- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.361
Ben de meltem canım 26 yasındayım ankda yasıyorum işte bi tane nişanlım var ona kızgınım şu anda anlatıyorum okuyosundur zaten özel bir tv kanalında program yapıyorum memnun oldumm
Bu arada kızlarrr haftaya kısa bir tatil yapıcammm iyi gelir heralde kendimi toparlayım biraz
kızlar bu akşam nişanlımın ailesi geliyo ne yamak yapıcağıma karar veremedi yardımcı olun gerilim dolu dakikalar geciricem inşallah bizimkiler sıkıntı yaşatmazlar annem dedi ben karışmam yemeklere off kafam karıştı
eft yazılarınızı okudum nısanlınla kavgalı olmanıza uzuldum ama bazen gerekıyor cunku deger kıymet bılmek ıcın bız kadınların fıtratında olayları uzatmak vr erkekler dha farklı hemen duzelmek ıstıyor bnce nısanlını uzme sen yne coktatile nereye gidiyorsun smdıden ıyı ıstıratler cnm
kızlar bu akşam nişanlımın ailesi geliyo ne yamak yapıcağıma karar veremedi yardımcı olun gerilim dolu dakikalar geciricem inşallah bizimkiler sıkıntı yaşatmazlar annem dedi ben karışmam yemeklere off kafam karıştı
Kızlar anneme msj attım;
Bugün meleğimin doğum günü,yani bugün benim doğum günüm.
Yaşama sebebim diyorum sana,çünkü beni sen getir dünyaya.
Beni sana benzetiyorlar hep,çünkü seni taklit ediyorum.
Canım annem seni herşeyden çok SEVİYORUM...
Doğum günün kutlu olsun melek annem benim,bizimle beraber nice mutlu mutlu senelerin olur inşallah...İyiki doğdun,iyiki benim annemsin :)
gözlerim yaşadı tatlım ya çok güzel yazmışsın doğum günü kutlu olsun anneciğinin
Zeynep ve eda hoşgeldiniz eda ne oldu :44:
Kızlar anneme msj attım;
Bugün meleğimin doğum günü,yani bugün benim doğum günüm.
Yaşama sebebim diyorum sana,çünkü beni sen getir dünyaya.
Beni sana benzetiyorlar hep,çünkü seni taklit ediyorum.
Canım annem seni herşeyden çok SEVİYORUM...
Doğum günün kutlu olsun melek annem benim,bizimle beraber nice mutlu mutlu senelerin olur inşallah...İyiki doğdun,iyiki benim annemsin :)
Anecinin dogum gününü benim de kutladıgımı ilet canımm
Kübra yayla çorbasını yarmadan mı yapıyosun ben pirinçle olanını sevmiyorum
dha güsel bir hediye düüşünemiyorum
Eda sen gelmeden az önce biz de Emine ile bu durumu konusuyorduk bu erkekler neden onlardan baska bir hayatımız olabilecegini de kabul edemezler ki?Evlenmek demek sadece kocana çamaşır yıkayacaksın yemek pişireceksin olmuyor ki...nişanlıyken de senin arkadasların vardı onlarla da görüşüyordun Eda hepsi aynı biliyomusun unv mezunu da olmaları kültürlü de olmaları bi şeyi değiştirmiyo bu arada ben geçmişte de yazdım ama eşinin işi hayırlı olsun benim nişanlım da bilgisayar mühendisi onlar fazla bilgisayarı kurcalamaktan beyinleri uyusuyor sen sıkma tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?