- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.061
aynen kız dur diğer gelincikleri de sana şikayet edeyim nişanlılıkla ilgili korkuttular beni ama gerçekten çok güzel birşeymiş bende çok memnun kaldım
kızlar ben dün bir salaklık yaptım
şimdi bizim ev boyanıyor nişanlım da gece çalışıyor gündüz iş çıkışı boyacının yanında duruyor öğlene kadar falan sonra eve gidip uyuyor.
dün annem ve bir komşumuzla perdeciye gidecektik..
eve geldik ölçü falan aldık sonra bindik arabaya gittik beğendik ayarladık..
nişanlım çok kızmış bana benim neden fikrimi almadın niye davet bile etmedin diye..
boyacı var ve uykusuzdun diyorum ama haklı her eşyamızı beraber aldık ona niye teklif etmedim kendime de kızıyorum..
kafam karmakarışık oldu zaten ama tabii affetmiyor beni
şimdi buz gibi davranıyor çok kızgınım sana diyor en azından fikrimi alsydın diyor..
ya düzelmezse ben ne yaparım ? ne güzeldi aramız ama ben mahvettim yine
superim züleyham günaydın canım
edacım acıbadem hastanesine gidiyorum kadıköydeki.
doğum kontrol hapına başlamak içinde ona gitmiştim 3tür ona gidiyorum
sende miyom mu var canım
çok özür diledim düşünemdim haklısın dedim ama kolay düzelmiyor aramız bizim..
çabuk yumuşamaz ama bu kez daha kötü gibi..
inan telaşeden kafam karmakarışıktı çok üzüldüm içime oturdu ama kolay geçmez belki düğün gününe kadar geçmez
Tatlım düzelir hiç merak etme... ama Bu aradalar herzamankinden daha fazla ilgi göster bence...
Yani eşin haklı ama bazen bizde ince düşünebiliyoruz...
Bence hoş bir sofra kur biraz giyin süslen hatta ufak bi hediye bile alabilirsin...
Özür dilerim kocacım bazen ince düşünemiyorum işte istersen iptal ettireyim seninle beraber başka bakalım falan de
yani işine karışmak gibi olmasın hepimizin eşi farklı sonuçta tatlım ama biraz şımarıklık yaparsan eşinin çok fazla uzatmıyacağına eminim :44:
şımarıklıktan hoşlanmıyor ve eşim değil daha canım ...
yani öyle sofra kurup giyinip süslenme imkanım yok..
iptal ettirelim dedim ne gerek var sen beğenmişin diye trip yapıyor..
benimkine zaman gerekiyor düzelmesi için ama zaten 2 hafta sonra düğünümüz var
günaydın kızlar
doktora gidecem diye evdeyim bugün
güzel geçsin gününüz
artık girince uzun yazmayacağım sohbet arasında bölünüyo
kimse yorum yazmıyor bana.
vakit olunca sohbete gelirim sadece
Valla Meltemcim sen yine ılımlı davranmışsın ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım... En başta kendi nişanlımı paralardım... Ne demek başkasının nişanlısını gezdirmek falan...
ortalıgı ayaga kaldırdım canımm bundan emin ol kız da öyle bir korku var ki facebooktan ne eklenme gönderebiliyosun ne de msj abisinin numarası vardı ben de zaten bana dedim o pazar gününü açıklayacaksınız yoksa ben bu olayı kapatmam benim nişanlıma diyolarmış işte meltem birsey yapmasın falan diye elimde biletlerim de var tlfon kayıtlarım da var gidicem senin nişanlının yanına ben ank'dan kalktım ist'a geldim senin nişanlını kınaya götürecegim die benim yanıma gelmedi bi de gittikleri yer pendik ist dışı yok hergün aglıyormuş da yok şöyleymiş de hala sinirim geçmedi
evet ayşecim maalesef rahmimde 3 tane miyom varmış
bitanesi yapışıkmış rahime bitanesi tavuk yumurtası büyüklüğünde diğeri de büyüyormuş.
cumartesi kadıköy şifa hastanesine gideceğim oradaki doktoru tavsiye ettiler. ama ameliyat olmak icin şifa hastanesini tercih edebileceğimi sanmıyorum cünkü bana o konuda pek güven vermiyor.
Hazır özel sağlık sigortam varken gidip muayenemi olup ameliyat olucaksam olayım diyorum
ondan sonra yeni iş aramaya başlarım. hem burda hazır işim varken maaşımı da almaya devam ederim.
Tabii bu 2inci doktor ne dicek o önemli
inşaallah arkadaşım...
dün geceden beri dua ediyorum ne olur düzelsin diye..
alıngan biridir nişanlım ama o telaşla bir de yorgunlukla hiç aklıma gelmedi ki..
offf ne salağım ben yaa...
inşaallah arkadaşım...
Dün geceden beri dua ediyorum ne olur düzelsin diye..
Alıngan biridir nişanlım ama o telaşla bir de yorgunlukla hiç aklıma gelmedi ki..
Offf ne salağım ben yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?