- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.081
Valla çok şaşırdım meltemmim... yani kabahat senin nişanlında mı? kızdamı? yoksa kızın nişanlısında mı bilemedim? Yani bence sen kendi nişanlında oturup bu konuyu ciddi ciddi konuşmalısın...Sonuçta sen kalkıp oralara gitmiş ne demek başkasının nişanlısını götürmek.
Ben kendi nişanlımla konustugum zaman o benim kardesim diyo götürürüm diyo ama kızın nişanlısının haberi yok madem öyle kardesin o zaman onun nişanlısı da bilsin ve ben anlatmayım die çok ugrastılar biliyomusun ben de inatlarına anlattım
Allah Allah, peki sonra ne oldu cok merak ettim meltem.
Nişanlın senden özür diledi mi? Naptı
şimdi bri sorum var benim dondurucuda sarmam var annem misair gelince çıkartırsun demişti gidince çıkartayım onu ısıtmak lazım mı kendi kendine çözülsün mü
Evett özür dilettirdim hepsi de benden özür diledi ama sonra da ne oldu biliyomusun ben çocukluk arkadasıyla onun arasını bozmusum o kızın nişanlısının kafasında soru işaretleri bırakmısım bunları söyledi
Ben kendi nişanlımla konustugum zaman o benim kardesim diyo götürürüm diyo ama kızın nişanlısının haberi yok madem öyle kardesin o zaman onun nişanlısı da bilsin ve ben anlatmayım die çok ugrastılar biliyomusun ben de inatlarına anlattım
Ben çocuk degilim kızlar 26 yasındayım 27 olacagım yakında 1 senedir beni tanıyosunuz libyaya gitti bekledim ama yeter artık ya annesine yüzükleri verecektim kabul etmedi gel dedim yüzüklerini al gelmiyo götürüp ben suratına atıcam
Ben...
öyle olmaz meltemcim önce bi sakinleş canım, sonra mantıklı düşünmeye çalış.
bu zamana kadarki davranışlarını ölç tart değerlendir kendi kafanda sonra kararını ver.
sorumsuz davranmış nişanlın evet, yanlış yapmış mantıklı bir açıklaması yok bunun ama altında bizim aklımıza gelmeyen bişey de yatabilir.
karşılıklı konuşmak en doğrusu....
hayır görşmedim aslı ben onun keyfini mi bekliycem ben zaten günü birlik gelmişim oraya pazartesi işe gitmem gerekiyor ben de görmeden geri geldim
meltemcim silmişsin başını kaçırdım yüzük attıracak kadar önemli ne oldu ki
sana özel msj atıyım okursun buraya yorum yaparsın canım
Evet Aysede aynısını söyledi Allah var bu zamana kadar her istedigimi yaptı hiç hayır demedi ama bu arkadası hayatımıza girdikten sonra hersey çok degişti nerdesin .....yiyenlerini parka götürdüm nerdesin ....onlarda yemek yiyorum kızın çeyizinde bulasık makinası eksikmiş abisine söylemiş abisi de yengesine cep telefonu aldıgı için alamamış bizimkine anlatıyorlar ya kızlar akıl var mantık var normal bir insan bunları anlatırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?