- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.661
inşallah bu akşam doğru bir şekilde konuşabilirim. ve inşallah oda beni anlar.
Aman bebişim denk gelsinde eşlik etme sen bana
Bende hiç bi kıpırdama yok
aslında nişanlılığımdan çok memnunum
herşey çok güzel geçiyo çok şükür
yarın kayınvalidemlerde gelcek
aşkımda gelcek
tatlım 20 gün balayı tatılmız surdu hep dısarda yedik eve dönüncede eşim izinli bn calıstıgımdan dolayı eşim yapıyorbende bu duruma acayıp sevınıyorum yazık her gun ayrı bır yemek yapıyor cokta marıfetlıdır bekarken alısmıs sımdıde yapıyor saolsun ama artık yemek yapma zamanı geldı bu aksam ozel olsun ıstıom yorumları okuyorum gecmıs yorumları ayy burda yazmak cok ıyı gelıyor fıkırlerınız ıcınde cok teskkr ederm
bence romantik yemek için çok da tecrübeli değilsen değişiksoslu bi makarna salata ve şarap da ii gider.
offffffff iş yapasım yine gelmiyor burada çeen daha keyifli
Maşallahhh :) Benim sevdiceğimde yemek konusunda benden marifetli.
Bekarken alışmış her şeyini kendi yapar.Ütüsünü bile.Ki ben ütüyüde pek sevmem ben yaparım diyor.
İnşallah evlenince bizde böyle oluruz :)
en az 2,5 sene çıktık
3 ay sözlü kaldım
10 ay nişanlı
hangisi derseniz
şuan en güzel günlerim diyebilirim evlilik
çok farklı oluyor keşke bunca zaman nişanlı felan kalcağıma evlenseymişim diyorum
hepsinin yeri ayrı ama en rahat olduğum dönem
tatlım hıc korkma oyle alıstıysa yapar hatta senn yaptınıda begenmez bnden soylemesı bu arada bnde ütüde nefret ederm senn gibieşim yapar ayy burdakı kızlar cok becerıksız oldumu dusunecek ama napıyım alısmamısım bırde Rabbım dagına gore kış verıyor başkası cekmez vla hihhhiiii
Bende ilk kez afyon lokumu yaptım :)
Burdaki bir arkadaşdan aldım tarifini.
Şirkete dağıttım az önce yettiği kadar herkes bayıldı aferim bana :)
Önce ben denedim tabi kontrol amaçlı
Benimkinin üzeri bol cevizli oldu :)
Bu hafta sonuda pilav denicem
Eki Görüntüle 217671
Nişanlılık bence en güzel dönemlerden biri.
Bende çok memnunum bu durumdan.
Sevdiceğim saolsun çok anlayışlı vede fedakar o yüzden görüşme konusundada sorun yaşamıyoruz.
Ama yinede aynı evi paylaşmanın hayali bambaşka allahım nasip etsin hepimize tez zamanda inşallah.
Aman bebişim denk gelsinde eşlik etme sen bana
Bende hiç bi kıpırdama yok
aslında nişanlılığımdan çok memnunum
herşey çok güzel geçiyo çok şükür
yarın kayınvalidemlerde gelcek
aşkımda gelcek
tatlım hıc korkma oyle alıstıysa yapar hatta senn yaptınıda begenmez bnden soylemesı bu arada bnde ütüde nefret ederm senn gibieşim yapar ayy burdakı kızlar cok becerıksız oldumu dusunecek ama napıyım alısmamısım bırde Rabbım dagına gore kış verıyor başkası cekmez vla hihhhiiii
nilayım bitanem cok özledim seni, aklı başında mantıklı aşk böcüğüüü
cok geçmiş olsun canım, kendine dikkat et
kübracım, haklısın canım. yeni evli ve aynı durumda olan biri olarak sana katılıyorum canım ama
benim de senin gibi üslup sorunum var.
Haklıyken kurduğumuz cümleyle haksız duruma düşüyoruz. dün teyzemle konuştum da, dedi ki kocana naz yapabileceğin ve istediklerini kabul ettireceğin en etkili yer maalesef edacım yatak odası, orda söyle isteklerini. bende şirinlik yaparak kocacıığım, böyle böyle yapsak mı diyorum
yapmak istemese de tamam diyo mecbur cünkü olmaz dese tartışma cıkacak
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?