- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.681
nilayım bitanem cok özledim seni, aklı başında mantıklı aşk böcüğüüü
cok geçmiş olsun canım, kendine dikkat et
kübracım, haklısın canım. yeni evli ve aynı durumda olan biri olarak sana katılıyorum canım ama
benim de senin gibi üslup sorunum var.
Haklıyken kurduğumuz cümleyle haksız duruma düşüyoruz. dün teyzemle konuştum da, dedi ki kocana naz yapabileceğin ve istediklerini kabul ettireceğin en etkili yer maalesef edacım yatak odası, orda söyle isteklerini. bende şirinlik yaparak kocacıığım, böyle böyle yapsak mı diyorum
yapmak istemese de tamam diyo mecbur cünkü olmaz dese tartışma cıkacak
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış misali
ütü benden de uzak dursun mümkünse
allahtan sürekli gömlek fln giyicek bi işte çalışmıyo nişanlım rahatım o konuda
ama lazım oluncada kendisi yapar banada o öğretti zaten
Nişanlılık bence en güzel dönemlerden biri.
Bende çok memnunum bu durumdan.
Sevdiceğim saolsun çok anlayışlı vede fedakar o yüzden görüşme konusundada sorun yaşamıyoruz.
Ama yinede aynı evi paylaşmanın hayali bambaşka allahım nasip etsin hepimize tez zamanda inşallah.
offffffff iş yapasım yine gelmiyor burada çeen daha keyifli
ellerine sağlık çok lezzetli görünüyor
Nilaycım geçmiş olsun bende de taş var geçen sene gireburu dogru yazdım galiba aktarlarda satılıyo suyunu içtim bir daha da oluşmadı inşallahta oluşmaz Denizz siz nasıl tanıstınız?
Nilaycım geçmiş olsun bende de taş var geçen sene gireburu dogru yazdım galiba aktarlarda satılıyo suyunu içtim bir daha da oluşmadı inşallahta oluşmaz Denizz siz nasıl tanıstınız?
bende ütüden nefret ederim ama senin kadar şanslı değilim benim nişanlım bankacı:S Şimdi kendi ütüsünü kendi yapıyor ama evlenince yapacağını sanmıyorum buhar kazanlı ütü aldım biraz kolaylık olur belki
ben istersem oluyor ama ben istiyorum ki o istesin. o söylesin. ben ona hadi demesem yıllarca evde oturabilir. o zamnda ben kafamda kuruyorumbenimle vakit geçirmek istemiyor mu diye. eskiden gezdi dolaştı hevesini aldı şimdi evde oturuyor diyorum. off kafayı yedim ya sinirlerim yıprandı sanırım. bianda böyle oldum
ben istersem oluyor ama ben istiyorum ki o istesin. o söylesin. ben ona hadi demesem yıllarca evde oturabilir. o zamnda ben kafamda kuruyorumbenimle vakit geçirmek istemiyor mu diye. eskiden gezdi dolaştı hevesini aldı şimdi evde oturuyor diyorum. off kafayı yedim ya sinirlerim yıprandı sanırım. bianda böyle oldum
belediyenin kursuna gidiyordum sertifika almak için bilgisayar kardeşi yani kaynımda geliyordu hoca benimle aynı yaşıt ve çok fazla bilgisi yoktu bende destek oluyordum yani birlikte analtıyorduk kardeşi evde baehsetmiş benden çok oda beni merak etmiş yani kardeşi hem arkadaşım hem kaynım :) o tanıştırdı
birde şöyle düşün canım eskiden evde duramıyormuş sıkılıyormuş evde o yüzden kendini dışarı atıyormuş oysaki evde artık sen varsın seninle evde başbaşa huzurlu ve mutlu o yüzden dışarısı aklına bile gelmiyor
kübracım sakin ol evet biraz gergin olmuuşn dua et cuma bugün geçer üzülme
karısısın tanıyor ne demek istediğni anlamıştır kuzum belki bir daha böyle şeyler söyleme diye tepki vermiştir
bence mesaj at sen benim kocamsın de beni yanlış anladığını biliyorum fakat anlatmak söylrmek istediğim o değildi bazen insanalr yazarak daha güzel ifade diyor kendini öyle bir açıklama yap
bi de şöyle düşün; eşin seninle vakit geçirmek istemeseydi işten cıkıp eve gelmezdi dimi
arkadaşlarıyla buluşurdu veya oyalanıcak birüsü başka bişey bulurdu en zor durumda sürekli mesaiye kalırdı.
demekki senin koca evcimen ve eve gelince uzanmayı seviyor belki de yıllarcı hayal ettiği özlemini çektiği hayat buydu kübracım
bi de şöyle düşün; eşin seninle vakit geçirmek istemeseydi işten cıkıp eve gelmezdi dimi
arkadaşlarıyla buluşurdu veya oyalanıcak birüsü başka bişey bulurdu en zor durumda sürekli mesaiye kalırdı.
demekki senin koca evcimen ve eve gelince uzanmayı seviyor belki de yıllarcı hayal ettiği özlemini çektiği hayat buydu kübracım
kübracım olur böyle şeyler tuzu biberi
doktora gittiğimde yoğun ortam çıkıp sakinlikle karşılaşınca farklı bir psikoloji yerleşmiş demişti kafana
şimdi ikiniz baş başa farklılıklar istiyorsun ki en doğal hakkın bilmeside en doğalı kullandığın kelimenin gazabına uğraşın dediğmi gibi yaz bence üzülmede güzel sohpetlerede bekliyoruz
hayde kübra haydeeeeeeeeeeeeeeeee
oo süper bir haber bu seçil çok sevindim senin adına boşuna menü hazırlattın bize. bize bir menü borcun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?