- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.041
züleyha bizim çıtırımız nasıl gidiyor nişanlılık kızlar ben agustos da yazmaya baslamıstım size topicte duygu vardı o neden gelmiyor artık?
buketcim evde ama aklımda
125gr yağ tencerede erityorsun içine 1 su bardağı un karıştırıyorsun unun rengi koyulaşıncaya kadar bir cezvede 1,5 su bardağı süt ve içinie vanilya koyup ılılndırıyorsun sonra tencereye döküyrsun biraz karıştırıp 1 su bardağ şeker ilave ediyorsun zaten kıvamını görünce kapattım
ay sorma aynı durumdan bende şikayetçiyim canımGüzel canım iyi günlerde kullan yeşil mi aldın
yanii ayloşş sen görünceye kadar ben geldimm kız:))9günaydın kızlar
kız zuzu girebildin mi topiğe sonunda
biraz önce gördüm yazdığını
meltemcim ben çok memnunum yaaaa
Her haftasonu beraberiz onlar geliyo biz gidiyoruz
öncedende görüşüyoduk ama e dışarda gez gez
şimdi ailelerle oturuyoruç
çok beğeniyorum bahçeleri var orda oturuyoruz
1 tane görümcem var huy olarak kopyayız sanki öyle diyolar
Herşey yolunda çok şükür
ben bir kere 1,5 su bardağı şeker ile yapmıştım da çok şekerli olmuştu başkada tarif bulamamıştım sağol canım o karışımı borcama döküp fırında üzerini kızartmayı unutmadın dimi canım
güle güle kullan rengi çok şekermişşş
ay sorma aynı durumdan bende şikayetçiyim canımGüzel canım iyi günlerde kullan yeşil mi aldın
Ben size bir şey anlatıyım benim annemler yazlıktalar ben evde yalnızım sadece 2 tane çok sevdigim kardesim dedigim insan var birisi okul bitince memleketine döndü diger kardesimle çhemen hemen hergün birlikteyiz kuzenlerim var ama bana yengemin tek tavsiyesi sakın sırrını derdini akrabalara anlatma oldu onlara hiçbir şey anlatmam onun dışında iş ortamım çok yogun herkes kendi işinin peşinde unv bitince herkes hayat telasına düştü bir tek ben burda sorunlarımı anlatabiliyorum yaptıgım herseyi sizinle paylasıyorum pazar günü ben yapayalnızdım Allah razı olsun Ayse beni aradı derdime ortak oldu
kuzummmmmmmmm sensiz olmuyo yaaaaaaa
Hepiniz evlisiniz sizinle çeyiz konuşması yapamıyorum günlük kullanım için Karacadan bu çay takımını aldım nasııııEki Görüntüle 216688
kızlar ben dün bir salaklık yaptım
şimdi bizim ev boyanıyor nişanlım da gece çalışıyor gündüz iş çıkışı boyacının yanında duruyor öğlene kadar falan sonra eve gidip uyuyor.
dün annem ve bir komşumuzla perdeciye gidecektik..
eve geldik ölçü falan aldık sonra bindik arabaya gittik beğendik ayarladık..
nişanlım çok kızmış bana benim neden fikrimi almadın niye davet bile etmedin diye..
boyacı var ve uykusuzdun diyorum ama haklı her eşyamızı beraber aldık ona niye teklif etmedim kendime de kızıyorum..
kafam karmakarışık oldu zaten ama tabii affetmiyor beni
şimdi buz gibi davranıyor çok kızgınım sana diyor en azından fikrimi alsydın diyor..
ya düzelmezse ben ne yaparım ? ne güzeldi aramız ama ben mahvettim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?