet edeyim nişanlılıkla ilgili korkuttular beni ama gerçekten çok güzel birşeymiş bende çok memnun kaldım

Geçen hafta başladı maraton
temmuzun son haftasına kadar
bütün kuzenlerim evleniyo
Bu hafta halamın kızı
Hep düğünlerde aşkımlayızzz

Sülalede evlenmeyi bekleyen ne çok varmış diyo herkes
kimse kimseye yardım edemiyo
herkesin evinde bi düğün telaşı sormayın :26:

Meltemcim yengenin tavsiyesi gerçekten çok doğru... Bende sizinle herşeyi konuşup paylaşabiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor...
Sizi seviyorum :13:

güle güle kullan rengi çok şekermişşş

ay sorma aynı durumdan bende şikayetçiyim canım Güzel canım iyi günlerde kullan yeşil mi aldın

evet canımm yesil aldım Karaca Bogaziçi serisi olarak geçiyor fiyatı da 38 tl benim çok hoşuma gitti Pasabahce'nin istanbul serisinden de almıstım günlük yemek takımım su bardaklarım filan yesil zaten benim

çok doğru. akrabalarına anlatmamak gerekirmiş sırrı derdi. gerekmedikçe kimseye anlatmamak gerek aslında.
günün günü oluyor senin karşına sunuyorlar
bende o yüzden burda konuşmayı dertleşmeyi daha çok seviyorum.
ayrıca hepinizide çok seviyorum kızlar.
Aylardır herşeyi birbirimize sorarak konuşarak danışarak akıl alarak yardımlaşarak yaptık iyiki varsınız.
Kendi adıma hepinize çok teşekkür ederim.

kızlar ben dün bir salaklık yaptım

şimdi bizim ev boyanıyor nişanlım da gece çalışıyor gündüz iş çıkışı boyacının yanında duruyor öğlene kadar falan sonra eve gidip uyuyor.
dün annem ve bir komşumuzla perdeciye gidecektik..
eve geldik ölçü falan aldık sonra bindik arabaya gittik beğendik ayarladık..

nişanlım çok kızmış bana benim neden fikrimi almadın niye davet bile etmedin diye..
boyacı var ve uykusuzdun diyorum ama haklı her eşyamızı beraber aldık ona niye teklif etmedim kendime de kızıyorum..
kafam karmakarışık oldu zaten ama tabii affetmiyor beni

şimdi buz gibi davranıyor çok kızgınım sana diyor en azından fikrimi alsydın diyor..

ya düzelmezse ben ne yaparım ? ne güzeldi aramız ama ben mahvettim yine

çok sağol meltemim
benimde çok zor günlerimde sizler vardınız yanımda

eminecim günaydın
senle rastlaşamadık.

okuyorum yürüyüşlerini özeniyorum sana okurken

kızlar ben çıkayım
tezimi hastanede beklerken düzelticem bilgisayarımı götürüyorum yanımda
net varsa yazarım arada

öptüm hepinizi ayrı ayrı

zeynep ve kübrayla rastlaşamadık selam söyleyin

ay meltemcim yeşili çok severim çok hoş umarum kullanaya vaktin olur benim henüz etiketlei bileç ıkmadı neredeyse evde durduğumuz mu var bir pazar oda ya misafir ya düğün dernek pazar gün bitiyor sabahlarıda kupa gibi onlardan içiyoruz misafir gelincede misafir bardaklarını çıkartıyprum

Bence yapacağın şey özürdilemek. nişanlının yerinde sende olsan çok kızardın =)
gönlünü al düşünemedim haklısın falan diye. zaten yumuşar heralde. kasıtlı yapmadığını anlat canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…