2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aman bebişim denk gelsinde eşlik etme sen bana
Bende hiç bi kıpırdama yok

aslında nişanlılığımdan çok memnunum
herşey çok güzel geçiyo çok şükür
yarın kayınvalidemlerde gelcek
aşkımda gelcek

Nişanlılık bence en güzel dönemlerden biri.
Bende çok memnunum bu durumdan.
Sevdiceğim saolsun çok anlayışlı vede fedakar o yüzden görüşme konusundada sorun yaşamıyoruz.
Ama yinede aynı evi paylaşmanın hayali bambaşka allahım nasip etsin hepimize tez zamanda inşallah.

Maşallahhh :) Benim sevdiceğimde yemek konusunda benden marifetli.
Bekarken alışmış her şeyini kendi yapar.Ütüsünü bile.Ki ben ütüyüde pek sevmem ben yaparım diyor.
İnşallah evlenince bizde böyle oluruz :)

bence romantik yemek için çok da tecrübeli değilsen değişiksoslu bi makarna salata ve şarap da ii gider.

makarna yapmakta üstüme yoktursoslu bir makarna yapılabılır eft şarap da güsel olabılırdı ama içki kullanmıyoruz tuvuklu patatesın yannda soslu makarna güsel gider teskkr ederm fikirlenz için

en az 2,5 sene çıktık
3 ay sözlü kaldım
10 ay nişanlı
hangisi derseniz
şuan en güzel günlerim diyebilirim evlilik

çok farklı oluyor keşke bunca zaman nişanlı felan kalcağıma evlenseymişim diyorum
hepsinin yeri ayrı ama en rahat olduğum dönem

tatlım hıc korkma oyle alıstıysa yapar hatta senn yaptınıda begenmez bnden soylemesı bu arada bnde ütüde nefret ederm senn gibi eşim yapar ayy burdakı kızlar cok becerıksız oldumu dusunecek ama napıyım alısmamısım bırde Rabbım dagına gore kış verıyor başkası cekmez vla hihhhiiii

kesnlikle bnde evlılıkten sonra aynı seyı soyledım katılıyorum aynen ustelık evlılık korkumlarm vardı hepsıunı astım evlılık hepsınden gusel bncede cnm

nilayım bitanem cok özledim seni, aklı başında mantıklı aşk böcüğüüü
cok geçmiş olsun canım, kendine dikkat et

kübracım, haklısın canım. yeni evli ve aynı durumda olan biri olarak sana katılıyorum canım ama
benim de senin gibi üslup sorunum var.
Haklıyken kurduğumuz cümleyle haksız duruma düşüyoruz. dün teyzemle konuştum da, dedi ki kocana naz yapabileceğin ve istediklerini kabul ettireceğin en etkili yer maalesef edacım yatak odası, orda söyle isteklerini. bende şirinlik yaparak kocacıığım, böyle böyle yapsak mı diyorum
yapmak istemese de tamam diyo mecbur cünkü olmaz dese tartışma cıkacak
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış misali

Bende ilk kez afyon lokumu yaptım :)
Burdaki bir arkadaşdan aldım tarifini.
Şirkete dağıttım az önce yettiği kadar herkes bayıldı aferim bana :)
Önce ben denedim tabi kontrol amaçlı
Benimkinin üzeri bol cevizli oldu :)
Bu hafta sonuda pilav denicem

ütü benden de uzak dursun mümkünse
allahtan sürekli gömlek fln giyicek bi işte çalışmıyo nişanlım rahatım o konuda
ama lazım oluncada kendisi yapar banada o öğretti zaten

ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor

bende aynı şeklide nişanlılığımdan çok memnunum bu kızlar bizi boşuna korkutmuşlar

Ayy bu durumu zaten daha şimdiden yaşıyorum canım.Bende beceriksizim yani nasıl desem pratik yapmadım hiç.
Ama ütüyüde gerçekden sevmiyorum.Patates soyma biçimime bile karşı benimki :)
Birlikde az hazırlık yapmadık.İçerde annesi ve annem otururken biz mutfakda tabak hazırlıyorduk.
Sevdiceğimde börekleri kesiyordu :) Yine bize geldiği bir akşam birlikde ıspanak doğradık patates soyduk.
Ben bile teklif etmem kendi alır oturur yanıma :) Seviyorum ben bu çocuğu yaa :)
Aynen kesinlike dengeliyoruz birbirimizi yoksa geçim zor olurdu allah korusun.

ben şu yaşıma kadar cam silmemişim yükseklik korkum var diye valla cam siilyorum ütüde nefret ediyorum ama yinede yapıyorum kim yapacak sorumluluklarıma sahip ç.ıkmaya alıştırıyorum ve alışıyorum babam hep derdi merak ederim evlenince nasıl kadın olacksınız mutfağa felan girmezdim de şimdi annem aradığında anlatıyorum da aferim kızım babana söyleyeyim de rahat olsun diyor:)))
babam eşe saygı çok önem verir
kendi evi olunca daha bir keyifli yapıyor insan ben rahatlığı seven biriyim kreyfim gelince alasını yaparım bu huyumu bildiğim için ilk günden bir besmele ile başaldım aynı yoğunluk devam ediyor yoruluyorum ama kendimlede grur duyuyorum hem çalışıyorum hem hem ev hanımlığı yapıyorum valla bunu düşünerek motivemi sağlıyorum :)))))

Nilaycım geçmiş olsun bende de taş var geçen sene gireburu dogru yazdım galiba aktarlarda satılıyo suyunu içtim bir daha da oluşmadı inşallahta oluşmaz Denizz siz nasıl tanıstınız?

Çok teşekkür ederim edacım..
Bende sizleri çok ama çok özledim buğün pek susmam gibi geliyor :)
Kesinlikle aynen katılıyorum tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Aslında herşey bizim elimizde.Ve uslup konusunda kesinlikle katılıyorum kurduğumuz cümleler çok ama çok önemli.
Dün şöyle bir maziye geri dönüş yaptıkda sevdiceğimle neler aşmışız ben nasıl yol kat etmişim farkında olmadan nasılda değişmişim.
Hayat gerçekden süprizlerle dolu...Çok ama çok mutlu olalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…