2011 gelin adayları buyrun sohbete

aynen kız dur diğer gelincikleri de sana şikayet edeyim nişanlılıkla ilgili korkuttular beni ama gerçekten çok güzel birşeymiş bende çok memnun kaldım

YAVRUM YAAA BANADA DİYOLAR UZATMA İŞTE İLLE SUYU ÇIKSIN DİLEMİ BEKLİYOSUN
AMA GERÇEKTEN AİLELERDE ÇOK ANLAŞTI
ÇOK ÇOK ŞÜKÜR
BİZDE AŞKIMLA DAHA Bİ RAHAT OLDUK
E ABİM VAR BENİM NİŞANLANMADAN ÖNCE BULUŞURKEN ÇEKİNİYYODUK
ANLIYOLARDI BİLİYOLARDI TABİ AMA ÇEKİNİYODUM YANİ
ŞİMDİ ÖYLE DEĞİLKİ NGÜZEL BİZİM DÜĞÜNLERİN HEPSİNE GELİYOLAR SAĞOLSUNLAR

KAYINVALİDEM GENÇ VE GERÇEKTEN ÇOK İYİ
İNŞ.HEP SONUNA KADAR BÖYLE GİDER

perşembe akşamı tyaatro varmış eşimin iş yerinden hep birlikte gideceğz çıkışta bize çay içmeye gelecekelrmiş 10 da ben şimdi bugünden hazırlamam lazım birşeyler saat onda ye gider :))

çok özür diledim düşünemdim haklısın dedim ama kolay düzelmiyor aramız bizim..
çabuk yumuşamaz ama bu kez daha kötü gibi..
inan telaşeden kafam karmakarışıktı çok üzüldüm içime oturdu ama kolay geçmez belki düğün gününe kadar geçmez

Tatlım düzelir hiç merak etme... ama Bu aradalar herzamankinden daha fazla ilgi göster bence...
Yani eşin haklı ama bazen bizde ince düşünebiliyoruz...
Bence hoş bir sofra kur biraz giyin süslen hatta ufak bi hediye bile alabilirsin...
Özür dilerim kocacım bazen ince düşünemiyorum işte istersen iptal ettireyim seninle beraber başka bakalım falan de
yani işine karışmak gibi olmasın hepimizin eşi farklı sonuçta tatlım ama biraz şımarıklık yaparsan eşinin çok fazla uzatmıyacağına eminim :44:

superim züleyham günaydın canım

edacım acıbadem hastanesine gidiyorum kadıköydeki.
doğum kontrol hapına başlamak içinde ona gitmiştim 3tür ona gidiyorum

sende miyom mu var canım

evet ayşecim maalesef rahmimde 3 tane miyom varmış
bitanesi yapışıkmış rahime bitanesi tavuk yumurtası büyüklüğünde diğeri de büyüyormuş.
cumartesi kadıköy şifa hastanesine gideceğim oradaki doktoru tavsiye ettiler. ama ameliyat olmak icin şifa hastanesini tercih edebileceğimi sanmıyorum cünkü bana o konuda pek güven vermiyor.
Hazır özel sağlık sigortam varken gidip muayenemi olup ameliyat olucaksam olayım diyorum
ondan sonra yeni iş aramaya başlarım. hem burda hazır işim varken maaşımı da almaya devam ederim.

Tabii bu 2inci doktor ne dicek o önemli

dilekcim kusura bakmada canım senin nişanlın bana çocuk gibi geliyor sen herdefasında özürdilemek için kıvranıyorsun bune ya.böyle günlerde biri olmazsa biri yapacak bu işleri.özürdilenecek birşey göremiyorum ben

şimdi bri sorum var benim dondurucuda sarmam var annem misair gelince çıkartırsun demişti gidince çıkartayım onu ısıtmak lazım mı kendi kendine çözülsün mü

şımarıklıktan hoşlanmıyor ve eşim değil daha canım ...
yani öyle sofra kurup giyinip süslenme imkanım yok..
iptal ettirelim dedim ne gerek var sen beğenmişin diye trip yapıyor..
benimkine zaman gerekiyor düzelmesi için ama zaten 2 hafta sonra düğünümüz var

Valla Meltemcim sen yine ılımlı davranmışsın ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım... En başta kendi nişanlımı paralardım... Ne demek başkasının nişanlısını gezdirmek falan...

Düğüne 2 hafta kala olur böyle şeyler canım... hepimiz çok alıngan olduk o dönemlerde... yani genelde kızlar böyle olur ama senin nişanlında hassas biri demekki... bence özür dillediysen çok üstüne gitme düğünden sonra herşeyin çok güzel olacağına eminim... yani hepsini unutup gidiceksiniz... biz düğüne 1 hafta kalan olmuycak biz kesin ayrılırız falan diyoduk ama düğün stresi böyle yapıyor. üzülme tatlım düğünden sonra süper olcak herşey :)

Denizcim kendisi çözülür ama bence misafirlerin gelmeden 1-2 saat önce yinede bir ısıt.. çünkü dolaptan çıkınca içleri tıkır tıkır oluyor.

inşaallah arkadaşım...
dün geceden beri dua ediyorum ne olur düzelsin diye..
alıngan biridir nişanlım ama o telaşla bir de yorgunlukla hiç aklıma gelmedi ki..
offf ne salağım ben yaa...

günaydın kızlar. geçmişi okuyayım deidm ama maşallah hızınıza yetişilmiyor vazgeçtim yarıda

geçmiş olsun canım. ama sakın bir daha öyle deme. valla öyle bir gelip hepimize yetişiyorsun ki bence gelip bir merhaba demekten daha fazlası ve daha güzel.

Ortalıgı ayaga kaldırdım canımm bundan emin ol kız da öyle bir korku var ki facebooktan ne eklenme gönderebiliyosun ne de msj abisinin numarası vardı ben de zaten bana dedim o pazar gününü açıklayacaksınız yoksa ben bu olayı kapatmam benim nişanlıma diyolarmış işte meltem birsey yapmasın falan diye elimde biletlerim de var tlfon kayıtlarım da var gidicem senin nişanlının yanına ben ank'dan kalktım ist'a geldim senin nişanlını kınaya götürecegim die benim yanıma gelmedi bi de gittikleri yer pendik ist dışı yok hergün aglıyormuş da yok şöyleymiş de hala sinirim geçmedi
Valla Meltemcim sen yine ılımlı davranmışsın ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım... En başta kendi nişanlımı paralardım... Ne demek başkasının nişanlısını gezdirmek falan...

meltemcim nişanlın biraz garip mi ne sen kalkıp gelmişşin seni terminalde beklemesi gerekirken milletin kızını almaya bırakmaya ne hakla gider ve bunudan senin haberin yok sanıırm sana bahsetmemiş

çok geçmiş olsun edacığım. Allah acil şifalar versin.

inşaallah arkadaşım...
dün geceden beri dua ediyorum ne olur düzelsin diye..
alıngan biridir nişanlım ama o telaşla bir de yorgunlukla hiç aklıma gelmedi ki..
offf ne salağım ben yaa...

canım herkesin türlü türlü huyu var. senin nişanlınında huyu böle demekki zamanla atıyo sinirini veya gerginliğini.
sen özür dilemişin çokta üstüne gitme. orta yolu sizde bulursunuz merak etme.
bende nişanlım görmeden yatak örtüsü almıştım.
ozaman o da bana alınmıştı. neden beraber seçmedik, ikimiz yaşıcaz niye her ayrıntıyı ikimiz yapmıcaz diye.
ona ozaman çok hak vermiştim. o da eve kendi kafasına göre bişiler alsa bende istemezdim. sonra örtüyü iade ettim o da beğenmedi benimde tam içime sinmediği için.
sonra çok daha güzelini aldım ama yine tek aldım ama onu beğendi :))

Meltem hiç görüşmedinizmi siz hafta sonu. yoksa işini halledip buluştunuzmu onu merak ettim.

Son düzenleme:
inşaallah arkadaşım...
Dün geceden beri dua ediyorum ne olur düzelsin diye..
Alıngan biridir nişanlım ama o telaşla bir de yorgunlukla hiç aklıma gelmedi ki..
Offf ne salağım ben yaa...

bir perde için bu kadar neden seni üzüyor tamam canım hayırlı olsun zevkine güveniyorum diyebilirdi erkeklerin nazlarıda hiç çeklimiyor
hani bu davranışı o yapsa senin tavır yapmanı mantıklı bulurdum çünkü bayan sensin o evi çerirecek oln sensin

Valla çok şaşırdım meltemmim... yani kabahat senin nişanlında mı? kızdamı? yoksa kızın nişanlısında mı bilemedim? Yani bence sen kendi nişanlında oturup bu konuyu ciddi ciddi konuşmalısın...Sonuçta sen kalkıp oralara gitmiş ne demek başkasının nişanlısını götürmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…