2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay eda ya sorma bende eşim uyuduktan sonra yatağın bir ucuna gidiyorum sonra bana diyor yarın git madem içerde yat :) laf sokuyor ama ben alışık değilim daralıyorum birde sıcak sarıp sarmalıyor

terbiyesiz ...............

Ndemek çalışanlar namussuz nakış kursuna gidenlermi namuslu
basit insan

edacım sakın öyle bişey yapma. sadece canım ben biraz şöyle yatayımmı de yatağın kenarına çekil. ayrı yatağa bence bir gecelik bile olsa alıştırmayın birbirnizi.

yerim ben onun nakışını yolarım valla iplerini. iyi yapmışsın ama bundan sonrası için skainlik dmönemin başlıyor melttem. sakin olacaksın olanları izleyeceksin.

nasıl laflar bunlar ya, ne kadar saçma ve ayıp
onun sevyesine düşeyim deme sakın gaz'a gelme meltemcim.
sen asaletini koru ve ne yapıcaksan soğukkanlıkık ile yap

nişanlını da bu tarz konuşmalar ile etkilemeye çalışmıyordur Inşallah

ay eda ya sorma bende eşim uyuduktan sonra yatağın bir ucuna gidiyorum sonra bana diyor yarın git madem içerde yat :) laf sokuyor ama ben alışık değilim daralıyorum birde sıcak sarıp sarmalıyor

ayhhh sorma deniz, ben yatağın en kenarına gidiyorum oraya geliyo çekiyor beni yanına
o dalınca yine kenara kayıyorım bakıyorum en fazla 5dakika sonra yine kolu bacağı üstümde.
bi de kalkıp üstümü örtüyor kuzum ya

zaten böyle bişey teklif etsem sanırım aylarca konuşmaz benimle kübra
içimden diyorum iş seyahatine gitse de bende uyusam

Valla ne biçim kızlar var anlamadım ben yaa... Sadece eş olarak değil arkadaş olarakta insana zarar verebilecek tiplerden bu kız belli... O yüzden uzak durmak şart nişanlın için.Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın :/

ben de canım sıkkın diyordum ama bir ben değilmişim... Allah herkese bol sabır versin ne diyeyim...

ama o çalışanlar namussuzdur diyen kızın nasıl olduğu belli zaten öyle diyenler herşeyi saman altından su yürüterek yapıyor...

bende sabah uykusa hasretim . sabahları eşim çok erken uyanıyor. hafta içi sonu farketmez. ve tabi ne oluyor otomatikmen o kalkınca benide kaldırma çabaları başlıyor. resmen gözüm kapalı yalvarıyorum sabahları. nolur aşkım biraz uyuyayım . tabi rahat bırakırmııııı

Kızlar bende bişi anlatıcam şimdi aklıma geldi. Dün nişanlımla yatakta oturduk sohbet ediyoduk uyumadan önce ordan burdan.
Ebeveyin banyosunun ışığını yakıp kapısını araladık yatak odasına ışık girsin biraz diye karanlık olmasın diye.
Oturduğum yerin karşı çaprazına düşüyor bitişinde de camın perdesi var siyah.
neyse birden gözüm kaydı böle ışık içinde bi adam silüeti gördüm. ama yüzü belli değildi beden olarak bi süliet sadece
hihhh diye korkarsın ya birden öle oldum eşim bana bişi anlatıyodu o sırada.
baya korktum ama saniyelik bişeydi. eşim ben korkunca kalktı hemen ışğı filan yaktı ama etkisinden çıkamadım hemen.
gece komidinin lambaları açık yattım. Yatak odasında eşim gececi olduğu zaman nasıl yatıcam ben ya
Acaba halisilasyonmuydu. bi anlık göz yanılgısımıydı yoksa gerçekten bişimi gördüm bilmiyorum ama çok gerçekçiydi yaaa (
eşimin babası diye düşündüm ben.

meltemcim şimdi okudum canım ne diyeyim şaşırdım özellikle annesinin o kadar tepki vermesi ve o kelimeyi kullanması normal değil kimse kolay kolay kimseye o yakıştırmayı yapmaz bu kadar tepki verdiğine göre bir bildiği olabilir ama sen genede sakin ol canım

ben birde sıcaklıyorum diye yuymıyorum dye vantilatör aldı yatmadan veriyoux azıcık duvara ordan geliyor püfür püfür

deniz allahtan öyle bir sorunum yok. bende tam tersi üşüyorum. hala pikeyle yatıyorum sıkı sıkı sarılıp.

sana öyle gelmiştir canım. duasız yatıp kalkma ve abdestsizde tabi. bu konuyu sen yokken konuştuk. olabiliyormuş yeni evlilerde.

yeni evlilerde böyle değişik şeyler oluyor aslıcım ya hepimiz garip garip şeyler yaşadık rüyaalr kabuslar sende dua okuyarak yat rahatlarsın gece lambası felan aç tek değilsin ki sonuçta birinin olması bile insanı rahatlatır.

bende geçen akşam ölecekmişim sadece bir günüm kalmıştı herkes benim için birşeyler yapmak istiyor en son gelen ablamdı öleceğim gün kapı çaldı baktım ablam gelmişti (( çok garip bir rüyaydı kalktım gece anlatıyorum eşime oda uyku sersemi diyor ki allah allah :)
geçen gün rüyamda

Bence gözyanılgısıydı aslıcım... yani böyle gerçekten gördümmü falan diye düşünürsen etkisinden kurtulamazsın...
Geçen gece bende wc e kalktım gözüm yarı açık gidiyorum aynı şekilde ebeveyn banyosuna girdim çıktım sanki yatakta eşimin yanında biri yatıyo gibiydi birden uykum açıldı gözlerim faltaşı gibi oldu sonra yatağa eşimin yanına bir fırlayışım var anlatamam o da korktu noluyo falan diye yok bişi sarılsana deyip yattım ama uzun bi süre uyuyamadım... o yüzden göz yanılgısı bence hepimizin gördükleri diyelim :)

Canım regl oluyorum kendimi kötü hissediyorum o yüzdende zaten.
Ondanmı oldu nedir anlamadım (

hayır olsun inşallah canım.

evet en iyisi öle demek. bide bu tarz şelerde ben tırsağın tekiyimdir. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…