- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.101
allah'a havale ediyorum kızlar ben böylelerini içinde allah korkusu olan bunları yapamaz zaten kızın zaten bir korkusu olmasa msjını kapatmaz ben sadece nişanlısına nasıl bir insanla evlendigini görsün diye bunları anlattım ona buna kuyruk sallıyo sonra birine kapagı atıyo ben çok namusluyum evlendim bu arada nakış kursuna falan gidiyomuş kızlar çalışanlar namussuz oldugu için çalışmıyomuş hanımefendi çok namuslu görüyomusunuz
yaaa kızlar bişey söylicem ama yanlış anlamazsınız umarım,
ben evlendiğimden beri doğru düzgün uyuyamıyorum ve gerçekten artık bu uykusuzluklar hem yüzüme yansıyor hem de cok unutgan yapıyor beni.
dün gece 11 gibi yattık ama uyumamız biraz sürdü eşim uyuyor hemen onda bı sıkıntı yok ama uyurken ya üzerime kolunu atıyor ya bacağını ya da bana sarılmaya çalışıyor ama kemikleri o kadar ağırki nefes alamıyorum darlanıyorum
bir gece de olsa tek başıma yatıp uyuyabilsem diyorum kendi kendime ama eşime ayıp ediyormuşum gibi geliyor o zamanda
napsam sizce?
Allah'a havale ediyorum kızlar ben böylelerini içinde Allah korkusu olan bunları yapamaz zaten kızın zaten bir korkusu olmasa msjını kapatmaz ben sadece nişanlısına nasıl bir insanla evlendigini görsün diye bunları anlattım ona buna kuyruk sallıyo sonra birine kapagı atıyo ben çok namusluyum evlendim bu arada nakış kursuna falan gidiyomuş kızlar çalışanlar namussuz oldugu için çalışmıyomuş hanımefendi çok namuslu görüyomusunuz
Allah'a havale ediyorum kızlar ben böylelerini içinde Allah korkusu olan bunları yapamaz zaten kızın zaten bir korkusu olmasa msjını kapatmaz ben sadece nişanlısına nasıl bir insanla evlendigini görsün diye bunları anlattım ona buna kuyruk sallıyo sonra birine kapagı atıyo ben çok namusluyum evlendim bu arada nakış kursuna falan gidiyomuş kızlar çalışanlar namussuz oldugu için çalışmıyomuş hanımefendi çok namuslu görüyomusunuz
ay eda ya sorma bende eşim uyuduktan sonra yatağın bir ucuna gidiyorum sonra bana diyor yarın git madem içerde yat :) laf sokuyor ama ben alışık değilim daralıyorum birde sıcak sarıp sarmalıyor
edacım sakın öyle bişey yapma. sadece canım ben biraz şöyle yatayımmı de yatağın kenarına çekil. ayrı yatağa bence bir gecelik bile olsa alıştırmayın birbirnizi.
yerim ben onun nakışını yolarım valla iplerini. iyi yapmışsın ama bundan sonrası için skainlik dmönemin başlıyor melttem. sakin olacaksın olanları izleyeceksin.
ayhhh sorma deniz, ben yatağın en kenarına gidiyorum oraya geliyo çekiyor beni yanına
o dalınca yine kenara kayıyorım bakıyorum en fazla 5dakika sonra yine kolu bacağı üstümde.
bi de kalkıp üstümü örtüyor kuzum ya
zaten böyle bişey teklif etsem sanırım aylarca konuşmaz benimle kübra
içimden diyorum iş seyahatine gitse de bende uyusam
ben birde sıcaklıyorum diye yuymıyorum dye vantilatör aldı yatmadan veriyoux azıcık duvara ordan geliyor püfür püfür
Kızlar bende bişi anlatıcam şimdi aklıma geldi. Dün nişanlımla yatakta oturduk sohbet ediyoduk uyumadan önce ordan burdan.
Ebeveyin banyosunun ışığını yakıp kapısını araladık yatak odasına ışık girsin biraz diye karanlık olmasın diye.
Oturduğum yerin karşı çaprazına düşüyor bitişinde de camın perdesi var siyah.
neyse birden gözüm kaydı böle ışık içinde bi adam silüeti gördüm. ama yüzü belli değildi beden olarak bi süliet sadece
hihhh diye korkarsın ya birden öle oldum eşim bana bişi anlatıyodu o sırada.
baya korktum ama saniyelik bişeydi. eşim ben korkunca kalktı hemen ışğı filan yaktı ama etkisinden çıkamadım hemen.
gece komidinin lambaları açık yattım. Yatak odasında eşim gececi olduğu zaman nasıl yatıcam ben ya
Acaba halisilasyonmuydu. bi anlık göz yanılgısımıydı yoksa gerçekten bişimi gördüm bilmiyorum ama çok gerçekçiydi yaaa(
eşimin babası diye düşündüm ben.
Kızlar bende bişi anlatıcam şimdi aklıma geldi. Dün nişanlımla yatakta oturduk sohbet ediyoduk uyumadan önce ordan burdan.
Ebeveyin banyosunun ışığını yakıp kapısını araladık yatak odasına ışık girsin biraz diye karanlık olmasın diye.
Oturduğum yerin karşı çaprazına düşüyor bitişinde de camın perdesi var siyah.
neyse birden gözüm kaydı böle ışık içinde bi adam silüeti gördüm. ama yüzü belli değildi beden olarak bi süliet sadece
hihhh diye korkarsın ya birden öle oldum eşim bana bişi anlatıyodu o sırada.
baya korktum ama saniyelik bişeydi. eşim ben korkunca kalktı hemen ışğı filan yaktı ama etkisinden çıkamadım hemen.
gece komidinin lambaları açık yattım. Yatak odasında eşim gececi olduğu zaman nasıl yatıcam ben ya
Acaba halisilasyonmuydu. bi anlık göz yanılgısımıydı yoksa gerçekten bişimi gördüm bilmiyorum ama çok gerçekçiydi yaaa(
eşimin babası diye düşündüm ben.
deniz allahtan öyle bir sorunum yok. bende tam tersi üşüyorum. hala pikeyle yatıyorum sıkı sıkı sarılıp.
sana öyle gelmiştir canım. duasız yatıp kalkma ve abdestsizde tabi. bu konuyu sen yokken konuştuk. olabiliyormuş yeni evlilerde.
Canım regl oluyorum kendimi kötü hissediyorum o yüzdende zaten.
Ondanmı oldu nedir anlamadım(
yeni evlilerde böyle değişik şeyler oluyor aslıcım ya hepimiz garip garip şeyler yaşadık rüyaalr kabuslar sende dua okuyarak yat rahatlarsın gece lambası felan aç tek değilsin ki sonuçta birinin olması bile insanı rahatlatır.
bende geçen akşam ölecekmişim sadece bir günüm kalmıştı herkes benim için birşeyler yapmak istiyor en son gelen ablamdı öleceğim gün kapı çaldı baktım ablam gelmişti(( çok garip bir rüyaydı kalktım gece anlatıyorum eşime oda uyku sersemi diyor ki allah allah :)
geçen gün rüyamda
Bence gözyanılgısıydı aslıcım... yani böyle gerçekten gördümmü falan diye düşünürsen etkisinden kurtulamazsın...
Geçen gece bende wc e kalktım gözüm yarı açık gidiyorum aynı şekilde ebeveyn banyosuna girdim çıktım sanki yatakta eşimin yanında biri yatıyo gibiydi birden uykum açıldı gözlerim faltaşı gibi oldu sonra yatağa eşimin yanına bir fırlayışım var anlatamam o da korktu noluyo falan diye yok bişi sarılsana deyip yattım ama uzun bi süre uyuyamadım... o yüzden göz yanılgısı bence hepimizin gördükleri diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?