2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben istersem oluyor ama ben istiyorum ki o istesin. o söylesin. ben ona hadi demesem yıllarca evde oturabilir. o zamnda ben kafamda kuruyorumbenimle vakit geçirmek istemiyor mu diye. eskiden gezdi dolaştı hevesini aldı şimdi evde oturuyor diyorum. off kafayı yedim ya sinirlerim yıprandı sanırım. bianda böyle oldum

ütü benden de uzak dursun mümkünse
allahtan sürekli gömlek fln giyicek bi işte çalışmıyo nişanlım rahatım o konuda
ama lazım oluncada kendisi yapar banada o öğretti zaten

bende ütüden nefret ederim ama senin kadar şanslı değilim benim nişanlım bankacı:S Şimdi kendi ütüsünü kendi yapıyor ama evlenince yapacağını sanmıyorum buhar kazanlı ütü aldım biraz kolaylık olur belki

akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum şu fasulye 7,5 lira oldu ben hala yapamadım çürüyecek bir sürü sebze var yani her defasında 1 er kilo al diyorum ama topalyıp eliyor

aynen tatlım yaaa sağolsun çok anlayışlı 5 yıl bitti öle çok çok üzdüğünü hiç bilmem
dediler hep nişanlanınca kavga edersiniz nişan olduk çok şükür Rabbime herşey yolunda

dediğin gibi tatlım görüşmekte sorun yaşamıyoruz ama
aynı evi paylaşmanın hayali varr

offffffff iş yapasım yine gelmiyor burada çeen daha keyifli

kuşum gel buraya gell

Nilaycım geçmiş olsun bende de taş var geçen sene gireburu dogru yazdım galiba aktarlarda satılıyo suyunu içtim bir daha da oluşmadı inşallahta oluşmaz Denizz siz nasıl tanıstınız?

belediyenin kursuna gidiyordum sertifika almak için bilgisayar kardeşi yani kaynımda geliyordu hoca benimle aynı yaşıt ve çok fazla bilgisi yoktu bende destek oluyordum yani birlikte analtıyorduk kardeşi evde baehsetmiş benden çok oda beni merak etmiş yani kardeşi hem arkadaşım hem kaynım :) o tanıştırdı

O konuda bende sendenim buketim takım giyiyor benim sevdiceğimde.
Şimdi kendi yapıyor ama ilerde denizinde dediği gibi sorumlularımın farkına varmak adına ben yapacağım tabi
Yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimi.Erkek kardeşim olduğu için şanslıyım galiba:) Ütülerine elimi sürmezdim şimdi ben yapıyorum vay be enişde saolsun diyor :)

birde şöyle düşün canım eskiden evde duramıyormuş sıkılıyormuş evde o yüzden kendini dışarı atıyormuş oysaki evde artık sen varsın seninle evde başbaşa huzurlu ve mutlu o yüzden dışarısı aklına bile gelmiyor

kübracım sakin ol evet biraz gergin olmuuşn dua et cuma bugün geçer üzülme
karısısın tanıyor ne demek istediğni anlamıştır kuzum belki bir daha böyle şeyler söyleme diye tepki vermiştir
bence mesaj at sen benim kocamsın de beni yanlış anladığını biliyorum fakat anlatmak söylrmek istediğim o değildi bazen insanalr yazarak daha güzel ifade diyor kendini öyle bir açıklama yap

bi de şöyle düşün; eşin seninle vakit geçirmek istemeseydi işten cıkıp eve gelmezdi dimi
arkadaşlarıyla buluşurdu veya oyalanıcak birüsü başka bişey bulurdu en zor durumda sürekli mesaiye kalırdı.
demekki senin koca evcimen ve eve gelince uzanmayı seviyor belki de yıllarcı hayal ettiği özlemini çektiği hayat buydu kübracım

Herşey nasip kısmet işde.Bir şeyler vesile oluyor...

Benimde geçen yılki müdürüm vesiledir.Normalde içine kapanıkdım ben ama onun vesilesiyle hafta sonu aktivitelerine katılınca olanlar oldu:)
Suskun ben bir anda konuşkan biri oluverdim.Nasılda rahattım hele o kendime güvenim:)
Yanlız geçen hafta sonu sevdiceğim resimlerimi gösterdi bana kızlar nasıl komikmişim.
O kadar kötü giyinmişim ki anltamam size.Uyum denen bir şey yok.
Ay bu haldemi beğendin sen beni dedim.Sen inanılmaz doğaldın fıstığım dedi.
Ben senin gibi bir kız hiç tanımadım dedi.Bir gün köfte ekmek almışdıkda pat diye taşa oturup yemeye başlamışdın dedi.
Cebimde kuruş olmasa bile geliyordum yanına beklentin olmuyordu ki dedi.Bir ekmeği bölüştük aynı kolayı içdik seninle dedi.
Ay nasıl duygulandım.Kocam benim herşeyimm :) Süremiz kısa ama paylaşılanlar gerçekden çok ama çok değerli.
Canımdan can kalbimin kalbi olan sevdiceğim benim.Aşka geldim kızlarr

teşekkürler kızlar birazda olsa rahatlattınız beni. öğle arasında mesaj atmayı düşünüyorum bende. dua eidyorum inşallah birbirimizi doğru şekilde anlarız o benim kırıldığım nootayı anlar bend eonun gönlünü almış olurum.

kübracım olur böyle şeyler tuzu biberi

doktora gittiğimde yoğun ortam çıkıp sakinlikle karşılaşınca farklı bir psikoloji yerleşmiş demişti kafana
şimdi ikiniz baş başa farklılıklar istiyorsun ki en doğal hakkın bilmeside en doğalı kullandığın kelimenin gazabına uğraşın dediğmi gibi yaz bence üzülmede güzel sohpetlerede bekliyoruz

hayde kübra haydeeeeeeeeeeeeeeeee

evet sabah oda bunu söyledi. seni bıakıp bir arkadaşımın bile yanına gitmiyorum. hayatım boyunca bir kere tatile gitmiş biri bile değilim. sana özel bir durum değil dedi. işte bende çok doldum kötü patladım.

Ne güzel anlatmışsın edacım aynen katılıyorum sana.

Bende bizden bir örnek vereyim.Dün sahilde yürürken hayatım evlenincede dolaşırız eve erken dönmek zorunda olmayız ne güzel dedim.
Sevdiceğimde hayatım evli olsak şuan evde koyun koyuna olurduk film izlerdik,uyurduk birlikde dedi.
Bazen konuşuyoruz bizi şuan dışarda olmak yoruyor mesela ikimizde gerçekden evcimeniz.
İşden çıkar doğru eve gider.Yemeğini yer ve konuşmak için hemen yataklarımıza geçeriz.
Uyuyana kadar konuşuruz konuşuruz.Bizim hayalimizde evde zaman geçirebilmek.
He asla kübroşum seni yanlış anlamıyorum evde olunda demiyorum kesinlikle sana hakda veriyorum.
Ama edayada katılıyorum yıllarca hayalini kurduğu belkide böyle bir huzur ortamıydı ve onu seninle yakaladı.

tamam deniz ağlamayı kestim. sabahtan beri salya smk derler ya öyleydim. sizle konuşunca iyi geldi. akşama inşallah hiç birşey kalmayacak. moralimi bozmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…