2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bilmiyorum Meltem birbirimizin hayatlarına bu kadar müdahale edilmemeli...Yani erkek arkadaşa hayır-kız arkadaşa hayır denilmemeli... Evet bende bazı arkadaşlarıyla görüşmesini istemedim eşimin çünkü sağlam insanlar değildi, o da benim bazı arkadaşlarımla görüşmemi istemedi ama hiçbirzaman cinsiyet ayrımı yapmadık...

gizdgn ylsgkhn asya 1905 ben kendi adıma konusuyum bizde sizi tanımıyoruz siz de kendinizi anlatırmısınız nerde yasıyosunuz çalışıyomusunuz kaç yasındasınız evlimisiniz

tatlım manisada yaşıyorum devlet hastanesinde çalışıyorum 25 yasını henüz doldurmadım13 gün önce evlendimiş yerinde boş zamanlarımı burda sizlere yazarak geçiyorum

Bence müdahale edilmemeli çünkü ben hiçbir zaman onun arkadaslarına müdahale etmedim dün yazdıgım olayı okumussundur belki evet şu saatten sonra ederim çünkü ben o insanı hayatımda istemem sen sonuçta sosyal bir insansın unv okumussun tabiki arkadasların olucak ...ben çok sosyal bir insandım benimkinde de acayip derecede beni kaybetme korkusu vardı ya meltem beni bırakıp giderse o yüzden beni çok kıskandı tatile gidiyorum havuza giremezsin 5 dkda bir arıyordu abartmıyorum sonra o huyları düzeldi birbirimizi iyice tanıdıktan sonra

Ben de meltem canım 26 yasındayım ankda yasıyorum işte bi tane nişanlım var ona kızgınım şu anda anlatıyorum okuyosundur zaten özel bir tv kanalında program yapıyorum memnun oldumm

Bu arada kızlarrr haftaya kısa bir tatil yapıcammm iyi gelir heralde kendimi toparlayım biraz
tatlım manisada yaşıyorum devlet hastanesinde çalışıyorum 25 yasını henüz doldurmadım13 gün önce evlendimiş yerinde boş zamanlarımı burda sizlere yazarak geçiyorum

Evet canım okudum ve yorumda yapmıştım hatta dün.. işte ondan bahsediyorum,sen o arkadşaının ona zarar vereceğini biliyorsun daha doğrusu size zarar vereceğini biliyorsun ama o görmek istemiyor... bazen biz çok sevdiğimiz insanların (bu arkadaşımız, eşimiz, akrabamız fark etmez) bize zarar verebileceğini düşünmüyoruz,yani ihtimal bile vermiyoruz. ama dışarıdan bakanlar o insanların bize zarar verebileceğini görüyorlar işte böyle durumlarda müdahale edilmeli... ama seninki farklı bir durum erkek arkadaşın olamaz diye birşey olmamalı tatlım, biz okumuş çalışan sosyal insanlarız tabiki hertürlü arkadaşımız olmak zorunda... hayatlarımız eşlerimizden ibaret değil bunu onlarda bilmeli ve anlamalı bence.

günaydın kızlar,
hafta sonuna bir kala umarım keyifler yerindedir.

ben eşimle kavgalıyım o yüzden bu gece güzel uyudum uzuuuun zaman sonra uykumu almış bir şekilde uyandım, şimdi de kahvemi içiyorum

bende eşimi ilk işe girdiğimde nöbetçi oldum bir akşam acilin kapısında çarpışmamız üzerine gördüm eşimde o akşam nöbetçiymiş o anda gözlerim gözlerine kaydı gülümsedik o günden sonra ona hep gözleri gülen adam dedim ismini bile bilmiyordum.aynı iş yerinde farklı binalrda çalışmamıza ragmen hiç karsılasmadık yıllar sonra ilk karşılasmamızdan sonra zorlukları asarak evlendık

ne güzel türk filmlerindeki gibi :)
Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah canım :)

kızlar bu akşam nişanlımın ailesi geliyo ne yamak yapıcağıma karar veremedi yardımcı olun gerilim dolu dakikalar geciricem inşallah bizimkiler sıkıntı yaşatmazlar annem dedi ben karışmam yemeklere off kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…