- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.341
günaydın kızlar. aşka gelmişiz
Benim askım duygularım falan depreşti ama aramıyorum çünkü ben ona çok kızgınım dün akşam da aradı sesi filan gitmiş biraz daha ders alması lazım
gizdgn ylsgkhn asya 1905 ben kendi adıma konusuyum bizde sizi tanımıyoruz siz de kendinizi anlatırmısınız nerde yasıyosunuz çalışıyomusunuz kaç yasındasınız evlimisiniz
evllk bıraz kumar gıbı bısy ne cıkcgnı bılmosn karsna ama suan onu delı gıbı sevıorm umrm evlnrz:)hftsnda bze tansmya gldı bklm artk
Bilmiyorum Meltem birbirimizin hayatlarına bu kadar müdahale edilmemeli...Yani erkek arkadaşa hayır-kız arkadaşa hayır denilmemeli... Evet bende bazı arkadaşlarıyla görüşmesini istemedim eşimin çünkü sağlam insanlar değildi, o da benim bazı arkadaşlarımla görüşmemi istemedi ama hiçbirzaman cinsiyet ayrımı yapmadık...
gizdgn ylsgkhn asya 1905 ben kendi adıma konusuyum bizde sizi tanımıyoruz siz de kendinizi anlatırmısınız nerde yasıyosunuz çalışıyomusunuz kaç yasındasınız evlimisiniz
tatlım manisada yaşıyorum devlet hastanesinde çalışıyorum 25 yasını henüz doldurmadım13 gün önce evlendim iş yerinde boş zamanlarımı burda sizlere yazarak geçiyorum
Bence müdahale edilmemeli çünkü ben hiçbir zaman onun arkadaslarına müdahale etmedim dün yazdıgım olayı okumussundur belki evet şu saatten sonra ederim çünkü ben o insanı hayatımda istemem sen sonuçta sosyal bir insansın unv okumussun tabiki arkadasların olucak ...ben çok sosyal bir insandım benimkinde de acayip derecede beni kaybetme korkusu vardı ya meltem beni bırakıp giderse o yüzden beni çok kıskandı tatile gidiyorum havuza giremezsin 5 dkda bir arıyordu abartmıyorum sonra o huyları düzeldi birbirimizi iyice tanıdıktan sonra
bende eşimi ilk işe girdiğimde nöbetçi oldum bir akşam acilin kapısında çarpışmamız üzerine gördüm eşimde o akşam nöbetçiymiş o anda gözlerim gözlerine kaydı gülümsedik o günden sonra ona hep gözleri gülen adam dedim ismini bile bilmiyordum.aynı iş yerinde farklı binalrda çalışmamıza ragmen hiç karsılasmadık yıllar sonra ilk karşılasmamızdan sonra zorlukları asarak evlendık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?