2011 gelin adayları buyrun sohbete

eft yazılarınızı okudum nısanlınla kavgalı olmanıza uzuldum ama bazen gerekıyor cunku deger kıymet bılmek ıcın bız kadınların fıtratında olayları uzatmak vr erkekler dha farklı hemen duzelmek ıstıyor bnce nısanlını uzme sen yne coktatile nereye gidiyorsun smdıden ıyı ıstıratler cnm

canım bir çorba bir pilav yapacaksın mutlaka. yayla çorbası yapabilirsin yazın iyi gidiyor. birde etli bir yemek yapman gerekiyor. işte o sorun.

Kızlar anneme msj attım;

Bugün meleğimin doğum günü,yani bugün benim doğum günüm.
Yaşama sebebim diyorum sana,çünkü beni sen getir dünyaya.
Beni sana benzetiyorlar hep,çünkü seni taklit ediyorum.
Canım annem seni herşeyden çok SEVİYORUM...
Doğum günün kutlu olsun melek annem benim,bizimle beraber nice mutlu mutlu senelerin olur inşallah...İyiki doğdun,iyiki benim annemsin :)

Ya ben otelde tatili heralde balayında yapabilecegim canım çünkü mersinde yazlık var oraya gidecegim o biraz üzülsün burnu sürtünsün kim kıymetli onu anlasın

Canım şimdiden kolay gelsin
Etlli yemek şart malesef... bence fırında etli patatesli bişiler yapabilrisin yanına pilav ve püre birde çorba yeter gibi gelio

gözlerim yaşadı tatlım ya çok güzel yazmışsın doğum günü kutlu olsun anneciğinin

Allah annelerimizi basımızdan eksik etmesin tatile gitmeden önce yolda karsılastık eve dönüyoruz çanta begendi onu aldım sonra dondurma ısmarlayım mı dedim (annem kilolu degil ama kendine bakmayı sever akupunktur yaptırıo)hayırrr olmazz rejimim ne olucak dedi biz annemle hep arkadas gibiyiz Allah onları basımızdan eksik etmesin

dha güsel bir hediye düüşünemiyorum

Eda sen gelmeden az önce biz de Emine ile bu durumu konusuyorduk bu erkekler neden onlardan baska bir hayatımız olabilecegini de kabul edemezler ki?Evlenmek demek sadece kocana çamaşır yıkayacaksın yemek pişireceksin olmuyor ki...nişanlıyken de senin arkadasların vardı onlarla da görüşüyordun Eda hepsi aynı biliyomusun unv mezunu da olmaları kültürlü de olmaları bi şeyi değiştirmiyo bu arada ben geçmişte de yazdım ama eşinin işi hayırlı olsun benim nişanlım da bilgisayar mühendisi onlar fazla bilgisayarı kurcalamaktan beyinleri uyusuyor sen sıkma tatlı canını

günaydınnnn tatlııı güzellll bebişlerrrrrrrrrrrrrr:)))) hepinizi kucaklıyorummmm
esracımmmmmmm herşeyin güzel olmasına çok sevindimm çok bekledin sabrettinn bebişimmm maşallah diyeyim ve darısı bizee:)) özletme kendini uğra aradaa

Anecinin dogum gününü benim de kutladıgımı ilet canımm

Kübra yayla çorbasını yarmadan mı yapıyosun ben pirinçle olanını sevmiyorum

bende pirinçle onaı hiç sevmiyorum sanki sütlaç gibi oluyor. en iyisi yarma buğday yada kendime deriz biz. ondan yapmak. ama ben bazen arpa şehriyeden yapıyorum oda güzel oluyor.

hoşbulduk kızlar
bugün pek yazamayabilirim okumaya çalışıcam sadece.
dün akşam bende şu meşhur yayla çorbamdan yaptım bayıla bayıla yedi. ilk kez yaptım evlendikten sonra. hergece bundan yap dio
eşim herkese anlatıyormuş
benim hatun çok güzel yemekler yapıo
hem işte çalışıo 6dan sonra yemek yapıo birde evi temizlio misler gibi yapıo die
iş yerinde arklarımda dio biz tembel kadınla evlenmişiz die
arada getiriyrm onlarada bişiyler pastaydı kekti
bizimkiler yapmıo hem evde oturuo hem bişiy yapmıo diolar

Bi de size bir sey daha anlatıcam bugün çok gevezeyim ama uzun zamandır sizinle konusmuyordum ya benim bi tane kuzenim var kızla birlikte büyüdük o evlendi beni çagırıyo hadi kuzen gel oturalım diye gidiyorum kocası da bizimle birlikte oturuyor hep beraber çay içiyoruz kocasını yanından ayırmıyor sadece işe gönderiyor bana böyle şeylerde çok cıvık geliyo belki ben seninle agda muhabbeti yapıcam adamın yanımızda işi ne

Sağol meltemcim, yarından itibaren beyefendi müdür oluyor.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…