2011 gelin adayları buyrun sohbete

Valla haklısın edacım,yani bende olsam küserdim kesin ama bence başkalarının yanında hiçbişey belli etme,yani normal konuş gülümse ona karşı... eve gelince koy tavrınıki başkaları anlamasın hiçbişeyi :)

arkadaş ortamında erkeklerin olması banada saçma gelir. hani onunda eşi olsa tamam .

bende bu hafta sonu cumartesi arkadaşlarımı çaya davet ettim. 4 arkadaşım ve eşleri.hepimiz bu sene içinde evlendik. peş peşe erkekleri oturma odasına atıp biz salonda kaynatırız diye düşünüyorum.

Erkeklerin şu sahiplenme duyguları yokmu insanı çileden çıkarıyor ... Evli barklı kadın olunca dünya tersine dönüyor sanki onlara göre...

peki belli etmedim Eminecim, bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştım
normalde daha neşeli oluyorum daha cok konuşuyorum bu sefer onunla değil başkarlıyla konuşmadım

edacım bence erkekler bir takım şeyleri düşünemiyorlar,onları bizim yönlendirmemiz gerekiyor ...tabi bir süre sonra bizde yorulucaz bu durumdan ama başka yapacak bişey yok...onlardan bizim gibi düşünmelerini beklemek büyük aptallık.

bizde bir hafta önce bu akşam anneme gideceğimizi söyledik.dün akşam eve gelmiş ee yarın arkadaşımın doğumgünü oaya gidicez diyor bana...gel de şimdi öldürmeee... :)

Aslıcım hepsi aynı nişanlı arkadasımla bu kış akşam 7'ye kadar gelinlik baktık diye bana ne tripler attı araba konusuna gelince Edacıgımm ben kullanmayım diye gitti kendine hiç benim tarzım olmayan bir araba aldı kızlar bi tek benimki degilmiş yazdıklarınızı okuyunca hepsini anladım erkek arkadas olmayacak kışın hava kararmadan önce eve gireceksin kızlarla dışarda degil evde oturacaksın mini etek giymeyeceksin Allahımm yaaa benimki bildigin maço dışardan bakınca da bu adamdan hayatta böyle şeyler beklemezsin diye düşünürsün

normalde daha neşeli oluyorum daha cok konuşuyorum bu sefer onunla değil başkarlıyla konuşmadım

Bende çok fazla saklıyamam gerçi sana söylüyorum ama yani hareketlerimle değil ama yüzümle direk belli ediyorum sinir olduğumu,morelimin bozulduğunu :)
İtişe kakışa bir bakmışız 10 yıllık 20 yıllık evliyiz inşallah,erkeklerin odun olduklarını kabullenerek başlamak lazım tabi :)

ya ben bu erkekleri anlamıyorum gerçekten
kendileri arkadaşları ile rahatca buluşabiliyorlar, bize gelince bi tripler tavır koymalar.

ona söyledim bana karşı bir daha sesini yükseltirsen giderim. Çocuk değilim beni azarlayamazsın, bana bağırman icin evlenmedim seninle dedim.
ben sana bağırmadım, sana öyle gelmiş ama bağırmadım dedi

selamunaleyküm kızlar.

çok yoruldum vergi dairesinden yeni geldim salak gibi topuklu giydim baya yürünecek mesefa varmış meğer hep araba ile bıeakıyorlardı şimdi metro ile gittim ayaklarım şişti ya

ben gene muhabbetin başını kaçırdım

Geçen gün bizde benzer bir konudan tartışmıştık. Aynı şekilde annemlere gidicektik konuştuk akşamdan ertesi gün işten çıkışına 1 saat kala aradı arkadaşlarla buluşucam ben annene gelirim sen git demezmi dedim hayır yarın buluş arkadaşlarınla anneme gidicez bekliyorum... ama biz 1 hafta önce planlamıştık bu buluşmayı demezmi işte bu cinayet sebebi cümle... eh be adam madem 1 hafta önceden planlı bişi akşam niye söylemiyorsun değilmi ama unutmuş hayatısı :)))
Ahh erkekler ahhh :)

ya benim eşim çok acayip kızlar...geçenlerde alışverişe çıktık...bi kaç tane elbise aldım deneyerek...onun beğendikleri de var içinde...şimdi giyiyorum yok kısa,yok önü açık...ya seninle beraber almadık mı diyorum,sen kesin yıkarken çekiyor onlar diyor bana ...ama ben yine de giyiyorum

Allah'a şükür çok kıskançlıklarımız olmadı bizim.Hatta kendi der bana git şu arkadaşınla görüş,bak bununla uzun zaman oldu görüşmeyeliarayın buluşun falan diye ....

kızlar yaa bugün ba bs formlarının son günü
yazamıyorum ama okuyorum sayfa altta

bu erkekler :113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

yook yook benimki kıskançlıkta sınır tanımaz ben ankda atlet bodyle dolasıyorum mesela geçen hafta ist'a gittim atlet body ceket vardı üzerimde de korktugumdan o sıcakta çıkartamadım

selamunaleyküm kızlar.

çok yoruldum vergi dairesinden yeni geldim salak gibi topuklu giydim baya yürünecek mesefa varmış meğer hep araba ile bırakıyorlardı şimdi metro ile gittim ayaklarım şişti ya

Hoşgeldin canım vergi dairesinin oraya nilüfer kent meydanımı yapılacakmış gördün mü öyle bir çalışma

canım bir çorba bir pilav yapacaksın mutlaka. yayla çorbası yapabilirsin yazın iyi gidiyor. birde etli bir yemek yapman gerekiyor. işte o sorun.

ditorum ki mercimek yapıyım güzel yapıyorum cünkü ette şüpeliyim işte tatlı hazırmı alsam kendimmi yapsam yaparsam ne yapsam offffffffffff:18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…