- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.381
Bi de size bir sey daha anlatıcam bugün çok gevezeyim ama uzun zamandır sizinle konusmuyordum ya benim bi tane kuzenim var kızla birlikte büyüdük o evlendi beni çagırıyo hadi kuzen gel oturalım diye gidiyorum kocası da bizimle birlikte oturuyor hep beraber çay içiyoruz kocasını yanından ayırmıyor sadece işe gönderiyor bana böyle şeylerde çok cıvık geliyo belki ben seninle agda muhabbeti yapıcam adamın yanımızda işi ne
Valla haklısın edacım,yani bende olsam küserdim kesin ama bence başkalarının yanında hiçbişey belli etme,yani normal konuş gülümse ona karşı... eve gelince koy tavrınıki başkaları anlamasın hiçbişeyi :)
peki belli etmedim Eminecim, bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştım
normalde daha neşeli oluyorum daha cok konuşuyorum bu sefer onunla değil başkarlıyla konuşmadım
Valla haklısın edacım,yani bende olsam küserdim kesin ama bence başkalarının yanında hiçbişey belli etme,yani normal konuş gülümse ona karşı... eve gelince koy tavrınıki başkaları anlamasın hiçbişeyi :)
peki belli etmedim Eminecim, bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştım
normalde daha neşeli oluyorum daha cok konuşuyorum bu sefer onunla değil başkarlıyla konuşmadım
selamunaleyküm kızlar.
çok yoruldum vergi dairesinden yeni geldim salak gibi topuklu giydim baya yürünecek mesefa varmış meğer hep araba ile bırakıyorlardı şimdi metro ile gittim ayaklarım şişti ya
canım bir çorba bir pilav yapacaksın mutlaka. yayla çorbası yapabilirsin yazın iyi gidiyor. birde etli bir yemek yapman gerekiyor. işte o sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?