2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim kocaya kocaman bir maşallah diyorummmmmmmmmmmmm tüh tüh allah bozmasın
bana gereksiz sıkıntılar yaratmıyor allahtan birbirimizi tanıyoruz o benim huyumu biliyor ben onun huyunu biliyorum ikimizde anında parlıyoruz dün barut gibi geldi bende mutfakta uğraştım biraz temizlik yaptım
baktım yaklsşılmıyor deniz sen işe devam et saat akşma 11 geçiyor aldım un yağ un kurabiyesi yptım bir baktım geliyor kuzu kuzu yanıma sakinleşmiş yardım edeyim mi dedim olablir hayr dememi bekliyordu şunları kaldrıabilirsin bunu da yaparsan evinirim :))))))))))))))

benimkide ayrı bir alem. bazen çok rahat oluyor. bazende arızalığı tutuyor. ilk zamanlar sabahları yüzüme bakıp makyaj yapmadın dimi diyordu. bu arada her sabah aynı soru iş yerinde ne giyeceksin. kısa pardesü giyiyorum altına pantolon. içten ne giydiğimi görmüyor ya. diyor pantolonun üzerine kısa bişey giymeyeceksin değil mi.
ya diyorm beni hala tanıyamadın mı sen giy desen ben rahat etmem. olsun diyor ben sorayım yine

ditorum ki mercimek yapıyım güzel yapıyorum cünkü ette şüpeliyim işte tatlı hazırmı alsam kendimmi yapsam yaparsam ne yapsam offffffffffff:18::18::18::18::18::18::18:

annen neden yapmıyor anlamadım nerdeki

bak ozaman madem güzel yapıyorsun mercimek çorbası ok
fırında patatesli tavuk ve pilav
cacık ve çoban salata güzel oluyor dmates ve soğandan
karpuz kes tamam
çayın yanınada bir kek çal
ilerleyen saatler içnide baklava yanına domdurma haydi güle ügle

ohh deniz maşallah sana son noktayı koydun. süper fikir

ay kübra erkek egemenliği sağlayacaklar ben de kısıtlamalara gelemiyorum valla birşey diyor ama giydiğim birşey se ve sadece ogün arıza çıkarmışşa şöyle gözlerimi bir çeviriyorum höyttttttttttt

bugün yüzkleimi unuttum zaten surat yaptı :) dedim eve gidince takarım rtık ne diyeyim

deniz en büyük hatayı yapmışsınnn yüzükleri unutmak en büyük kavga sebebi. hatta benimki alyansa bile razı gelmiyor. tek taşıda takacakmışım ki . tektaş gösterişliymiş. insanların daha çok dikkatini çekermiş. benim evli olduğumu daha rahat anlarlarmış

strese gerek yok en kolay yemek fırında patatesl itavuk şipşak bende makarnadan bile kolay süzme derdin yok atıyon tepsiye tavukalrıda üstüne ver frına oldu bitti

ben akşam temizlik yaptım her tarafta uzuncana saçalrım yayılmış artık yok çektim süpürgeye artık bir daha buluşmamak üzere:)
tramusu yaptım sbah yedim bir dilim tadna bakayım diye
sigara böreği
un kurabiye
peynirli açma
sarma vardı hazırladım tabak bardak gelince skınıtı olmasın
kayınpederim uğradı kapıdan o ara belki gelmezler dedim ama yinede bulunsun diyor ki inşallah gelemzler biz yeriz :))))

ben hiç çıkartıyorum yüzüklerimi onlarla uyuyup onlarla duşa giriyorum ne yüzük meraklısıymışım

bende geçen akşam elitm çaya gelmişti o zaman yaptım tramisu. çok eskiden bir kere yapmıştım hatırladığım kadarıyla sallama bir tramisu yaptım ama çok beğendiler. eşimde rejimde ama ona bu hafif tatlı diye yedirdim kocaman bir dilim. sen nasıl yapıyorsun denizcim tiramisuyu

ben hiç çıkartıyorum yüzüklerimi onlarla uyuyup onlarla duşa giriyorum ne yüzük meraklısıymışım

ilk zamanlar ben görmemişin bir yüzüğü olmuş misalii çizilmesin diye çıkartıyordum ama şimdi ev işi yemek falan derken sıkılıyorum elimde kocaman iki yüzük o yüzden çıkartıyorum oda unutma sebebim oluyor.

kızelti dedin de benim süpürgeyi sordun mu eltine

valla şimdi sinirli diye gece hamur yaptıran o unuttum ne yapayım koştur koştur 6,5 beri ayaktayım kendi yüzüğünü almış aynanın önünden benimki orda alsaymış kendinede piçtim suçu iki dakikada neyseki bilerek yapmadığımı çok iyi biliyor ...

canıkom ben
hazır kek alıyorum
ıslatmak için
1 su bardağı süt 2 kaşık şeker ve bir tatlı kaşığı nescafe ıelim yanmayacak kadar ılındıryorum

ıçı için
2,5 su bardağı süt 3 kaşık un 3 kaşık şeker muhalebi gibi olunca labneyi döküyum iki karıştırıp kapatıyorum
sonraı

tamamdır canım bende yaklaşık aynı yapıyorum muhallebisi fazla gelmişti benimkinin senin muhallebi öölçün daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…