2011 gelin adayları buyrun sohbete

fırında tavuk derken patatesli felan değilse kızartma patates de olabilir geni servis tabağına kızartma tavuk ve pilav servisini unutamıyoum çok güzel gelmişti gözüme birde rus salatası olabilir ilk çorba servisi ile başlarsın

tavuğun yanına fırında makarna yapabilirsin canım birde denizimin dediği gibi baharatlı fırın patates ile süper bir menü olur diye düşünüyorum yoğurtlu semizotu salatasıda yapabilirsin

tavugun yanına dondurulmuş hazır patatesler varya onlardan alıyım ben o zaman çünkü evde kızarttıgım patatesler onlar gibi olmuyoo ben de çok ugrastım onlar gibi olsun die ama olmadı patatesleri soydum dogradım yıkadım buzdolabı poşetine koydum sonra kızgın yaga attım ama olmadı sizin bi fikriniz varmı bununla da ilgili saool denizcim çorba olarak da havalar sıcak oldugu için yayla çorbası ya da sivas çorbası düşündüm

eda müdürle nasıl geçti konuştunuz mu

güzel geçti denizim
benimle çalışmaktan cok memun olduğunu o eşim ve bana iftira attığı çok kötü bir hafta geçirdiğini ve benimle konuşmadan önce sinirlerinin bozulduğunu ve söylediği şeyden çok utandığını ve pişman olduğunu söyledi.
benim icin seninle çalışmak cok değerli seni hiçbir şekilde kaybetmek istemiyorum ve hayal kırıklığını cok iyi anlıyorum dedi.
bende o söylenene inanıp ve ikna olup bana bunları aktarmanız beni cok üzdü demekki ben sizin gözünüzde öyle bir imaja sahibim dedim.
Inanmadım ama ihtimal verdim dedi, bende olabilir hepimiz insanız bişeyleri unutabiliriz ama ben bu zamana kadar neyi yanlış yaptıysam veya bişey unuttuysam hep size gelip bunu söyledim dedim.
yani bir sayfa açalım dedi, bende tamam dedim ama ben burayı bitirdim kafamda
müdürümde şimdi ben işten cıkarsam yeni birini işe almakla onu yetiştirmekle uğraşmak istemediği icin benim ağzıma bal sürmeye çalışıyor işte

makarna ve patatesin her çeşidini yerim kesinlikle hayır demem ama buketim ya fırında makarna bana çok agır geliyoo ben onu begenmiyorum yogurtlu semizotu salatası ama süper fikir bunu da yapıyım bu arada Aysunla ben de Arnica bora aldık haberin olsun biz bütün yorumları okuduk şimdiye kadar olumsuz birsey duymadım ben de bizim evde arçeligin en son modeli var annem 350 tlye aldı çekmiyo bile artık arçelik eskisi gibi degil ayaklı süpürge olarak da fantom var ben çogu zaman onunla çektiriyorum arnicayı da suluda en çok övülen o oldu ondan aldım ben zaten sulu bekletmem o yüzden rahat kullanacagımı düşünüyorum suyunun içerisinde de kullanmadıgın parfümünü dök yumuşatıcı dök evin mis gibi koksun
tavuğun yanına fırında makarna yapabilirsin canım birde denizimin dediği gibi baharatlı fırın patates ile süper bir menü olur diye düşünüyorum yoğurtlu semizotu salatasıda yapabilirsin

öyle yap bimde var koca paket çıtır çıtır kızartma.)
yoğurt çorbası evet yaz için ideal ben habersiz gelen amca oğlu için menü sallmıştımiki dakikada dolapt BAGET VARDI KIZARTTIM HAVUÇTA AZICIK KASENİN ALTINA HAVUÇ KOYDUM ÜSTÜNE PLAV DAĞINIK PİLAV TABAKTA SEVMİYORUM TABAĞA ÇEVİRDİM HEÖ ŞEKİLLİ HEM HAVUÇTA GÜZEL TAT KATIYOR

VALLA CANIM BENDE KIARTMALRIM BAZEN İYİ OLUYOR BAZEN KÖTÜ OLUYOR PATATESTEN PATATESE FARK VAR NİŞASTASI ÇOK OLAN ERİYOR GİBİ

meraba kızlaar forumunuza geçenlerde yazmıştım arada girip okuyorum bende nişanlıyım pek yakında da düğünümüz olucak..nişanlım niğdeliydi burda yorum yapmışstınız ama ben cevap yazamamıştım işteyken foruma yazdıklarım gönderilmiyor bazen sinir oluyorumm..

yazdıklarınızdan faydalanıyorum güzel tarifler paylaşıyorsunuz çok pratik :)

pazar günü akşam oturmasına gelecekmiş arkadaşları eşleriyle birlikte
bende şu menüyü düşündüm ama sizin de yorumunuzu istiyorum
tatlı olarak:
muzlu rulo muhallebi
çatlamış kurabiye
tuzlular:
yalancı lahmacun
havuç tarator
kısır
kırmızı biber dolması

yok canım tatlı yeter etimek sigara böreği olablir tatlı baymasın diye gerçi hafif ama

tamam o zaman sıgara böreği et yemeği pilav soğuk meze olarak amerikan salatası çoban salata patates püresi tatlı etimek tatlısı nasıl offfffffffffffff ya :18::18::18::18: elmalı turtadamı yapsam

Son düzenleme:
Elimin altında internet olsa bile kendime tarif defteri oluşturdum ben degişik tatları deniyorum yazıyorum ama içine işaret koyuyorum mesela ben de paylasıyım sizinle kremalı mantarlı makarna sosunu begenmedim ben onu hazırı olmadan evde kendim yapıyorum daha güzel oluyor mantarı tek basına yiyemem ama tavuga gerçekten çok yakışıyo mantar içine kaşar peyniri koyup yemeklerinizin yanında da servis yapabilirsiniz fırında çok güzel eriyor tavuk salatası yaptım içine kırmızı biber dogradım hiç yakışmadı internetteki bazı tariflerde çok alakasız dolmam çok güzel sararım

bence krem şanti koyma sadecxe muhallebi yeter

AA bende çok severim fırında makarnayı hatta pilavdan daha çok severim AA arnica boracılar çoğunluktaymış bende günlük temilik için rowentanın dik şarjlısını aldım günlük temizliği onunla yapmayı düşünüyorum detaylı temilik için sulu alayım dedim canım aysunda kullansın o zaman onada sorayım koku oluyormu

ben kırmızı biberi çok severim ben her sene turşusunu yapıyorum evlenince de yapıcam çok pratik oluyor bana dolmasının tarifini verirmisin canım ben de yapıyım

sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum bu yollardan sizde geçtiniz daha deneyimlisiniz

benim babam nişanlımı başından beri istemedi ama bundan önce gelenleri de hiç istememişti ben o zman bu kadar önemsememiştim ama şimdi kendi begendiğim istediğim biri olunca bunun için çok savaştım güç bela nişanımız oldu hala hayal gibi...
ama şimdi düğüne geldi sıra ve çok az bi vakit kaldı babamsa hiç oralı değil hala olmasın havasında
bende belli bi yaştayım küçük deilim nişanlımda öyle işi gücü de yerinde
tek sorun benim başka bi şehire gidecek olmam
illa onun gözü önünde olamamki
bi türlü anlatamıyorum
nişanlanınca herşey düzelir sanmıştım ama daha beter
nişanlımla telefonla bile rahat konuşamıyorumm
bu haftasonu gelicek eşya bakıcaz nasıl söyliycem die kara kara düşünüyorum..

tamam o zaman sıgara böreği et yemeği pilav soğuk meze olarak amerikan salatası çoban salata patates püresi tatlı etimek tatlısı nasıl offfffffffffffff ya :18::18::18::18: elmalı turtadamı yapsam

tatlım zaten yemeğe gelecekler yemekten sonra da pek birşey yenmez sigara böreğini ele turtayı boşver meyve verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…