2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben kendi nişanlımla konustugum zaman o benim kardesim diyo götürürüm diyo ama kızın nişanlısının haberi yok madem öyle kardesin o zaman onun nişanlısı da bilsin ve ben anlatmayım die çok ugrastılar biliyomusun ben de inatlarına anlattım

Allah Allah, peki sonra ne oldu cok merak ettim meltem.
Nişanlın senden özür diledi mi? Naptı

Evett özür dilettirdim hepsi de benden özür diledi ama sonra da ne oldu biliyomusun ben çocukluk arkadasıyla onun arasını bozmusum o kızın nişanlısının kafasında soru işaretleri bırakmısım bunları söyledi
Allah Allah, peki sonra ne oldu cok merak ettim meltem.
Nişanlın senden özür diledi mi? Naptı

şimdi bri sorum var benim dondurucuda sarmam var annem misair gelince çıkartırsun demişti gidince çıkartayım onu ısıtmak lazım mı kendi kendine çözülsün mü

toprağım bence önce çıkar kendi kendine çözülsün birden sıcak suya konuluncada lapalaşıyor

meltemcim çok şaşırdım
o kadar yakınlar kızın nişanlısının niye haberi yok

senin kafandaki soru işaretleri nolcakmış peki?

Yani bi özürle herşey bitmiyor bana göre
ne var özür dilerim de geç
ama benim aklımdada kalırdı soru işaretleri kusura bakma
gerçekten kardeşimde dese çok ilginç

Kendi öz kardeşi bile olsa sen kalkıp oraya gitmişsen öncelikle seni almalı... Hem madem kardeşi gibi senide yanına alsaydı sonra nereye gidilicekse beraber gitseydiniz... bilemiyorum meltemcim kafanı karıştırmak gibi olmasın ama senin nişanlının bu davranışı bana çok normal gelmedi heleki kardeşim gibi demesi hiç hiç normal değil bence

Ben çocuk degilim kızlar 26 yasındayım 27 olacagım yakında 1 senedir beni tanıyosunuz libyaya gitti bekledim ama yeter artık ya annesine yüzükleri verecektim kabul etmedi gel dedim yüzüklerini al gelmiyo götürüp ben suratına atıcam

öyle olmaz meltemcim önce bi sakinleş canım, sonra mantıklı düşünmeye çalış.
bu zamana kadarki davranışlarını ölç tart değerlendir kendi kafanda sonra kararını ver.
sorumsuz davranmış nişanlın evet, yanlış yapmış mantıklı bir açıklaması yok bunun ama altında bizim aklımıza gelmeyen bişey de yatabilir.

karşılıklı konuşmak en doğrusu....

hemen acele karar verme meltem dur bakalım biraz.
sinek küçük ama mide bulandırır derler ya. mideni bulandırma.
öyle aralarında bişi falan yoktur. gerçekten kardeş gibi olabilirler. ikiside nişanlı sonuçta. bu taraflardan çok
nişanlın yalnızca düşüncesizlik etmiş. sana karşı çok ayıp etmiş o yönde kızmakta çok haklısın.

Ya nasıl bi açıklaması olabilir bilmiyorum meltemim
yani yakın arkadaşı olabilir
ama senide alsaydı nereye gidicekse ikiniz bıraksaydınız o kızı
nebilim nişanlını tanımıyoruz
şimdiye kadar olan davranışlarını düşün fevri karar verme derim

Evet Aysede aynısını söyledi Allah var bu zamana kadar her istedigimi yaptı hiç hayır demedi ama bu arkadası hayatımıza girdikten sonra hersey çok degişti nerdesin .....yiyenlerini parka götürdüm nerdesin ....onlarda yemek yiyorum kızın çeyizinde bulasık makinası eksikmiş abisine söylemiş abisi de yengesine cep telefonu aldıgı için alamamış bizimkine anlatıyorlar ya kızlar akıl var mantık var normal bir insan bunları anlatırmı

meltem bende başını kaçırdım olayın ama anladığım kadarıylşa cevap vereyim. madem o kızdan sonra böyle oldu. tek yapacağın şey var. o kızla görüşmeyi kesecek ailesiyle herşeyiyle. isterse akrabası olsun. bu dediğinede bir bahane uyduramaz heralde. sende ondan sonraki davranışlarına bakıp kararını verirsin. şimdi acele karar verme. ama tavrını koy. b

bazen erkekler çok saf olabiliyorlar. anlamıyorlar karşılarındaki iinsanın niyetini. sinir oldum şlimdi

yaaa kızlar bişey söylicem ama yanlış anlamazsınız umarım,
ben evlendiğimden beri doğru düzgün uyuyamıyorum ve gerçekten artık bu uykusuzluklar hem yüzüme yansıyor hem de cok unutgan yapıyor beni.
dün gece 11 gibi yattık ama uyumamız biraz sürdü eşim uyuyor hemen onda bı sıkıntı yok ama uyurken ya üzerime kolunu atıyor ya bacağını ya da bana sarılmaya çalışıyor ama kemikleri o kadar ağırki nefes alamıyorum darlanıyorum
bir gece de olsa tek başıma yatıp uyuyabilsem diyorum kendi kendime ama eşime ayıp ediyormuşum gibi geliyor o zamanda

napsam sizce?

Allah'a havale ediyorum kızlar ben böylelerini içinde Allah korkusu olan bunları yapamaz zaten kızın zaten bir korkusu olmasa msjını kapatmaz ben sadece nişanlısına nasıl bir insanla evlendigini görsün diye bunları anlattım ona buna kuyruk sallıyo sonra birine kapagı atıyo ben çok namusluyum evlendim bu arada nakış kursuna falan gidiyomuş kızlar çalışanlar namussuz oldugu için çalışmıyomuş hanımefendi çok namuslu görüyomusunuz

meltem oldukça zekisin erdemlisin kaltın gittin kırmadın oralara siz hergün mü görüşüyorsunuzda sen git meltemicim beni bir ark bırakıp geleyim diyebilecek kadar sürekli görüşme imajı sağlanamaz daa önce mail olayı vardı yani senin nişanlın bulunmayan hint kumaşı ne varda bu kadar etrafında bu kızlar anlamıyorum bence durumu gidişatına bırak sasede uzaktan izle nasıl yani seni görmez bir kız için acaba hanginiz değerlisiniz merak ettim sadece biraz izlemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…